Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem most hoznak 27ért FOX protektoringet, ha érdekel, keress meg mail-ben.
Ugyanezt linkelte be amit most nem rég.Én is inkább Brit áron vennék vmi jó kis gerincvédőt,mint a karasnában...
Pár napja belinkeltél egy mellényszerű Dainese-t. Asszontad, abban tolod.... Mondjuk portfóliódat ismerve nem lenne meglepő, ha lenne egy ilyened is....
Van (lesz) valami hasonló eladód? Spidi defender b/c, Dainese Gilet Wave 2 neck....?
Lényeg, hogy ujjatlan legyen, de mellprotis....
Esetleg felnőtt 2 részes pici púpos ruci, külön is hordható, hosszú kabáttal? Áve
Itt csak sima védőt vagy komplett proti inget találtam.
Oké,még gondolkodom melyik legyen,a Spidi vagy ez.
Karasna?
Ezt hol lehet megvenni?-itthon.
Én ilyesmit ajánlok.Nekem nagyon bejött,és a bőrruha alatt is kényelmes.
Ezek a protektoringek egy laza városi kiruccanásra jók,de hosszabb távon nem érzem magam biztonságban benne,így kidobni 40-50 ezer forintot szerintem felesleges,ráadásul hüvösebb időben használhatatlan,befagy a seggem benne.Ha meg kabát alá veszem,akkor mi az értelme?Én egyébként ezt használom,nem rossz,de jobb választás egy jó gerincvédő,és egy bőrdzseki.
Éljenek a grizzlyk
a szekciók miatt vagy te is grizzliméretű
Oksa, koszi az infot, korulnezek mik vannak.
amúgyszerintem felelsleges 15 fölött venni, ott már csak a márkát fizeted meg.
Ez rád van bízva. Amiről én beszélek az nem protekoting
Arra figyelj, hogy ne legyen olyan merev, hogy kényelmetlen legyen. Kövesse a hátad mozgágát, és lehetőleg kis oldalirányú mozgása is legyen. Az UFO szekciókból áll, ami veled együtt mozog. A nyakcsigolyától a farokcsontig érjen, és legyen vesevédős, mert amellett, hogy védi a veséd nem engedi elcsúszni a cuccot.
nem hordok gyereméretet
mutathatna valaki heveny érdeklődést az ex-ruhám irányába

52-es méretű DIADORA
Koszi, korul nezek ilyen teren is. Mire kell figyelni a vasarlasnal? Gondolok itt arra, hogy pl. utesre kemenyedo, vagy ne legyen halos, ...
szia.
Én sima gerincvédőt hazsnálok, UFO-t nem inget. A vesevédővel együtt jól fixálható, csúsztam már rajta a hátamon és nem mászott el. Ráadásul bőr alá is befér, és az ára is csak 12.000 körüli.
Béna vagyok................köszi
Köszi,akkor biztos csak a Web oldalukon nincs fent,köszi.
Szevasztok!

Tanacsot kernek protektoring tekinteteben. Kb. 40k-m van ra, abbol kellene kihozni. Beszelgettem par emberrel, s a sima gerincvedo helyett a teljes inget javasoltak, mert biztonsagosabb, kabat alatt nem maszik el, stb...
Kineztem a Pardiban egy akciosat (a bal also lenne), (itt meg egy masik kep) de csak jovo heten nezem meg. Ha addig van valakinek tapasztalata, velemenye, szivesen hallgatom.

Koszi elore is!

Udv.
TayRol
Mitorline, Szentendrei út
Ez tetszik nekem is itthon,hol lehet ezt megvenni?Nem találom sehol..............