Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Minden tiszteletem a ceglédi úriemberé, de senkire nem bíznám rá az új rucim, max szponzori matricák felvarrására... Ne kérdezd miért, magam sem tudom... Nincs azért olyan nagy baj. Van most egy zsír 56-os Spidi kétrészesem (figyelem: eladó!), bele tudom magam préselni, a naci szinte nagy is...
Row, egyébként át lehet alakítani egy bőrruhát! A legegyszerűbb szűkíteni, szóval ne add fel, keress egy olyat, ami hosszra jó, és alakíttasd át!
Arai Rx7 Haga Fire and ice csere érdekel L-es méretben.
Lehetetlen méret? Száz emberből 90 akkora mint Te..... 48-50-es ruci hegyekben áll mindenhol...Lennél csak az én helyemben...
Még mindíg eladó Dainese Laguna Seca kétrészes bőrruha,vadi új,58-as méret 100 000Ft a bolti 230 000Ft helyett csak most,csak neked,csak itt!
Sziasztok! Most nincs igazán időm visszaolvasni, szóval ha volt róla szó, bocs! Mi a véleményetek az Alpinestars sportmotoros bőrruciról?
Miben más a gyakorlatban ugyanannak a típusnak az egyrészes és a kétrészes változat (azon kívül, hogy egyrészes és kétrészes)?
Köszi!
ok megadom a tel számomat
06202066067
Köszi a választ, meg foglak keresni azt hittem csak egy van, mikor jövök haza győrből,arra veszem az irányt. Felpróbálni.
Üdv: Józsi.
Nekem ugyanilyen méretben Berik van, teljesen jó. Árulja a Superzone.
Sziasztok

Egy kis segítség kéne nekem, nem gondóltam volna h ebből ekkora gondom lesz!
Tud valaki olyan boltot mondani nekem ahol lehetne jóóó kétrészes bőruhát venni?
Újjan vagy használtan is jó lenne nekem!
A bibi h lehetletlen a méretem, 175 cm magas vagyok és 65 kg ( Rossi meg nem adja el az övét )
ha tudna nekem segíteni valaki azt megköszönném!

Ciáó
hello most épen van mindenféle méretbe szerintem 2 xl es jó neked amugy várpalotán ( inotán lakok )
van m , l xl , xxl , 3xl , 4 xl
szia! mekkora méretűek?
üdvözlet motoros!
Érdeklődöm ,175 magas 85 kg vagyok, jó-e nekem vajon és mennyiért vesztegeted?
Merre laksz. Kösz a választ!
Stép időt kivánok!
Mutathatok de meg nem veszem
Természetesen erre válaszoltam bocs..
Ezeket kérlek szépen ha jók az információim "Dél Afrikai lehúzásnak hívják" ÁTVERÉS CSALÁS! Ne foglalkozz vele! Beírod a googliba és kidobja hogy pontosan mi is az! A lényeg nagyjából te utalod a lét ők meg elfelejtik odaadni a motort.
hello én tudok protektor inget 19 500 ft ért
az egész felső testedet védi és szerintem az ára is jó
sziasztok nem éredekel valakit protektor ing ?
19 500 ft ért teljesen vadonat uj
off

Láttam egy csomó mocit az apróban, amiket cirka harmad áron árulnak. Pl. 4-5 éves ZX-12R 700.000 Ft-ért. Hirtelen három BMW-t látok még, mind hasonló korú, áruk 7-8 kiló.... Azt hihetném, hogy hitelátvállalással adják, de valami furcsaságot látok. A megjegyzés rovatban mindenhol ez áll szó sterint: "kapcsolat én mellett e-mail: ........." És itt egy yahoo-s vagy ymail-es cím áll!?
Ismeritek ezt a dolgot? Mi a szar ez?

on
Még 1 Grizzly,király,lassan tarthatnánk 1 grizzly talit.
Igen, képen is rövidnek tűnik... Tényleg, ha az 58-as laguna seca nacit összecipzározom egy utcai, hosszabb kabáttal, akkor kijön egy olyan cucc, ami jó lehet egy 210 centis mandróra is?
Szerintem a bőrruha és a protektoring jól kiegészítik egymást, ha sokat motorozol a városban. A protektoring nem helyettesíti a bőrruha/bőrkabát+gerincvédő kombót, hiszen pályára, vagy a város határain túli motorozáshoz továbbra sem mondanék le a bőr védelméről. De melózni járni, ügyintézni tökéletesen megfelel még sportmotoron is.
A hosszu kabát kérést figyelmen kívül hagytam,mert ez minden csak nem hosszú!
Van a mellényem,ezt hordom bőrruha alá,az ing szeintem csak egy laza bevásárlásra jó. Van egy 58-as kispupos titániumos kétrészes dainese Laguna Seca-m