Minden tiszteletem a ceglédi úriemberé, de senkire nem bíznám rá az új rucim, max szponzori matricák felvarrására... Ne kérdezd miért, magam sem tudom... Nincs azért olyan nagy baj. Van most egy zsír 56-os Spidi kétrészesem (figyelem: eladó!), bele tudom magam préselni, a naci szinte nagy is...
Sziasztok! Most nincs igazán időm visszaolvasni, szóval ha volt róla szó, bocs! Mi a véleményetek az Alpinestars sportmotoros bőrruciról?
Miben más a gyakorlatban ugyanannak a típusnak az egyrészes és a kétrészes változat (azon kívül, hogy egyrészes és kétrészes)?
Köszi!
Egy kis segítség kéne nekem, nem gondóltam volna h ebből ekkora gondom lesz!
Tud valaki olyan boltot mondani nekem ahol lehetne jóóó kétrészes bőruhát venni?
Újjan vagy használtan is jó lenne nekem!
A bibi h lehetletlen a méretem, 175 cm magas vagyok és 65 kg ( Rossi meg nem adja el az övét )
ha tudna nekem segíteni valaki azt megköszönném!
Ezeket kérlek szépen ha jók az információim "Dél Afrikai lehúzásnak hívják" ÁTVERÉS CSALÁS! Ne foglalkozz vele! Beírod a googliba és kidobja hogy pontosan mi is az! A lényeg nagyjából te utalod a lét ők meg elfelejtik odaadni a motort.
Láttam egy csomó mocit az apróban, amiket cirka harmad áron árulnak. Pl. 4-5 éves ZX-12R 700.000 Ft-ért. Hirtelen három BMW-t látok még, mind hasonló korú, áruk 7-8 kiló.... Azt hihetném, hogy hitelátvállalással adják, de valami furcsaságot látok. A megjegyzés rovatban mindenhol ez áll szó sterint: "kapcsolat én mellett e-mail: ........." És itt egy yahoo-s vagy ymail-es cím áll!?
Ismeritek ezt a dolgot? Mi a szar ez?
Igen, képen is rövidnek tűnik... Tényleg, ha az 58-as laguna seca nacit összecipzározom egy utcai, hosszabb kabáttal, akkor kijön egy olyan cucc, ami jó lehet egy 210 centis mandróra is?
Szerintem a bőrruha és a protektoring jól kiegészítik egymást, ha sokat motorozol a városban. A protektoring nem helyettesíti a bőrruha/bőrkabát+gerincvédő kombót, hiszen pályára, vagy a város határain túli motorozáshoz továbbra sem mondanék le a bőr védelméről. De melózni járni, ügyintézni tökéletesen megfelel még sportmotoron is.
Van a mellényem,ezt hordom bőrruha alá,az ing szeintem csak egy laza bevásárlásra jó. Van egy 58-as kispupos titániumos kétrészes dainese Laguna Seca-m
Miben más a gyakorlatban ugyanannak a típusnak az egyrészes és a kétrészes változat (azon kívül, hogy egyrészes és kétrészes)?
Köszi!
06202066067
Üdv: Józsi.
Egy kis segítség kéne nekem, nem gondóltam volna h ebből ekkora gondom lesz!
Tud valaki olyan boltot mondani nekem ahol lehetne jóóó kétrészes bőruhát venni?
Újjan vagy használtan is jó lenne nekem!
A bibi h lehetletlen a méretem, 175 cm magas vagyok és 65 kg ( Rossi meg nem adja el az övét )
ha tudna nekem segíteni valaki azt megköszönném!
Ciáó
Érdeklődöm ,175 magas 85 kg vagyok, jó-e nekem vajon és mennyiért vesztegeted?
Merre laksz. Kösz a választ!
Stép időt kivánok!
az egész felső testedet védi és szerintem az ára is jó
19 500 ft ért teljesen vadonat uj
Láttam egy csomó mocit az apróban, amiket cirka harmad áron árulnak. Pl. 4-5 éves ZX-12R 700.000 Ft-ért. Hirtelen három BMW-t látok még, mind hasonló korú, áruk 7-8 kiló.... Azt hihetném, hogy hitelátvállalással adják, de valami furcsaságot látok. A megjegyzés rovatban mindenhol ez áll szó sterint: "kapcsolat én mellett e-mail: ........." És itt egy yahoo-s vagy ymail-es cím áll!?
Ismeritek ezt a dolgot? Mi a szar ez?
on