Basszus, most nézem, tegnap mi összefutottunk Visegrádon a Mol kúton! ("van e még kút Esztergomig?")
Épp nézelődök itt, írni akartam hátha tud vki vmi jó kesztyűt, fontos lenne a védelem, illetve az hogy nagyon jól szellőzzön. Tudsz vmit jó áron?
Szerintem ne szarakodj a hívással sokáig.... Ő maga is feltette ide a számát a nyolcezer-akárhányadik hsz-ben...nem hiszem, hogy azért, hogy na azon NE keresse senki...
Köszi, elmentettem a számát, de én se vagyok az a típus, aki csak úgy felhívja, majd ha itt tudunk váltani pár szót, akkor erre is rátérek brittel, hogy esetleg hívhatom-e alkalomadtán...
A kesztyű szerintem már ott virit valaki mancsán, sebaj, lesz másik, legalábbis reméelm brit sürübben jön majd errefelé:)
Még1x thx
Főleg, hogy nem x spirit, hanem az amerikai verzió, az x-eleven....pinlock nélkül. Úgyhogy igen, az USA-ban szaladgálnak ilyenekkel Attól még jó idehaza is
sziasztok.ma leszakadt az alpinestars tech 3 as csizmám eggyik csatja.ezt lehet cserélni vagy venni rá ujjat?valaki ismeri ezt a fajtát?nekem ugy tünik h még a bélést se lehet kicsirélni.köszi
Bár rendszeres olvasója vagyok a sportmotor fórumainak, csak csak most regisztráltam magam, hogy megosszam veletek legutóbbi „élményem”.
Múlt vasárnap valamikor kevéssel 6 után indultunk haza a parádsasvári parkolótól, akkor még nem sejtve, hogy a hazaérés mennyire nem lesz sima ügy. A Sástó feletti nagy kanyarig nyugodtan haladtunk (én hátul, haverom+barátnője előttem). A kanyarból kiérve haverom még látott a bicskázó, füstölő gumikkal érkező gsxr-t , én már csak azt ahogy a sávunkban csúszik felém. Egy pillant volt az egész, ami csak arra volt elég, hogy felfogjam magamban: az ütközés minkét motor számára elkerülhetetlen. Egy csattanás, majd a szalagkorlát mellett fekszek és a hátam borzasztóan fáj. A fejemet picit megemelve láttam, hogy a látvány valami leírhatatlanul lehangoló. A Suzuki vezetője (aki állítólag igen nagy sebességről próbált lelassítani a kanyar előtt) ott feküdt nem messzi tőlem és azt láttam, hogy nagyon rossz állapotban van.(Később a kórházban hallottam, hogy sajnos csak rövid ideig tudták életben tartani). A barátaim tőlem jó pár méterre feküdtek a motorjaink mellett….
Azt, hogy itt és most én még fórumozok csak és kizárólag a szerencsémnek és annak köszönhetem, hogy rendesen „beöltöztem” a motorozáshoz. Háttal csapódtam valahogy a szalagkorlátnak. Gerincprotektorom (Dainese Wave) bár tropára ment, de sérüléseim jelentősen tompította és megmentett…..
Azon a délutánon is többeket láttam fent a jól ismert póló+farmer kombinációban. Nekik üzenném, hogy nekem is melegem volt, továbbá én sem „állatkodni” mentem fel és olvashatjátok mi lett a vége.
Mi hárman ma már mind itthon gyógyulgatunk, de ez még egy igen hosszú folyamat lesz, sok kínlódással.
Végezetül szeretném megköszönni a hivatalos szervek és a hatvani kórház dolgozóinak a munkáját és mindazoknak az utósoknak és motorosoknak a segítségét, akik odajöttek és próbáltak valamit tenni azokban percekben, amíg a mentősök megérkeztek.
(Ezt az iromány az általam legtöbbet olvasott topicokba teszem be függetleül a témától, hogy a megfelelő tanulságot lehetőleg minél többen letudjátok vonni. Ha valaki reagálni kíván rá azt tegye a Mátra topicba.)
Pár napig eladó Shoei X-spirit 2008-as Glory festéssel M méretben! Orrvédő,bogárháló,sisakzaák,doboz.
110000 1forintos..
06705933791
noarmy@citromail.hu
Győr(környé
kre,félútra el tudom vinni)
ps.: Alex! Ezzel még junájtidsztéccbe is menő lenné
Épp nézelődök itt, írni akartam hátha tud vki vmi jó kesztyűt, fontos lenne a védelem, illetve az hogy nagyon jól szellőzzön. Tudsz vmit jó áron?