www.katayunga.hu asszem ők csinálnak ilyet, nekem egyszer már javították, azzal nem is volt gond, most máshol ment szét, utánna meg megvettem a gp pro-t......de lehet megjavítatom még majd a suomy-t is....
Kinek a pap, kinek a paplan...
Én szerettem a Raid kettőmet, de az RX-7 más dimenzió. Van egy-két elcseszett részlet benne, de azok pillanat alatt megszokhatóak (plekócsere) vagy olcsón orvosolhatóak (orrmaszk csere).... A legnagyobb különbség 200 felett van, ahol sztem a Shoei átlagosan tépi a fejed (tapasztalataim szerint nem kevésbé, mint korábbi műanyag Sharkom...), az Arai meg olyan, mint ha sapkában ülnél repülőn....
Nekem soha nem lesz más, az tuti, legfeljebb Corsair II-III....
Akárcsak én és ezzel elárulom, hogx ez az általam felvett és hordott legjobb sisak. Bár lehet eladó lesz ha megjön a másik. Vagy az lesz eladó, mert ezt megkedveltem A másik is ugyanezen típus csak színben eltérő...
na ugy értem a végelmet hogy ha megreptetem a bukót magammal együtt a földetérés után a legnagyobb esélyel ezekben a sisakokban marad egybe a fejem de gondolom van másik sisak is ugyan ilyen biztonsági szinten csak nagyobb benne a szélzaj meg rosszabb az aerodinamikája meg ilyenek... értitek ugye?
Na igen, mert a nagy erős munkás kezével, eltörte a plexicsere közben a kis pöcköt.......bár már más is panaszkodott ezen hibájára az arainak. "végelem" = védelem
Sziasztok! Ugye az Arai RX-7-es az egyik legjobb bukó. Van benne sok minden jó ami a biztonságon belül a kényelemt szolgálja. Melyik az a bukó ami esésnél ugyanigy véd mint ez, csak pár más dologban szenved hiányt? Köszi
tényleg ismersz kesztyűjavítót? cölöp állítólag nem vállal kesztyűt
a shoei 220nál simán jó volt még
aki mást mond, az nagyfejű
Én szerettem a Raid kettőmet, de az RX-7 más dimenzió. Van egy-két elcseszett részlet benne, de azok pillanat alatt megszokhatóak (plekócsere) vagy olcsón orvosolhatóak (orrmaszk csere).... A legnagyobb különbség 200 felett van, ahol sztem a Shoei átlagosan tépi a fejed (tapasztalataim szerint nem kevésbé, mint korábbi műanyag Sharkom...), az Arai meg olyan, mint ha sapkában ülnél repülőn....
Nekem soha nem lesz más, az tuti, legfeljebb Corsair II-III....
mi aza végelem?
pontosan nagyonjól tudod, hogy addig jó neked, amíg alszom