Annyit érdemes tudni, hogy dombornyomott legyen és akkor már tudsz regisztrálni paypal. Ha Mastercard akkor az EUR alapú lesz ha Visa akkor az USD alapú. Találd ki honnan akarsz vásárolni? Mert nehogy 2x váltság a pénzed pl:forintról euróra euróról dollárra........remélem érthető volt
Figyu! Ráléptem egy szabvány A4-es fénymásolópapírra és a lábam pont olyan hosszú (talán 1-2mm-rel hosszabb is) mint a lap. Ha festékes lábbal állnék rá, akkor biztos kisebb lenne a nyomat mint a papír, de ha felülről nézem, pont akkora.
Egy kollégám megy haza egy hét múlva. Ha gondolod, elküldöm vele, de tutit kell mondanod...
Hjjja, a csizmámról beszéltem idáig...
Üdv.
Segítség kellene a paypal rendszerel kapcsolatban ! Aki már használta illetve használja kérem vegyen fel msn-en a címem sira.mark@hotmail.com
Köszönöm előre is!
Márk
Brit! Gondolom a saját protid sem a Ka...snában vetted aranyért.... Ez esetben hozhatnál nekem is egyet felnőtt méretben "Brit" áron.... De jó a reggel linkelt Spidi is, csak legyen mellvédője. Köszi!
hello, lenne eladó egy Zeus sisakom, alig használt dobozával papírjaival együtt, valamint egy angol gyártmányú Bőrdzseki full ce protektoros, karmonmintás váll és kulcscsontvédővel.
Brit bácsi
csajomnak kéne valami fullos dainese speed kesztyű L es
nekem meg csizma kéne.... alpinestars supertech ből 46 os volt jó... de igazábol az uj Puma érdekelne
ha tudc valamit majd írj köszi
Egy kollégám megy haza egy hét múlva. Ha gondolod, elküldöm vele, de tutit kell mondanod...
Hjjja, a csizmámról beszéltem idáig...
1. olvasgassál csak visszafelé bőszen és rálelsz a válaszra...
2. a google a barátod és beleírod paypal regisztráció majd annak megfelelően cselekedel...
3. http://cashcash.atw.hu/paypal....
4. http://online_penz.extra.hu/pa...
Segítség kellene a paypal rendszerel kapcsolatban ! Aki már használta illetve használja kérem vegyen fel msn-en a címem sira.mark@hotmail.com
Köszönöm előre is!
Márk
eleget szenvedtem már
aki fél életét a neten lógva tölti
csajomnak kéne valami fullos dainese speed kesztyű L es
nekem meg csizma kéne.... alpinestars supertech ből 46 os volt jó... de igazábol az uj Puma érdekelne
ha tudc valamit majd írj köszi
és mit is figyelek akkor valójában ?
vagy képeket nézegessek
és meddig kell nézni ...