Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát persze, hogy kicsi akkora kigyúrt karokkal .....akkor majd megpróbálok figyelni. Azt lehet tudni mik jönnek? Ha esetleg lesz Gp pro akkor arra van pár vevő L méretben 100%.....
Ma már nem,de a napokban lesz!
Magamnak akartam,110kg vagyok és 182cm magas,a kabát kicsi,a nadrág pont jó!
Várható még valamilyen árú? Mert akkor még fent leszek egy kicsit
Ez a méret egy olyan jó 110 kg-os emberkére megfelelő, aki van 185 cm mgas......
és 2 napon belül megmondom jó e a méret.
nekem kéne az biztos ennyiért csak nem tudom hányas a méretem ilyenkor le maradok? legkésőbb meddig tartod meg? aug7.én pesten vagyok
Dainese Laguna Seca vadi új kétrészes bőrruha eladó,58-as méret,230 000Ft helyett 100 000Ft.
Icon-ba van xxxl-es ebayon. Csak az mellény.
Kék-fekete bőrruha eladó, keveset használt, nagyon jó állapotú! Full protektoros!
http://www.vatera.hu/flm_motor...
Kék-fehér-fekete, nagyon jó minőségű motoros kabát eladóóóóó! Új, 1x volt használva. Német gyártmány, full protektoros természetesen.
http://www.vatera.hu/tschul_mo...
Kivehető termobéléses, XL-es méretű.
E-mailben is szívesen írok további infót!
Nem kell nyújtózkodnom,hogy leérjen a lábam az tuti.
Te se lehecc pici darab..
Szia ! Olvass vissza néhány oldalt, egy párszor leirtuk már a dolgot - a vásárlás menetét...
Üdv! Olyan embert keresek aki már vásárolt az ebay.com -ról valamint használta a PayPal rendszert! Nagy help lenne
Márk
nekem a spoolban van olyan, ami puha géles és felkeményedik eséskor. Én szeretem, kényelmes. A Kushitani is volt már a kezemben, az puhább, annyira nem volt bizalomgerjesztő, olyan volt, mintha vízzel lett volna tele.
Sziasztok,nem tud valaki véletlenül xxxl-es méretben gerincprotkót?Esetleg beszerzési helyet?Csak kisebben találtam.Előre is köszi.
Sziasztok.
Valaki használt már kabátba helyezhető protektort?
pl. ezt a fajtát: Kushitani K-Foam
M-es méretben, kb 190cm vagyok.
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy érdekel-e valakit egyszer használt Spool Highland gatya thermo béléssel együtt? Tényleg egyszer használt, tetszik is csak sürgősen kéne a pénz. Pesten belül megtekinthető, elég mobilis vagyok... Újonnan 26ezer ft én olyan 22 ezerre gondoltam. Semmi baja sincs. Sürgős lenne az eladás.
Attól függetlenül valszeg azért kéne...csak így most jól megbonyolódik a dolog. A lényeg h majd szólok ha elszánom magam
Sajnos Én csak ezen a módon tudom intézni az ügyletet. De semmi gond.
Megértem én ha bizalmatlan vagy de épp ezt szerettem volna elkerülni. Vettem már Brittől egy Shoei X-Spiritet meg egy Dainese Axial Regular Out-ot, megkérdezheted h ott voltam-e ahol és amikor megbeszéltük illetve korrekten kifizettem-e a megbeszélt vételárat. A lényeg h ha megoldható lenne nem mennék fel 2-szer Pestre emiatt. Plz aludj rá egyet max... Tudom h így fórumon adhatom becsületszavam meg megesküdhetek bármire h nem verlek át -- soha nem lehetsz benne biztos. KIVÉTEL most! Várom a választ.