Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

köszi ez egész jónak tünik akkor csak boltba kell menni próbálgatni hogy mekkora is kéne. amugy szivesebben vennék hazai dealerektől csak ahogy észre vettem tul sokan vannak rá és nem biztos hogy van ami kell meg akkor is ha akad gondolom nem csak nekem kéne.
Regisztrálsz ja, szükséged lesz egy bank kártyára, ami dombornyomott, VISA CLASSIC, vagy MASTERCARD, kiválasztod a terméket, majd kifizeted és küldik.... megadod a szállitási cimet és kész.
És hogyan mükszik ez a FC-Moto.de?
regisztrálok majd kiválasztom mi kell és megrendelem? Hogyan fizetek? És hogyan szállítanak? Mennyi idő kb mire Otthon van? Bocsi hogy ennyit szenvedek ezen de nem nagyon tudom hogy mennek ezek a dolgok. Köszi
52-ért szortam last minute-ban az SMX.plust dobozban az utolsó 46-os méretüt ma vitte el tőlem egy "kosárlabdázó" termetü srűc... ...
Amcsiból egy ALPINSTARS OCTANE 1 Piece Suit. The Best deal of the month
Tényleg olvass vissza ha van időd.... Két rucira biztos emlékszem az uccsó egy héten amit a 2. pontban emlegetett "dílerek" feltettek. Bolti áruk 200-220, náluk cirka a fele....(Dainese Laguna Seca és Alpinestars Octane). Na azokkal pályázhatsz amennyit akarsz...
én ezt nem hiszem.... nagyon kényelmes a dainese kesztyű.... mentem már benne pár km et és semmi miatt nem mondanám azt h szar, annyira puha bőrből van h az valami hihetetlen, egyszóval kényelmes viselet
...175-ért tele a bay gp-tech-el! Ez sztem annyira nem nagy bolt, bár a P..dinak kétségtelen aláversz ezzel is...
Köszi szépen! :)
Melyik ruha az ami nem több 150000nél és jó pályázásra is, birja a strapát...?
Rangsorolnám a lehetséges tennivalókat, remélem senkit sem sértek meg vele...

1. A legjobban akkor jársz, ha lesed a lehetőségeket az amcsi ebay-en. Az európaiak szerintem felejtősek. Minimál IQ-val és angollal a magyar ár fele alatt is kifoghatsz tuti portékákat.
2. Ha a fentihez nem érzel affinitást vagy csak lusta vagy, vásárolhatsz itt a fórumon többektől. Neveket nem mondok, elég 50-100 hsz-t visszaolvasni... Egyikük néha a bay-es áraknak is odabasz...
3. Vásárolj európai netes piacokon (fcmoto.de, mlol.de....). Svájcit nem ismerek, de ebben Brutus kolléga biztos segít...
4. Vásárolj svájci üzletben.
5. Vásárolj magyar üzletben...
Hopp valamiért nem mutatja a linket:((( 199.95.- USD volt és az USA-n belül ingyen szállitották ki a cimemre.

De megpróbálom ujra belinkelni belépek az ebay accountomba és ugy másolom ki a linket talán ugy müködik....
Na talán most....

Szerintem is van egy jó pár kesztyű az ALPINSTARS-n kivül ami jó minőségű...
Nem akarlak elszomorítani de a meglátásod elég rossz A gp prot ha felveszed máris megtudod mi a különbség, de ránézésre a protektorozás is sokkal jobb. Volt 2 barátomnak is dainese kesztyű ez a verzió, de mindketten lecserélték a gp pro-ra, sőtt az egyiknek gp tech is volt de a gp pro-t jobbnak tartja utcára. Abban a dainese kesztyűben az ára mögött csak a név van.......nem ér annyit, persze az alpin se de ha lehet választani akkor a gp pro messzemenően jobb vétel.
miért olyan jó ez a gp pro? nekem a rossi féle dainese kesztyűm van... az én meglátásom szerint faszább a dainese
Dainese Full metal racing
Dainese full metal racing
Hi! Megkérdezhetem, hogy mennyi volt?
Én ebay.com-ról vettem 3 párat gp pro-ból...
gp proooooooo
Köszi:)
XR-1000 nagyon jó bukó, csak ajánlani tudom!
Sziasztok
Ha tudtok még GP PRO kesztyűt nekem is kellene 2 db S és L méretbe (fehér kellene)
Előre is köszi
Ja és a kint dolgozom Svájcban- t csak nyárra értsétek és azért osztottam meg veletek hátha segít valakinek bolt ajánlásnál. Köszi :)
Sziasztok! Felszerelés vásárlás előtt állok. Legkésőbb télen szeretnék venni. Kint dolgozom svájcban. A héten veszek egy sisakot. minimum 50 maximum 100-120 ezer forintot szánok rá. A shoei xr-1000-t néztem ki, sok jót mondtak róla de nincs tapasztalatom e felől. A Polo-Motorrad-nál veszem meg. Milyen sisakot vegyek? Ruhára olyan 150 ezer körül szánok, bőr full-protektorosat szeretnék venni. Hol érdemes nézelődni? Esetleg Ausztriáig elmennék érte. Mindez végül is sportmotorra kéne ha nem is elsőre de 2 év múlva biztos. Akár pályáznék is benne de utcán használnám inkább. Melyek a jó megbizható márkák? Ugy látom Ausztriában olcsóbb (Louis, Zweirad), de ezt nem tudhatom mert nálunk nem ismerek sok helyet és nem is vagyok pesti igy csak egykét vidéki helyen nézelődtem. Előre is köszi
Hali!

Engem is érdekelne egy ilyen kesztyű ennyi pénzért, csak nekem XL kellene, legalábbis más márkák méreteiből kiindulva! Tudsz esetleg segíteni?
(... bocs a suly mellement, 75-85kg )
Sziasztok,

a kepen lathato 2009 -es Dainese modell elado csekely 30E penzert, vall-, alkar- es terdprotektoros, szetzippzarazhato, 2reszes, 54-es meret (kb 180-185cm, 75-95kg).

a kepen lathato csizmaval 35E, plusz van hozza kesztyu is...
irj a mail cimemre.. vagy telefon..