Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Eljösz hozzám (Bp.) Floridába nem kell:)))) Kifizeted, a vételárat Én meg kifizetem kártyával a neten 15 munkanap múlva ismét eljössz és elviszed dobozban. Előre azért nem veszek meg semmit mert egyszer a nyakamon maradt egy Harley kipufogó amiért sohasem jöttek 1.500.- USD volt. Az átvételről papirt kapsz.
Az ára : 114.500.- Ft dobozban, zsákkal.

Roger
Alex! Akkor ha tudnál szerezni, nekem tutira kéne egy Arai RX7 Corsair Haga Fire and Ice, M-es méretben. Még pár gyors kérdés (a félreértések elkerülése végett): Mennyi az annyi pontosan? Hol és mikor lehetne átvenni (nem kell másodpercre pontosan, elég kb-ra h tudjam mire számítsak ) ? Válaszodat előre is kösz!
hemperegve fetrengő röhögős maciját neki
Ok. Köszi szépen. Majd nézem rendszeresen.
Én most épp Davosban vagyok már egy ideje.Ugyhogy kb 170 km-re töled.Én is FC-motorol rendeltem a csizmámat és kihozták rendesen és háznál fizettem nem kellett semmilyen kártya.Minden rendben ment.Ha ugy irod hogy Svájcba rendeled akkor megsporolod az adót mert nem EU-s ország de utána majd küld szépen a UPS egy számlát utólag szoval annyival nem jársz jobban mintha haza rendelnéd.Onnan csak az akciósakat érdemes megrendelni.Itt kb minden annyiba kerül mint otthon de én kb 2 boltot láttam eddig.Pedig motorból meg motorosból szinte több van mint kocsiból...De itt szinte mindenki Dájnizban van...Hogy miért?
Semmit nem segít! Csak abban használtam, nehogy szétb**szam a belsejét. Tavaly óta fogytam és ezért nagy rám. Szezon végén vettem, aztán nem használtam, mostmeg megint nem használom, mert nagy. Ha valaki tud rá vevőt azt nagyon megköszönöm vagy ha valakit érdekel azt kérem jelezze.
izé... plexin látszik nem a dobozon
látszik a dobozon
sisakzoknit vegyél fel, hátha az segít valamennyit a dolgon, de hát túlméretes sityakban biztos nem egy leányálom motorozni
Ja amúgy xl-es.
Srácok vigye el valaki a sisakom! Olcsóba adom nagyon! Nem tudok motorozni, mert ez iszonyat nagy. Pénz meg nincs másikra.
Jól bizony. Illetve a fúrás free, a pinlock fólia maga 6 rudi...
Sajna nincs. Száma mentve,ha lesz csörgök. Igy beszéltük meg
inwil Luzern mellett
Helóka!
Merre vagy te Svájcban?
SSR8! Múlt héten hívott téged faterom h kéne egy Kyonari X-Spirit S-es méretben. Esetleg van vmi előrelépés az ügyben?
Köszi! Akkor ha esetleg esedékes lesz a dolog, akkor szólok!
Nagyon vagány az iridiumos plexi!
Szia!
Nekem pont 1 hete érkezett haza a bukóm Svájcból tőlük.
A ruhámat pedig tavaly intéztem velük.
Mindkét helyen nagyon korrekt ár + kedvezmény + udvarias, baráti kiszolgálás és segítőkészség.
Szia RRman! 2 db M-es volt az egyik emlitett Haga Fire and Ice volt a másik a Tommy Gun volt fekete alapon.
Ha kell tudok még, az mint az elöttem szólók jelezték illetve akik vásároltak ilyen sisakot az USA-ból azt tudni kell hogy nem PINLOCK-ak a sisakok tehát a plexit itthon kell megfuratni ez 6.000.-Ft körüli összeg. Asszem MotorOázis csinálja

Ugye Row? Jól mondom...
Ákcijó! 102000ft. Shoei X-spirit 2008as Glory festéssel,M méretben. Ilyen nemhinném h túl sok lenne itthon
06705933791
noarmy@citromail.hu
Hello Alex! Meg tudnád mondani plz, h M-es méretből milyen RX7-esek vannak neked? Leginkább Haga érdekelne, ha épp van neked eladó vagy tudsz szerezni! Kösz!
Próbálnod biztos kell. Konkrétan bőrruhában sztem elég gyenge az fcmoto... Alex Octane-ján például rögtön buknál vagy 30-40 rongyot. Úgy értem, ha nem Tőle veszed, hanem németből (599+18 ajró)
Pontosan, ruhát is tudsz igy venni ha egy márkának a tipusát megprobálod itthon hogy a méret frankó legyen aztán megveszed kintről...
Én úgy tudom, hogy ott lehet utánvétellel is fizetni. Legalábbis a haverom, a ruháját, a UPS-es szállítónak fizette ki itthon, mikor kihozták neki a csomagot.