Hát ez egyik se valami nagy márka! Mindenképp próbáld meg mind a kettőt, sőt ha lehet, akkor más márkákat is, és azt vedd meg, amelyik kényelmesebb és jobban passzol! Esetleg ha kicsi a keret nézz szét a használtpiacon!
Azt is lehet kepni 100-ért, csak kicsit szét kell nézni!
Engem nem érdekel a különbség mert nem akarom megvenni!
Csak nemértelek miért fáj leírni az igazat?
Talán mert nem ismert típus és félsz hogy senkinek sem kell majd?
Esetleg téged is így paliztak be?
Mivel küldte? Mivelhogy megvetted.. na de melyik száll. móddal? az a pkt nem is tűnik soknak..Legalábbis ahhoz képest,amiket kérni szoktak. Láttam már 30$-os postát,ami máshol 62$ volt..
Az jó már kezdtem beijedni, elég kicsi a választék "m"-esben.......meg 50 termékből már csak 25 volt fent.....de ha még lesz az jó. Találtam egy másik oldalt is kezdtem örülni paypal meg minden aztán kiderült, hogy csak japánon belül szállítanak.....fenébe.
50 dolcsi......a paypal az e-bay felületről tökéletesen működött.....legalább is azt hiszem....kijelezte, hogy elment a pénz, az e-bay is felfogta, meg jött az e-mail is a z összegről, hogy mikor mire hová kinek küldtem. Tehát sikeres volt szerintem.
Sikerült beirnod a szöveget? Mert vmi új felületet kapott a paypal is,első fizetésemnél énse tudta beirni. Vagyis nem mentettem le,igy nem kapta meg seller. Mennyi postát hozott ki?
De még még mindig kúvára eladó X-spirit M-es 2008as Glory festés. bránd nyú in te boksz. 100000 egyforintosért. Pinlock no,de ha pinlockos kell,vegyetek 2kilóért Uhhogy hamagyorsan megvenni!
Az a bank ollan mint a parlament úgyláccik Ha a bankszámládról fizetsz,akkor az akt. árfolyamon számolja az usd/eur forintba. Ha esetleg a paypalba viszel át pézt,akkor beállithatod,hogy usd/eur legyen asszem. Ott lehetséges a 2szeri átváltás először ft-ról usd mikor felviszed,aztán usd-ről eur ha pl németből veszel. Szerintem,de nem 100%. Lényegtelen,me paypalba felesleges átutalni pézt.
Így már egészen más!
Engem nem érdekel a különbség mert nem akarom megvenni!
Csak nemértelek miért fáj leírni az igazat?
Talán mert nem ismert típus és félsz hogy senkinek sem kell majd?
Esetleg téged is így paliztak be?
06705933791
noarmy@citromail.hu
Biztos tudod te is de már más is felhívta rá a figyelmed hogy ez egy X-eleven. Rá is van írva.
hány fejed van hogy ennyi sisak köll ? ? ?
segítsetek szerintetek melyik a jobb ? a B-star , vagy a Shox Mondial
06705933791
noarmy@citromail.hu