Bár még nem ettem olasz pizzát, de azt mondják az sem finom, itthon jobbat kapni najó az olasz és kínai kajáért megőrülök, nyami.....de tuti, hogy azt is csak lopták valahonnan........tényleg Görögben voltunk és ott pont ecsetelték, hogy voltaképp a pizza görögországból ered....
Hát azért ettől sem vagyok elszállva. A Justissimo matrica mindkét oldalon első nap leesett, a varrás hátul enged.....de egyébként nem rossz.......soha többet nem veszek olaszt semmiből.
Sisakfüggő dolog. Vettünk szolgálatba Caberg Justissimo-t. Felpróbáláskor "L" lett volna az ideális, mert kicsit szorított, de mivel felpróbáltam az ugyanazon típusú "m" sisakot kollégámét ami már 1 éves volt és lötyögött a fejemen így "s"-est vettem. Karácsonytól január végéig a fejemen volt ha számítógépeztem.... .....és mire kellett használni tök jó lett. Bár gondolom egy Shoei nem tágul ekkorát.
Igen van, L-es, ahogy mondtam... Csupán azért, mert mikor felvettem az M-eset, annyi időm nem volt, hogy becsatoljam, mert annyira nyomta a fejem rögtön, hogy már fulladtam is tőle...
sziasztok. vki tud esetleg olyan helyet ahol lehet bőrruhát varratni? ugyanis nem vok egy szalon méret vhogy így kellene megoldani a dolgot... ötletek?
"Apa mért vagy sisakban?
nem jön le:S
merthogy?
Hát beletágult a fejem."
Google