Zsoolti! Felvilágosítalak! X-Spirit (Európa) = X-11 (USA)! Annyi az egész h k*csög amiknak sose jó az a név ami mindenki másnak a világon jó! Az meg h nincs rajta pinlocknak hely az meg a legkevesebb én X-Spiritemen van neki hely mégsem teszem rá mert kell a francnak! Akinek meg ez probléma az meg vegyen itthon rá plekót olyat amilyet akar.
Az se rossz, bár nekem az annyira nem jött be mikor megnéztem.
Élőben egyébként tök más szerintem, mint így képen. Sárgának tényleg elég sárga (ill. sárga-kék), de egy kék tükrös plexivel szerintem baromi jól néz ki. De egyébként én el tudom képzelni egy tök fekete ruhához is, kicsit feltűnő az igaz, de szerintem akkor is jó És én sem vagyok meleg, meg szerintem ízlésem is van, de nekem akkor is bejön
Hát nekem a feket e kiyonari van bekattanva, ezt amit választottál nem nagyon tudom elképzelni csak valami sárga motorhoz vagy ruhához..... NEM VAGYOK MELEG csak van ízlésem
Nekem Raid II.-m volt tavaly és az orrmaszk tökéletesen kiváltotta a pinlockot. Pedig akkor még lehangolóbb volt a testtömeg-indexem mint most, így 40 fokban, maszkban lihegtem rendesen.... Sajna a gyári RX-7 orrmaszkom szart sem ér.....
Tényleg! Akkor most a fejletlen országok (USA, Kanada, Ausztrália....) lakói párásodnak?
Forza Unio!
Sajna megfúrni ők maguk nem fúrják meg, de állítólag segítenek elmagyarázni, hogy hogyan lehet megoldani a dolgot. Szerintem ha vannak nekik olyan kis műanyag pöckeik külön is, amikre a pinlock-ot kell rakni, akkor nem gond. Legalábbis remélem hogy van nekik, és nem kell valamit keresni helyette. Ha van, akkor meg meg lehet oldani nagyon egyszerűen a dolgot.
Miért lenne nem ismert típus? Az x-spirit európán kívül x-eleven, az Xr-1000 pedig RF-1000, a Raid II pedig TZ-R.....és sorolhatnám, van amit európai piacra szánnak van amit máshová, csak a név más és a pin lock hiánya, amit úgy hallottam, hogy Holland találmány (szia Bradi) és ezért nincs még benne más földrészen lévő kupakokban.....
Plekó ugye jár hozzá. Az Imet gondolom ugyanúgy felfúrja a tartópöcköt ingyen, mint a Motoroázis az én Araimra. Nem értem ezt a tagot, aki fikázza SSR8 kupakját. Én majdnem megvettem 150-ért egy X-spiritet tavasszal, csak nem tudtam valamiért pénzt levenni a norvég kártyámról Pesten... Utólag szerencsém volt mert 70-be megállt az RX-7, de aki lusta vagy hülye béjezni, az tegye össze a 2 kezét, hogy 90 rudit spórolhat egy ilyen kupakon, aminek ráadásul nem európai a fényezése, tehát nagyon nem is jön szembe...
Csutka lehet hogy egyik se nagy márka de az még nem jelenti azt hogy szar,pl a shox szerintem elég jó kis cuccokat gyárt,nekem volt nadrágom is meg kabátom is,de csak azért adtam el mert kinőttem,amúgy semmi probléma nem volt vele.
Élőben egyébként tök más szerintem, mint így képen. Sárgának tényleg elég sárga (ill. sárga-kék), de egy kék tükrös plexivel szerintem baromi jól néz ki. De egyébként én el tudom képzelni egy tök fekete ruhához is, kicsit feltűnő az igaz, de szerintem akkor is jó És én sem vagyok meleg, meg szerintem ízlésem is van, de nekem akkor is bejön
Tényleg! Akkor most a fejletlen országok (USA, Kanada, Ausztrália....) lakói párásodnak?
Forza Unio!