Bizony, több ismerősöm is erre a protektorra hajt....van belőle férfi és női változat is. A boltban mesélték,hogy egy srác vett tőlük egy ilyen protektort és sajnálatos módon telibekapott egy villanyoszlopot....a protektor megmentette az életét....ugyan fájt a háta hetekig,de nem tört el a gerince! Bár szerintem a Dainese protektor sem rossz,de a Zseby által ajánlott Clover protektorok is jók.
A Sipidnek van a legtutibb gericprotektora szerintem. A pontos típust nem tudom, de levegőbuborékok vannak rajta, vagy valami gázzal van feltöltve. A Dainese-t csak azért nem vette meg a barátom, pedig arra volt ráizgulva mert látta, hogy fém hálós rendszerű, ami eséskor deformálódhat aztán kuka, a légbuborékos csak puhább és nem is deformálódik csak a pillanat erejéig aztán visszanyeri a formáját....
Jól mondod, Dainese Wave típus, feketében 32 körül a Karasnában, fehérben (snowboard kollekció, de ugyanaz, mint a motoros!) 27ezer a proCross-ban, a Margit-krt és Fényes Elek sarkon. Csak ne motoros gerincvédőként kérd, mert akkor elküldenek a Karasnába...
A honlapjukon megtalálod őket: www.karasna.hu, illetve www.procross.hu
Én egy bukót és egy kesztyt is rendeltem a FCMoto.de től. Ups hozza. Tényleg csak az akciósokat érdemes megvenni, mert amúgy nem igazán olcsóbb. Bár most hogy csak 230 a Euro lehet még a nem akciósokkal is jól lehet járni. Szóval az átfutási idő kb 2 hét a rendelés leadásától és készhez is veheted a cuccot. A bankkártyás fizetést nem ajánlom, szerintem 5 Eurót megér az hogy senki ne tudja meg a kártyád security infóit. Bankkártyával csak akkor fizess, ha van PayPal de az FC motonál nincs.
sziasztok.
Gerincprotektor vásárlás előtt állok én is.
Tudtok olyat ami meg is véd, nem baj ha nem kényelmes csak védje a gerincem.(gerinc sérvem).....
Az jó lenne. Majd figyelek résen leszek. Barátomék akivel multkor voltam pénteken mennek felétek...ha addigra lenne valami az tuti lenne. Ő éppen 42-es Dainese bőrruhát keres a barátnőjének, jó áron tuti vevő lenne rá.
http://www.kepesmotor.hu/motor...