Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itten e egy krosszmez....jó utcai ruhazatnak is....
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Helyes
szeva pufi

szemem a pályán...
Bizony, több ismerősöm is erre a protektorra hajt....van belőle férfi és női változat is. A boltban mesélték,hogy egy srác vett tőlük egy ilyen protektort és sajnálatos módon telibekapott egy villanyoszlopot....a protektor megmentette az életét....ugyan fájt a háta hetekig,de nem tört el a gerince! Bár szerintem a Dainese protektor sem rossz,de a Zseby által ajánlott Clover protektorok is jók.
Hát elég drága de a legjobb gerincprotektor a piacon, a lentebb leírtak alapján, persze csak szerintem...
a Motorline-ban lehet kapni és 55 100 ft-ért adják. de állítólag nagyon megéri az árát!
ezazSpidi Airback a neve
A Sipidnek van a legtutibb gericprotektora szerintem. A pontos típust nem tudom, de levegőbuborékok vannak rajta, vagy valami gázzal van feltöltve. A Dainese-t csak azért nem vette meg a barátom, pedig arra volt ráizgulva mert látta, hogy fém hálós rendszerű, ami eséskor deformálódhat aztán kuka, a légbuborékos csak puhább és nem is deformálódik csak a pillanat erejéig aztán visszanyeri a formáját....
*fizetett hirdetés

Jól mondod, Dainese Wave típus, feketében 32 körül a Karasnában, fehérben (snowboard kollekció, de ugyanaz, mint a motoros!) 27ezer a proCross-ban, a Margit-krt és Fényes Elek sarkon. Csak ne motoros gerincvédőként kérd, mert akkor elküldenek a Karasnába...
A honlapjukon megtalálod őket: www.karasna.hu, illetve www.procross.hu
Szia Britt!

A vétel hogy megy? Aki gyorsabb az kapja?
Nekem S-es Gp-Pro lenne szükséges, hogy a kacsóim biztonságban legyenek.

Köszi
Szia!

Én egy bukót és egy kesztyt is rendeltem a FCMoto.de től. Ups hozza. Tényleg csak az akciósokat érdemes megvenni, mert amúgy nem igazán olcsóbb. Bár most hogy csak 230 a Euro lehet még a nem akciósokkal is jól lehet járni. Szóval az átfutási idő kb 2 hét a rendelés leadásától és készhez is veheted a cuccot. A bankkártyás fizetést nem ajánlom, szerintem 5 Eurót megér az hogy senki ne tudja meg a kártyád security infóit. Bankkártyával csak akkor fizess, ha van PayPal de az FC motonál nincs.
S vagy M-es méretben
Arra lehet vevő lennék (Fehérben)
Nekem ez a tuti. Spidi defender back/chest...
Köszi,én már csak olyat veszek amit a vétel elött fel is tudok próbálni.
Bocsi nem szóltam. Ebe majdnem 2szer beleférek .
Dainese a márka neve
sziasztok.
Gerincprotektor vásárlás előtt állok én is.
Tudtok olyat ami meg is véd, nem baj ha nem kényelmes csak védje a gerincem.(gerinc sérvem).....
Az jó lenne. Majd figyelek résen leszek. Barátomék akivel multkor voltam pénteken mennek felétek...ha addigra lenne valami az tuti lenne. Ő éppen 42-es Dainese bőrruhát keres a barátnőjének, jó áron tuti vevő lenne rá.
Rendeltem gp-pro-t,ha van kint akkor lesz!
Akkor a kutya se fórumozik.
Értem miért este teszi fel a képeket.....mi lenne itt nappal
Látom a Gp Pro most a sláger!
Brit!
lesz esetleg xl-es alpinestarsgp pro-d?
Vagy az csak nappali kiváltsága?