Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szeva.
Köszönöm szépen a lehetőséget,élek is akkor vele.
Egy Gp pro kesztyűt szeretnék L-es méretben,az alábbi színben.Úgy emlékszem 15-18között hoztad,az nekem tökéletesen megfelelne.
Nappali!Mivel már évek óta vársz,és nem szeretném,hogy kis kacsód miattam sérüljön meg,teljesítem egy kívánságod(a csajom nem adom,és az autot meg a motort sem)Írd le mit szeretnél és intézkedek!üdv:Brit
Protektor inget vennék olcson jó allapotban! 196 magas 90 kg ra.
Jó,bocs,hülye vagyok!
Előbb jár a kezem mint az eszem(már megint)
Nekem kék-fehér kell,nem fekete-fehér

Bocsi
Hi
52-es mit jelent az ARLEN NESS-nél?
Milyen magas vagy?
Lehet,hogy érdekelne.
Én nem véletlenül nem tettem fel a számát....
Pedig du 5 után rakta fel mindig az árút...én sosem láttam,hogy délben ott virított volna valami új cucc...Ha éppen nem voltam gépközelben és "csak" félórával később vettem észre,hogy felpakolt valamit ami nekem is kellen,akkor a telefonban csak annyi jutott,hogy már le van foglalva.Egyetértek,én is hibás vok abban,hogy nem 2percenként frissitettem azoldalt és ültem mellette naphosszat..vagy inkább valahogy elkerült a szerencse és mindig olyankor kerültek fel az árúk mikor éppen nem voltam gépközelbe...igen,ebben hibás vok...
...igazad lehet. Alig telt el két év az uccsó félév óta....
Egyszer mentem Alpinestars kesztyűért T.bányára, oszt mondta, hogy van bőrdzseki ócsóér'

OFF
Én jövő május magasságába lövöm majd be az államvizsgát. Hamar munka ritkán jó
ON
...ezt a jakót meg mikor lőtted? Nem emléxem, hogy Brit feltette volna ide....

Off
Államvizsgád ok., vagy velem nyomod februárban...?
On
...azért Te is hibás vagy Pali! Én 2300 km-ről tudtam venni 2 kesztyűt Brittől, pedig csak du. 5 után van free internetem....
Nem mondtam,hogy hiába vársz.Csak annyit,hogy én mióta...én remélem,hogy a karácsonyfa alatt már ott lesz.Sajnos ez nem úgy működik,mintha bemennél egy boltba és kérszt ezt vagy azt és ha nincsen akkor megrendelik...Ha szerencséd van éppen van neki,ha nincs akkor várhatsz..vagy nem vársz és veszel máshol.Igaz Brit árainak még csak környékén sem kapsz hasonló minőséget.Én úgyérzem megéri várni,de ezt mindenki maga dönti el.:)
Azt mondod, hogy akkor hiába várok. Merthán nem a karácsonyfa alá szertném azt a kesztyűt...
Sziasztok! eladó Lazer Sx verseny bukósisakom! alig használt! Kurva jó állapotba!
Ára:30 ezer
Eladó egy gyakorlatilag új (néhány hónapja vettem Britt88-tól, utcán volt rajtam pászor, bogárral nem találkozott) 52-es méretű Arlen Ness bőrdzseki kivehető váll és könyökprotektorokkal. Nadrággal összecipzározható. Eladás oka: egy kicsit "megemberesedtem" az utóbbi időben, emiatt jobban feszül rajtam, mint szeretném. Ára: 35 eFt
Tel.: (30) 44-22-789
Biztos orul majd, hogy a fel topik ot nyaggatja...
A sivatagban!
na most " Nagyot szóltál mint a vízi pisztoly "
mint te
A mondat elejét, mindig nagybetűvel kezdjük. Tehát, nem volt normális.
egy abszolút normális kérdés volt ...és a válasz?
jaj hagyá má
tud róla, hogy feltetted ide?
Britt bácsi telszáma: 70/ 944 80 42
nem egyszerű utolérni, és amilyen forgalma van a kesztyűd műr nincs meg. Olvass vissza és keresd meg a számát, ide feltette.

Brit, ez nem kritika volt