Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok emberek! Brit barátunkat hogy lehet elérni?pár napja beszéltem itt vele egy kesztyü ügyében, mondta hogy okés, vihetem, adtam msn-t hogy majd ott telszámot, és azóta semmi hír felöle... El lehet öt érni valahogy, vagy ilyen pár napig eltünös emberke?:D
ja és ne mond, hogy nem érdekel, mert engem meg az nem érdekel, hogy nem érdekel és akkor itt a végére .
na én hol hagytam a humorom... meg buta vagyok...
hát megmondom... eddig próbáltam nem úgy gondolni ahogyan sokan mások már leírták a dolgokat rólad, de a tények makacs dolgok... és .
Ok,akkor visszatérünk rá
Még nem 100% h eladom. Attól függ,sikerül-e lőnöm holnap egy pumát.. nem búcsúban
Menek majd pestre aug 8.-án elvileg. Ha nem,akkor zseby futárszolgálat
Sziasztok.Érdekelne hogy olyan 25-30000 között milyen bukót ajánlanátok.
én néha (nem túl sűrűn) szoktam hazajárni Győrbe, szóval ha valami nem túl sürgős, akkor tudok segíteni, ha másként nem tudjátok megoldani...
hogy a 44-es csimma 10ezerért Bp-n van
Millen megoldás?
Ugyanez a megoldás Bp-n?
Sziasztok!

Ha esetleg valakinek kellene nyári kabát!
Eladó nyári kabát!
Ja a méret lemaradt 44es. Győrben.
KTM-es Cemoto mez(L-es), és FM combnál protektoros nadrág eladó(Olasz méret: 48, USA: 32) 165-175 körüli emberkékre való. A szett együtt 20ezer forint+postaköltség. Teljesen ÚJ, nem volt még használva, csak felpróbálva.
MotoGp verseny nálunk! Végreeeeeeeeeeeee!4
nem vagy te egy kicsit buta? ...humorod merre maradt? mellesleg nem vagyok sznob, és lehet, hogy nagyon sokan a fejüket vernék a falba, ha megtudnák, hogy mennyiért jutottam hozzá a ruhához... de mindegy... azt hiszel, amit akarsz, különösebben nem hat meg
még szerencse, hogy van humorérzék is a világon...
hali ! hányas ? hol lehet megnézni ?
én asszem 3-4hónapja várok egy ilyenre...
Eladó cuccok:

Spidi Airback M-es méretű gerincvédő, nagyon keveset használt, makulátlan állapotban 30.000.-

Spool sp-11-es bőrnadrág 52-es méret 3x-4x volt felvéve alsóruhával, soha nem érte eső, szalonállapotú 20.000.-

06-30-309-23-34
Sziasztok! Nem tudjátok, honnan lehet szerezni fényre sötétedő plexit? (Behalt a guglim )
Sziasztok!Tudna valaki szerezni jó versenycsizmát alig használtat vagy újat bolti ár alatt?Köszi!
Szia Britt

Alpinestar Gp-Pro fekete S-es kesztyűt tényleg tudsz 18.000 Huf körül szermányolni?
És vacsi új?
Hanyas méret?