Sziasztok emberek! Brit barátunkat hogy lehet elérni?pár napja beszéltem itt vele egy kesztyü ügyében, mondta hogy okés, vihetem, adtam msn-t hogy majd ott telszámot, és azóta semmi hír felöle... El lehet öt érni valahogy, vagy ilyen pár napig eltünös emberke?:D
na én hol hagytam a humorom... meg buta vagyok...
hát megmondom... eddig próbáltam nem úgy gondolni ahogyan sokan mások már leírták a dolgokat rólad, de a tények makacs dolgok... és .
KTM-es Cemoto mez(L-es), és FM combnál protektoros nadrág eladó(Olasz méret: 48, USA: 32) 165-175 körüli emberkékre való. A szett együtt 20ezer forint+postaköltség. Teljesen ÚJ, nem volt még használva, csak felpróbálva.
nem vagy te egy kicsit buta? ...humorod merre maradt? mellesleg nem vagyok sznob, és lehet, hogy nagyon sokan a fejüket vernék a falba, ha megtudnák, hogy mennyiért jutottam hozzá a ruhához... de mindegy... azt hiszel, amit akarsz, különösebben nem hat meg
hát megmondom... eddig próbáltam nem úgy gondolni ahogyan sokan mások már leírták a dolgokat rólad, de a tények makacs dolgok... és .
Ha esetleg valakinek kellene nyári kabát!
Eladó nyári kabát!
Spidi Airback M-es méretű gerincvédő, nagyon keveset használt, makulátlan állapotban 30.000.-
Spool sp-11-es bőrnadrág 52-es méret 3x-4x volt felvéve alsóruhával, soha nem érte eső, szalonállapotú 20.000.-
06-30-309-23-34
Alpinestar Gp-Pro fekete S-es kesztyűt tényleg tudsz 18.000 Huf körül szermányolni?
És vacsi új?