Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Zseby sznob nekem meg teszi az Alpi is izé megtenné... egyenlőre még marad a cost effective gönc, de ha sok pénzem lesz még lehet veszek neves rucit is sisakon már régóta elmélkedem, de nehéz elhatározni magam na
OLcsón itt van ....3 db vettem mindet el is adtam...

Zseby csak a DAINESE-BEN érzi jól magát
hát... lehet neked vette
Jóvan, nem mindenkinek van manija egyrészes alpinra...
ki kérdezte?
Attól mert olcsó, nem biztos hogy ócska is... Próbálj fel több félét, drágábbakat is, hogy legyen elképzelésed milyen a rádvaló, és ahhoz viszonyítsd a pénztárcádat! Mert simán lehet, hogy egy drága és márkás kevésbe passzol, mint egy olcsóbb no-name... Fazonfüggő nagyon. Aztán az is lehet, hogy csak a legdrágább kényelmes, az szívás...
Én most vettem 1 részes alpinstars-t
Na most néztem egy frankó ruhát,a Calvatti legújabb 2008-as modeljét,nagyon frankón néz ki.
Én szerintem ha elesel ugyan úgy megvéd az olcsó is ez az én filozófiám.Egy páran pl lemondták mindennek a Calvatti bőrruhát,de sok olyannal is beszéltem aki dícsérte,és csak 69900ft kerül,vagyis többnek vált be mint akinek nem.Na meg szerintem a drágáknál legjobban a nevet kell megfizetni,meg hogy milyen régóta van a piacon.
Cölöp! Ő lesz az! Nem jutott eszembe a kulcsszó... Köszönöm szépen! :)
Cölöp (Fekete Béla) 20/337-2355, Cegléd
Üdv mindenkinek! Volt itt régebben szó bőrruha átalakításról, és valaki ajánlott egy megbízható szakembert is. Tudja valaki esetleg ilyet? Vagy konkrétan ezt, akiről itt is szó volt?
Eladó SPOOL CIROCOMP csizma

valódi bőr
boka és sípcsont protektorok
cserélhető koptatókkal
lélegző belső anyag
ultra könnyű

fél éves,jobbos talpa orrésznél kezd leválni,csak egy kis ragasztó kell neki(max 1 cm) ettől függetlenül kifogástalan állapotban. 10000Ft.
noarmy@citromail.hu
06705933791
nekem nem az van ami a tesztben van (adatlapomon van pár kép...)... egy problémám volt eddig vele, hogy a nadrág övrésznél a műanyag kis izé amibe befűzöd az "övet" az eltörött... valsz. dagi vagyok hozzá és azért bevarrattam egy ezresért egy fémet aztán nincs vele gond (tankon van tankpad meg a gatyát úgyis csak úgy veszem fel ha a kabátot is és akkor az takarja...
szerintem jó a cucc, biztos jobbak a nagy márkák, de hát ha ennyi pénzed van akkor bőrből ez az ami elérhető... én nem bántam meg, hogy ezt vettem.
Sziasztok. 1 kis segítség kellene.Egy aránylag olcsó kifelé lélegző-szellőző túra csizma kellene,ha van vízálló.Hol érdemes nézelődnöm és milyet?Pest és Gyöngyös környékén kellene.Sajna csizmákkal nincs tapasztalatom..
Hali.
Help me!
Pár hónapja láttam az Apró-ban egy eladó Predator maszkot bukósisakra..
Sajnos a hirdetés nincs már fent. Valaki nemtudja véletlenül hogy honnan lehetne ilyet beszerezni? Vagy ki árulhatta?Amúgy hol kapok bukósisakra díszeket?(pl. ördögszarv...)
Előre is köszi a segítséget!
Tök király tényleg van itt a környéken viszont eladó.Egyszer olvastam egy rush-m tesztet,itt írtak rosszat jót is. http://totalbike.hu/tesztek/ruharushm/
hát... nekem egy éve van meg a cucc, amikor motorozok szinte mindig ebben vagyok, mondjuk kb. 200 km volt amikor a kabát volt rajtam a gatya meg nem... összesen már 10k km fölött vagyok és kopottnak nem nevezném... egyszer felborultam álló helyben a motorral ( ), de most hiába nézegetem nem találok nyomokat a kabáton a protik kemények igen...
amúgy meg viszonteladók szekciót nézd meg a honlapjukon, sztem felétek is van valaki aki teríti a ruhákat
Rush-M az olyasmi lehet mint a shox,megnéztem a honlapot meg az adatlapodon a képeket pofás kis ruhák.kemény protektorok vannak benne?És Nem kopik gyorsan a festése?Mert én több évre akarom megvenni,nem úgy mint mások hogy félévente másik ruhát vesznek.
Jó tudom de ha egyszer nincs annyi lóvém.nekem van egy régebbi kicsit kopottas shox bőrkabátom egyszer elestem és egy kis festék kopáson kívűl nem lett baja.Szóval még shox ruhában is gondolkodom.A shox team bőrruhát néztem még,dúrván 75000Ft.És hát az emberek véleménye még a márkás ruhákról is megoszlik,példáúl a boncterem szakaszban olvastam egy arlen ness ruha tesztet és pl az a valaki csak panaszkodni tudott a ruháról,lehet másnak meg jó.
hi, Rush-M Soltvadkerten vagy Bp-n van náluk... Vadkerten tutira van raktáron minden méret meg szín szerintem... kb. abban az árban amit írtál... nekem csórónak ilyen van, esni még nem estem benne, de túrázni voltam benne relatív hosszú távon.
azért ne spórolj ezen, mert az első komolyabb esésnél rájössz, hogy mekkorahiba volt.....
Ujszeru allapotu borruhat hasznaltan is kapsz, pl a vateran. Nem biztos, hogy kell szazezreket kolteni egy darab ruhara. Nezd csak, ez a tesome, 42-es:
http://www.vatera.hu/flm_borru...
De van sok mas felesleges holmink is, mind ujszeru.
A borruha biztonsagosabb, a cordura praktikusabb, szerintem is erdemes borruhara invesztalni, mert hosszu tavon jobban megeri. Nekem a Spyke cordura nadragom egy ev alatt rongya ment, pedig tobb mint 40e...
vagy estleg találtam még Calvatti bőrruhát 69900Ft-ért de az is kicsit messze van.