Az az igazság hogy nekem nem nagyon van százezer forintom bőruhára.Olcsóbban meg szinte lehetertlen találni,vagyis találtam probiker bőruhát 60000Ft csak az irgalmatlanúl messze van tőlem
Szeretnék egy kis segítséget kérni,motoros ruhában gondolkodom mégpedig bőr nadrág hozzá cordura kabát.Érdemes ilyen össze állításban venni vagy csak teljes bőr ruhát?Vagy a bőr nadrág,cordura kabát összeállítás is elég biztonságos és jó?
1. Legyen dombornyomott bankkártyád.
2. Regisztrálj az ebay-en (elég a .com-on, az jó az európaiakra is..)
3. Regisztrálj a paypal.com-on is. (Leírást találsz szarásig a gugliban..)
4. Keresd ki a terméket amit szeretnél.
5. Nézd meg, szállít-e az eladó Európába (Shipping: worldwide) Ha nem, írj neki...
6. Ha igen, klikk a "Buy it now!" gombra, a többi már gyerekjáték átlag iq-val..
7. Jó ha megírod az eladónak, hogy ajándékként adja fel, vagy írjon rá pici árat mert akkor valszeg megúszog a hazai áfa- és vámfizetést...
Még valami srácok, talán tudtok segíteni: nézegetem az e-bay-t néha, és hétvégén észrevettem, hogy amcsiba a sisakok mind olcsóbbak söt van pár kifutó modell, amit hugyé-fosé dobálnak (alpári, de jobb szót nem találtam rá ). Segítség abban merülne ki, hogy örülnék 1 az ottani rendelésben tapasztaltabb rókának, aki eligazítana, hogyan-miként mennek ezek a dolgok. Aki esetleg affinitást érez ez iránt, ne habozzon, vegyen fel msn-en: debrejo@freemail.hu. Köszi
Jelige: Nem harap a bácsi
Szuper, akkor blokkolnám
mivel még új vagyok erre, nem tudom, hogy szoktad ezeket a dolgokat bonyolítani, itt az msn-em, vegyél fel: debrejo@freemail.hu, esetleg ott tudok telszámot is adni, ha kell. A kesztyü az mindenképp, tyü azannyát:)
Brit! A lenti sisakot meg a két kesztyűt (X-metal, GP-PRO...természetesen bontatlanul mind) amit Tőled vettem, szívesen odaadnám egy Laguna Seca ruciért, ha esetleg azokat könnyebben el tudod nyomni... Jöhet más jelmez is!
Jaja, a kereskedő asszonta, náluk nem divat.... Azt hittem anélnül is páramentes marad a plekó felső részén található beömlők meg az orrmaszk miatt, de sajna nem így van... A pinlock 6 rudi a motoroázisnál és ingyen meg is fúrják Neked. A sötét plexit 45 dolcsiért vettem, természetesen az sem pinlock-ready...
Sziasztok!
AGV sisak eladó!
Karcmentes,páramentes plexi,d-gyűrűs csatt,kivehető mosható bélés!Gyári hálója és doboza is megvan!L-es a mérete!Irányár 44000 FT.
Érdeklődni:
Jámbor Béla
0670-378-5963
Írtam már többször, hogy teljesen jó a méretezése, inkább nagy mint kicsi! Biztos, hogy Te sem tudod majd elsőre felvenni csak kb. fél óra alatt... De bokában tágul majd pár felvétel után, pláne ha tágítod esténként egy beleállított palack vízzel...
A protektort akkor passzolom mert nekem olyan kellene lehetőleg ami vesevédős, de ugyanakkor vállban csak egy vékony pánt köti össze elöl-hátul, mert a dzsekim alá ez már nem hiszem, hogy elférne... Vagy marad a klasszikus seggigérő pántos gerincproti, előre meg csak egy kéttenyérnyi mellvédő minden madzag nélkül...
OK,köszi az infót.de amugy egyiken sincs pin-lock?azt mindenképpen rá kell akkor rakatni...a motoroázisban fuattad meg?úgy olvastam 6ropi volt.az maga a pin-lock?meg te mennyibe vetted a másik plekót?gondolkodok én is rajta...de majd látom...
27ezer ha bemész a bótba és ott veszed nemtom..15 körül tartom,de inkább cserélném..
Puma 1000. Kérdeztem má,de basztá válaszolni Mennyiben tér el a méretezése? Rám eddig minden 44es lábravaló tökéletes volt,de itt most nincs kedvem kibaxni 50-60ezret csak úgy..Most lenne egy 45ös,de attól meg tartok h nem lesz elég passzos(max 8 gyapjúzoknival ) vagy fcmotoról 44es.. próbálni nemtok..Vagy győrbe van vhol puma 1000 vhol?
aki tudja ne titkolja el
?
2. Regisztrálj az ebay-en (elég a .com-on, az jó az európaiakra is..)
3. Regisztrálj a paypal.com-on is. (Leírást találsz szarásig a gugliban..)
4. Keresd ki a terméket amit szeretnél.
5. Nézd meg, szállít-e az eladó Európába (Shipping: worldwide) Ha nem, írj neki...
6. Ha igen, klikk a "Buy it now!" gombra, a többi már gyerekjáték átlag iq-val..
7. Jó ha megírod az eladónak, hogy ajándékként adja fel, vagy írjon rá pici árat mert akkor valszeg megúszog a hazai áfa- és vámfizetést...
...kb ennyi.
Érd:06-20-545-35-46
bakonymotor@gmail.com
Jelige: Nem harap a bácsi
mivel még új vagyok erre, nem tudom, hogy szoktad ezeket a dolgokat bonyolítani, itt az msn-em, vegyél fel: debrejo@freemail.hu, esetleg ott tudok telszámot is adni, ha kell. A kesztyü az mindenképp, tyü azannyát:)
Bontatlan, felpróbálva sem volt, ára: 55 papír
AGV sisak eladó!
Karcmentes,páramentes plexi,d-gyűrűs csatt,kivehető mosható bélés!Gyári hálója és doboza is megvan!L-es a mérete!Irányár 44000 FT.
Érdeklődni:
Jámbor Béla
0670-378-5963
A protektort akkor passzolom mert nekem olyan kellene lehetőleg ami vesevédős, de ugyanakkor vállban csak egy vékony pánt köti össze elöl-hátul, mert a dzsekim alá ez már nem hiszem, hogy elférne... Vagy marad a klasszikus seggigérő pántos gerincproti, előre meg csak egy kéttenyérnyi mellvédő minden madzag nélkül...
Puma 1000. Kérdeztem má,de basztá válaszolni Mennyiben tér el a méretezése? Rám eddig minden 44es lábravaló tökéletes volt,de itt most nincs kedvem kibaxni 50-60ezret csak úgy..Most lenne egy 45ös,de attól meg tartok h nem lesz elég passzos(max 8 gyapjúzoknival ) vagy fcmotoról 44es.. próbálni nemtok..Vagy győrbe van vhol puma 1000 vhol?
aki tudja ne titkolja el