Picit offoljunk még, hála Brit eltűnésének, úgyis pang a piac...
Alex!
1. Gari ügyben mizu az államokból behozott vasakkal?
2. Van tipped mennyiért rakják össze a dobozolt mocikat?
3. Az tényleg frankó, hogy Hamburban vámoltatok és fizetek áfát, a mocira meg magyar rendszám kerül és Mo-on is lesz forgalomba helyezve?
Nem futtatni akarom itt magam, de ha érdekelnek az alsóruhák, itt találsz egy írást róluk: Technikai alsóruházat
Nekem sokféle van, a HellyHansen-től a Decathlonos termékekig, mindegyik tökéletesen megfelel, ha az adott célra a legmegfelelőbbet választod.
Én személy szerint nem osztom azt a nézetet, hogy csakis a "motoros alsóruházat" lehet jó, hiszen sokkal drágábbak, mint akár a HellyHansen, pláne, ha outletben veszed. Bőrruha alá leginkább egy Decathlonból való futónadrágot, meg egy szintén onnan származó rövidujjas pólót, vagy hosszúujjas HH-t használok. Ha hűvösebb van, akkor van egy vastagabb, hosszúujjas pólóm is, ami még befér a bőrruha alá, ha nagyon hidegre fordul, akkor cordura és thermo cuccok alá.
Fantáziádra bizom mennyi lehet a bekerülési ár az 1000 RR pedig még mindig Japánban készül ami nem az olcsóságáról hires Én ugyan rég voltam 99-ben Japánban de akkoriban egy "zsemlyének látszó tárgy" 350.- Ft-ba került Jenből visszaszámolva..
Múlt nyáron én is amcsiban dolgoztam és akkor is csak hüledeztem hogy milyen olcsók a kocsik és a motorok.De azt nem értem hogy miért?Ha te 1,5 milláért vetted meg akkor mennyiböl hozzák ki? Kicsit durva....
Pár kérdés:
-mondjuk egy Vertigo Corsát is be lehet kenni átlátszó méhviasszal?
- Shark RSF2i-hez hol lehet rendelni mondjuk németböl tükrös vagy fekete plekszit?
Elöre is kösz!
UJ noi borruha elado, IXS gyartmany, 40-es meret! Joval ar alatt, mert surgos... Nagyon jol nez ki, es full protektoros! http://www.vatera.hu/ixs_noi_m...
Asszem 1500-at mondtál anno konténerre. Nem, az eastcoast-rol 8.00.- USD-ért tud átjönni egy moci de uj motornál "crating" van azaz dobozolva szállitják.
Itthon már nem fizetsz ÁFA-t mert Németországban megfizetted. Akinek meg van egy kis esze az inkább Szlovákiában rendszámoztatja a motort ha kintről vesz. Nincs teljesitményadó, a biztositás a Magyarországival összehasonlitva 20%-al olcsóbb.
Na de ne OFFOLJUK szét a topicot...
Számolj velem légyszi: megveszem a nagy zizit 10 rongyért. Asszem 1500-at mondtál anno konténerre. Hamburgban 1600 ajró, legyen mondjuk 2700$... Ez eddig 14.200 dollár. Gondolom erre kifizetek otthon 20% áfát, vagyis 17.000-nél járok... Az valami 2.6mFt...Erre jön még egy kiló kb., forgalomba helyezés, műszaki, rendszám.... Tehát kettőhétbe megáll a verda, ami otthon 3.7 itt meg 8mFt ! Mondd, hogy jól kalkuláltam!
Az eggyik haver keres full-protektoros kesztyűt 15.000HUF körül!
Tud valaki,valamit ajánlani?
Alex!
1. Gari ügyben mizu az államokból behozott vasakkal?
2. Van tipped mennyiért rakják össze a dobozolt mocikat?
3. Az tényleg frankó, hogy Hamburban vámoltatok és fizetek áfát, a mocira meg magyar rendszám kerül és Mo-on is lesz forgalomba helyezve?
Hirtelen ennyi...Köszi!
06 20 521 84 99
A ruha meg éhviszt kap, előtte szappanos vízzel tisztítom.
Alex, nem semmi. Asszem nem hazai beszerzés lesz a következő mocim.....
Technikai alsóruházat
Nekem sokféle van, a HellyHansen-től a Decathlonos termékekig, mindegyik tökéletesen megfelel, ha az adott célra a legmegfelelőbbet választod.
Én személy szerint nem osztom azt a nézetet, hogy csakis a "motoros alsóruházat" lehet jó, hiszen sokkal drágábbak, mint akár a HellyHansen, pláne, ha outletben veszed. Bőrruha alá leginkább egy Decathlonból való futónadrágot, meg egy szintén onnan származó rövidujjas pólót, vagy hosszúujjas HH-t használok. Ha hűvösebb van, akkor van egy vastagabb, hosszúujjas pólóm is, ami még befér a bőrruha alá, ha nagyon hidegre fordul, akkor cordura és thermo cuccok alá.
9000 dezső egy CBR1000RR? A p....a.
-mondjuk egy Vertigo Corsát is be lehet kenni átlátszó méhviasszal?
- Shark RSF2i-hez hol lehet rendelni mondjuk németböl tükrös vagy fekete plekszit?
Elöre is kösz!
http://www.vatera.hu/tschul_mo...
http://www.vatera.hu/ixs_noi_m...
ON
Na de ne OFFOLJUK szét a topicot...