Basszus, de kellene! De miután valaki azt közölte pár hete, hogy nem lesz több cuccod idén, már beszereztem egy dzsekit meg egy kétrészes rucit... A ruha még úton van, ha ronda lenne megkereslek, hátha időben lesz még.... Köszi, hogy észben tartottad a rendelésem!
Hali Brit88 ! Valami jobb minőségü képet nemtudnál feltenni a sisakokról ? Kerestem katalógusokban is és honlapon is de csak 602-est találtam,ez 601-es? Ezek új sisakok? Ha jól értelmeztem a kék színü az L-es? Egyenlőre több kérdésem nincs. Várnám a válaszod,mert érdekelne a sisak. Üdv: Szabi
3. Az tényleg frankó, hogy Hamburban vámoltatok és fizetek áfát, a mocira meg magyar rendszám kerül és Mo-on is lesz
Nos a 3-as lépést rosszul mondtam mivel megzavart hogy amit hozok mocit Austriában marad.
Elnézést, szóval 3-k országból moci azt jelenti hogy VÁM+ÁFA bárhol ahol belép az EU-ba, regadó amit a VÁMTARIC-ban kitudsz nézni a forgalombahelyezés helyén azaz ha itt helyezed forgalomban akkor itt MO-n.
A Spidi nyári kesztyüből nincs egy piros véletlenül? vagy valami hasonló
A kesztyű egy Alpinestar Gp-pro 2006/07-es modell.
Az ár kb 30.000 Huf avagy 130 Euro.
Bár egyértelműen nem derül ki belőle de az S mellett teszem le a voksom.
19,5cm lett kerület és 7-esnek számoltam át.
Köszi
Nos a 3-as lépést rosszul mondtam mivel megzavart hogy amit hozok mocit Austriában marad.
Elnézést, szóval 3-k országból moci azt jelenti hogy VÁM+ÁFA bárhol ahol belép az EU-ba, regadó amit a VÁMTARIC-ban kitudsz nézni a forgalombahelyezés helyén azaz ha itt helyezed forgalomban akkor itt MO-n.
Többit inkább privátban irnám...
ON ON....