Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Basszus, de kellene! De miután valaki azt közölte pár hete, hogy nem lesz több cuccod idén, már beszereztem egy dzsekit meg egy kétrészes rucit... A ruha még úton van, ha ronda lenne megkereslek, hátha időben lesz még.... Köszi, hogy észben tartottad a rendelésem!
tudom, hógolyózni na az pont nekem kellett volna úgy hogy paszold még szépen mondom
Én pont olyat vettem
csá Brit.

A Spidi nyári kesztyüből nincs egy piros véletlenül? vagy valami hasonló
csak az van,amit felteszek.
Hát igen...rendületlenül várok.Remélem lassan beérik nekem is...
601-es biztos,a kék az L-es,vadi új,de régebbi modell.
Üdv Brit!Érdeklődnék hogy tudnál-e szerezni olcsón új Alpinestars SMX-Plus-t,vagy Supertech-et?Előre is köszi!
Hú vazz, nappali, Te még mindig vársz? Hát a következőnek a Tiednek kéne lennie az tuti
bár hozzna...
Britt! Üdv újra körünkben, örülünk hogy ismét hozod a jobbnál jobb cuccokat
ráadásul idei modelt tud 18 ezerért, beszélsz vele..
Britt ilyet 18ezerért hoz..
Brit88,44-es speed csizmád nincs véletlenül?
Hali Brit88 ! Valami jobb minőségü képet nemtudnál feltenni a sisakokról ? Kerestem katalógusokban is és honlapon is de csak 602-est találtam,ez 601-es? Ezek új sisakok? Ha jól értelmeztem a kék színü az L-es? Egyenlőre több kérdésem nincs. Várnám a válaszod,mert érdekelne a sisak. Üdv: Szabi
Szia!

A kesztyű egy Alpinestar Gp-pro 2006/07-es modell.
Az ár kb 30.000 Huf avagy 130 Euro.
Köszönöm a táblázatot.

Bár egyértelműen nem derül ki belőle de az S mellett teszem le a voksom.
19,5cm lett kerület és 7-esnek számoltam át.
Köszi
Szia Britt. Üdv újra köztünk
Két IXS-novara kesztyű piros-fekete M-es és fekete XL-es 16 000Ft helyett 7000Ft-ért
ők azok
Van két X-lite 601-es sisakom L és XL-es méretben,kék-ezüst-fehér,és piros-ezüst-fehér szinben,gyorszáras csattal 25000Ft/db-os áron
Shoei XR-1000 Artifact TC-5 M-es méret vadi új 116 000Ft helyett 60 000Ft-ért
Dainese Arizona vadi új 54-es bőrdzseki elado 120 000Ft helyett 50 000Ft-ért
3. Az tényleg frankó, hogy Hamburban vámoltatok és fizetek áfát, a mocira meg magyar rendszám kerül és Mo-on is lesz

Nos a 3-as lépést rosszul mondtam mivel megzavart hogy amit hozok mocit Austriában marad.
Elnézést, szóval 3-k országból moci azt jelenti hogy VÁM+ÁFA bárhol ahol belép az EU-ba, regadó amit a VÁMTARIC-ban kitudsz nézni a forgalombahelyezés helyén azaz ha itt helyezed forgalomban akkor itt MO-n.

Többit inkább privátban irnám...
ON ON....