Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

XL.. 185cm-re,90kg-ra picit nagy... Csak gerinc,s mellvédő. Oldalt az tépőzáras cucc.Párnázot,gumiboritású,de védelemre ott nem sokat ér.
Mennyibe fájt? Ha nem publikus jöhet mélbe is
...mekkora ez a cucc? Az az oldalsó izé vesevédő lenne hátrébb vagy csak vmi összekötő dolog?
Gratula! Csekkold a youtube-on a plekócserét, ha még nem csináltál ilyet korábban.... Könnyű letörni sajna a side-pod pöckeit...
Icon armor vest eladó vagy cserélhető minőségi,kabátba tehető gerincprotektorra!
noarmy@citromail.hu
06705933791
szia.Megvan még,és totál egyedülálló!
Ya!
menőzzünk?
úgy néz ki a képet nem vette be,akkor itt egy link jolly roger
gratulálok!
enyém is megvan péntek óta, és csak maradt a Shark Karma
AZÉ
Sziasztok.
Megvan az új kupak...csak rx-7 lett.
akkor mé' nem úgy írtad?
Azt úgy szokták mondani, h felvenni..
olyan utakon, ahol felhők vannak a fejed fölött és víz potyog belőlük
Sziasztok!
Hol érdemes esőruhát venni?

Köszi
szia brit, ha még megvan, érdekelne a piros-fekete ixs kesztyű, megvenném. Egyedülálló még, vagy valaki már beletette a mancsát?:)
Szia!
Tudnál-e ezekből hozni és ha igen,akkor mi lenne az áruk?
Sampion Glove"Joe Raket"
Shampion Superbike Jacket"Joe Rocket"
Nation Jaket"Joe Racket"
Kösz!
Sziasztok!
Calvatti bőrruhával kapcsolatban van valakinek tapasztalata vagy véleménye?
tudom,hogy nem egy dainese minőség...szal inkább az ár érték arány érdekelne...
pl:többet ér egy ilyen,mint pl a shoxban kapható arrow(asszem ez múlt idő csak ) vagy az rmc nél vételezhető púpos szerkó?ezek árai olyan 70kiló körül mocorognak...
Okés, innen már megtalálom őket. Köszi!
Nagy választékot egyedül a Latoniban találsz a Csiki-Bege plázában (III. Pünkösdfürdő u.). Egyébként Shoei az Imetnél (IX.Üllői út), Shark a Foktnál (III.Szőlő u.), Suomy meg a Parillánál (VIII. Szentkirályi u.) van legnagyobb választékban, mivel ők az importőrök... Honlapjaikat megtalálod azonos néven...
Sziasztok!

Egy kis segítséget szeretnék kérni. Szeretnék venni (illetve most egyenlőre legalábbis nézni, pontos méretet kiválasztani) sisakot, esetleg kesztyűt. Jövő héten felnéznék Pestre, de nem igazán vagyok ismerős fent, nem tudom hova kéne benéznem.

Sisakok közül egyenlőre Arai, Shoei, Shark és talán Suomy az ami most érdekelne. Azt tudom, hogy Arai a motoroázisban van, de a többit meg tudnátok mondani, hogy hol nézhetem meg?
Kesztyű ügyben az Alpinestars cuccok miatt a Pardi-ba is be akarok majd nézni.
Van még esetleg olyan bolt ahova érdemes lenne benéznem (ahol lehetőleg sokfajta sisak, kesztyű van)?

Köszi szépen!
Sziasztok!
Méretprobléma miatt eladnám 54-es Spidi bőrnadrágomat.Jó állapotó nem sérűlt és térdkoptatóval ellátott.40eft-ért odaadom ha valakit érdekel.A 30/9089573-as számon tudok róla infót mondani.
Eladó cuccok:

Spidi Airback L-es méretű gerincvédő, nagyon keveset használt, makulátlan állapotban 30.000.-
Spool sp-11-es bőrnadrág 52-es méret 3x-4x volt felvéve alsóruhával, soha nem érte eső, szalonállapotú 20.000.-

06-30-309-23-34
De jó az X-Spirit csak számomra az XR-1000 jobb. Közben meg is oldottam, köszönöm!