Gratulálok! Hát már tudtam venni Én is ruhát de az eladó már idegrohamot kapott mire kiválasztottam a nekem megfelelő méretet. Jelentkezzen aki még vékonyabb!
Hello van egy bőrdzsekim cserébe érte ha érdekel.Xl-es . Full protektoros alig használt. Nadrággal össze lehet cipzározni....... kb 10 szer motoroztam benne. Mérethiba miatt cserélném el mert rám nagy.
Sziasztok!
Eladó egy spyke egyrészes, használt, de hibátlan állapotú bőrruha. Ebay-en vettem, de sajnos kicsi rám, méret szerint 58-as, én 190cm vagyok és 95kg de erőteljesen szorítja a t...met. Mivel nem tervezem az asszonyjórusban való éneklést ezért inkább eladnám beszeráron. alkudozók kedvéért 52db 1000ft-os bankjegyért (de más címletet is elfogadok ). Akit érdekel dobjon egy mailt a petars@freemail.hu-ra. Szeged mellett található a ruha.
Jó éjt....megyek jegelem a fenekem, mert pénteken 500 km bicikliversenybiztosítás (ők csak 183-at tekertek le) vasárnap Poprádi túra volt 500 km volt majdnem ez is....ma motoroztam....vagy 150-et, holnap megint kell.......
köszi
Eladó egy spyke egyrészes, használt, de hibátlan állapotú bőrruha. Ebay-en vettem, de sajnos kicsi rám, méret szerint 58-as, én 190cm vagyok és 95kg de erőteljesen szorítja a t...met. Mivel nem tervezem az asszonyjórusban való éneklést ezért inkább eladnám beszeráron. alkudozók kedvéért 52db 1000ft-os bankjegyért (de más címletet is elfogadok ). Akit érdekel dobjon egy mailt a petars@freemail.hu-ra. Szeged mellett található a ruha.