Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Gratulálok! Hát már tudtam venni Én is ruhát de az eladó már idegrohamot kapott mire kiválasztottam a nekem megfelelő méretet. Jelentkezzen aki még vékonyabb!
Igen, tuti megéri egy 10ezer forintos dszekire cserélni egy 100ezres ruhát
Hát dehogy nem csak gyors a feldolgozás!
Jó csere,szerintem megéri!
Hello van egy bőrdzsekim cserébe érte ha érdekel.Xl-es . Full protektoros alig használt. Nadrággal össze lehet cipzározni....... kb 10 szer motoroztam benne. Mérethiba miatt cserélném el mert rám nagy.
S-es NZI bukóm "felszabadult", ha gondolod, küldök képet
tudom hol van hmvh, de az nekem messze van.
köszi
Hódmezővásárhely, Szegedtől 25km.
hol laksz?
Ha estleg valakit érdekel van két eladó cross bukósisakom is a hirdetések között fent vannak.
A képen lehet, hogy nem látszik, perforált a ruha a jobb szellőzés érdekében, kivehető béléssel, a szokásos protektorokkal, nagy púppal.
Sziasztok!
Eladó egy spyke egyrészes, használt, de hibátlan állapotú bőrruha. Ebay-en vettem, de sajnos kicsi rám, méret szerint 58-as, én 190cm vagyok és 95kg de erőteljesen szorítja a t...met. Mivel nem tervezem az asszonyjórusban való éneklést ezért inkább eladnám beszeráron. alkudozók kedvéért 52db 1000ft-os bankjegyért (de más címletet is elfogadok ). Akit érdekel dobjon egy mailt a petars@freemail.hu-ra. Szeged mellett található a ruha.
keresek xs vagy s-es és egy xl-es (használt) sisakot kb 10e ft-ig.
Jó éjt....megyek jegelem a fenekem, mert pénteken 500 km bicikliversenybiztosítás (ők csak 183-at tekertek le) vasárnap Poprádi túra volt 500 km volt majdnem ez is....ma motoroztam....vagy 150-et, holnap megint kell.......
.
Nemlátsz? Eladó
Meglehet, de nem villogunk, kamerázunk
Hát igen ha csütörtökön jöttök akkor én kezelem a kamerát szerencsétek lehet
Igaz valamennyire ......jó az fel és le és fel és le és .......
...és az elnyújtott kanyarok után egy villanás, meg Pohi egy állvány mellett..
Pohi! egy darabig a "körzetedben" leszünk vagy nem ?
Próbálnák én alpinestart csak nincs meg a lóvém hozzá.Most egy calvatti ruhát nézegetek 69900ft ért azt mondják az se rossz.
LEfele nem annyira jo.. felfele jo az a naszályring :)
Ez jó kanyar......a Szendehelytől Vácig tartó részt nagyon fogjátok élvezni, ha nem lesz nagy forgalom, patent aszfalt szép elnyújtott kanyarok......
Bakker ez az én álmom volt ilyet venni tolvaj .....