Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Miva,má az x-spirit se jó? Milyen szín,méret kellene?
A motor egy Osztrák cimbimnek jön, Hamburgba vámoltatom és a regadót is ott fizetem ki rá igy Austriában már csak a forgalombahelyezés költsége marad ugy mint műszaki vizsga, rendszámozás. Ennél a motornál a vám+regadó Németországban 1.600. Euro körül lesz. Hoztam már egyet juniusban de az Szlovákiában lett felrendszámozva.
XR-1000 esetleg?
...ja, és egyrészes ruhát is kentem már át vele, annak sem ártott ...de az szürke volt
nekem ilyen balzsamom van, méhviaszos szmötyi... egyáltalán nem drága, nagyon kevés kell belőle, mert könnyen eloszlik, viszont átkenés után hagyj neki 1-2 napot, hogy rendesen beszívja a bőr, hogy ne kenjen össze semmit, illetve ne tapadjon rá semmi... (szezon ill. téli álom előtt bőven elég átmaszatolni... szerintem)
itt körül tudsz nézni, sok okosságot találsz (Ápolás, szerszámok - Ruházat - Bőr-/textilápolás)
...ja, és nekem is kétrészes, piros-fekete(-fehér) Dainese-om van, ha ez befolyásol bármiben is
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni. Kétrészes, piros-fekete színű Dainese bőrruhámat, illetve fekete Dainese túracsizmámat milyen szerrel lenne célszerű kezelni?
Ez a moci nálunk 250.000 korona, ami majdnem 7.5 mFt! És még szídják a magyar regadót, beszarás....Aszonta a kereskedő, ha csóró vagyok, vegyek VFR-t, az megáll 5 millából... Az a tré, hogy ha itt dolgozom, egy éven belül regelnem kell helyben az otthon vásárolt vasat is ami kb két misi...

Alex! Milyen egyéb költsége van ennek a gépnek? Bár gondolom Te ami rendszámmal tolod majd...
Off. Éppen egy ilyen projectbe vagyok
2008 Hayabusa

Csak le kell hozatnom délre mert ott tudom konténerezni a cuccot
Asszem egyre gondolunk, de az még többe állna meg mint a fickó által ajánlott 180.... Csekkoltam a USPS-t és 40-től 160 dollárt írnak egy 20 font súlyú csomagra, gyorsaságtól meg extráktól függően... Ha már ilyen olcsó volt a jelmez, nem szívesen áldoznék még egyszer annyit a szállításra... Köszi mindenkinek a tippeket!
van egy oldal, ami amerikai címen átveszi a cuccod, és behozzák neked a cuccost. Keress rá a googleban.
Szia! A leirt szállitási összeg lehetséges UPS-el mivel méret-súly szerint dolgoznak tehát az Amerikai egységdobozokba rakja a motyót. A legolcsobban USPS-el tudja feladni neked de az nem "trackingelhető" csak az államokon belül a következő megoldás az EMS szolgáltatás amit végig tudsz követni ha a feladás után küldi a tracking number-t neked. Az Amerikai Állami posta weblapján kellene körülnézned a dijjak tekintetében... itt:usps katt ide!
SHOEI X-SPIRIT 105000Ft!
Vermulen,Yanagawa green,ito kék,daiyiro kék-piros,Ito piros-fehér,vermulen sárga,Tamada fekete,kiyonari piros-fekete,norick,elias sárga,vermulen kék,elias piros,kiyonari fekete,daiyiro sárga,kagayama piros-fehér,kagayama kék festésekkel. Majdnem mindből teljes méretsor,de Méretekről érdeklődj! Megrendeléstől számítva 3-4 napon belül átvehető.
06705933791
noarmy@citromail.hu
msn: noarmy88-2@hotmail.com
60-70 $ a normál píz bőrruhánál ups,usps-el. Az eladó csak keresni akar még egy kis pénzt. Szokta pár amcsi csinálni,h magasabb költségért elküldi amerikán kívűl is.
Alex!

Segíts légyszi! Reggel megnyertem egy licitet a bay-en. Kétrészes zsír új Spidi ruha 242-ért... Az eladó eredetileg csak az államokba akart sippingelni, de asszonta, ha valaki kifizeti a nemzetközi szállítási díjat, nem bánja... A licit után rákérdeztem mizu, erre ő asszongya, hogy 180 dolcsiba fáj a UPS-esl behozni 10-12 nap alatt.... A dzsekim meg a sisakom 70-ért jött a USPS-szel.... Mi a legolcsóbb és hol van a súlyhatár? Köszi...
Sziasztok. Eladó új PX-speed tanktáska 4000 Ft.
További infó az apróban vagy:Tanktáska
Köszönöm szépen a segítséget!
Ha rákattintasz egy eladó termékére, érdemes a "store-ba" is benézni mert ott megtalálod a többi termékét is szin, méret stb....
Ha az ebay.com.-ra gondolsz akkor azon belül az ebaymotors szekcióban kell azt a motorcycle almenüben keresned. Ide rakok onnan egy linket. De figyelmeztetlek legközelebb ez a kérdés 1 kg St. Daniel tengeri sós levegőn érlelt sonkádba fog kerülni.
Na katt ide....
.. a legegyszerűbb ha beírod a felső keresőablakba azt, amit szeretnél. Pl: racing suit, leather suit (bőrruha) vagy leathers. Írhatsz márkanevet is ehelyett, vagy mindkettőt.
Sziasztok!
Ha vki elárulná nekem h az ebayen hol tok mocis ruhákat keresni lekötelezne
Köszi a segítséget!
Ezt kinek címezted kiscsillag?
Ez igaz! Nameg a vizilabda
heló valami csizma kéne olcsón!
vannak bazzeg! Nézd majd a női súlyemelést az olimpián...
(De a kajak sem gyenge..)