Most vettem észre, hogy az új alpin dzsekimnek fordítva van a zipzárja, mint a többi utcai kabátomnak Valaki megnyugtathatna, hogy nem női cuccot vettem....
P..ba... most találtam egy motorosboltot ahol az 58ezres üvegszál-karbon HJC pont az én méretemben 20.000akciósan. Na nem utólag szívom a vérem csak nagy lett a kabátom, és néztem van-e valahol kissebb. Mostmár rohadtul elegem van. Én meg megvettem a sima kompozitot 40.000ért. 200%os haszon van ezeken vagy mi? Az egész egy nagy parasztvakítás
ALPINESTARS OCTANE 2 RÉSZES, PIROS-FEHÉR, FULL FEKETE, KÉK-FEHÉR, FULL-FEHÉR FEKETE CSIKKAL, van még néhány darab egy Ohio-i kereskedőnél 46-60 méretig. Budapestre 139.000.- Ft jön 15 nap alatt. Feketéből vettem 2 db 64-es méretet a bélpoklos haverjaimnak.
Ja meg előtte nemtom felpróbálni.. Row okosíts ki a méretezéssel 44-es méretben eddig minden lábravaló tökéletes volt..de azé itt nem akarok kibaszni 50ezret csak úgy..
Off
Ez érdekes ha Magyar accountot regisztrálsz akkor kell a dombornyomott bank kártya VISA, Master, Amex.
Ugyanis a Paypal a kártyádat terheli a vásárlás összegével, az Amerikai az "más tészta".
Illetve az a kérdés milyen account-ot regisztrálsz Personal, Premier, Business, az utobbi kettővel fogadni is tudsz pénzt a Personal-al nem ahhoz "upgrade" kell.
Igen,amcsiban ac-12 néven fut.Most akarok venni,ha lesz megin 25ezer körül Csak az fura,hogy amcsiban 1400g körüli súlyt olvastam,itthon pedig 1250g-ot talán..
kép
specifikáció
akit érdekelhet vegyen fel msn re... craftpapa@hotmail.com
Érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
Ez érdekes ha Magyar accountot regisztrálsz akkor kell a dombornyomott bank kártya VISA, Master, Amex.
Ugyanis a Paypal a kártyádat terheli a vásárlás összegével, az Amerikai az "más tészta".
Illetve az a kérdés milyen account-ot regisztrálsz Personal, Premier, Business, az utobbi kettővel fogadni is tudsz pénzt a Personal-al nem ahhoz "upgrade" kell.
On
Elképzelhető hogy amcsiban a HQ1 AC-12 lenne mert egy gramm hq1 sincs az ebayon,ellenben ac-12 full carbon...meg úgy is néz ki...