Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Eladó Dainese bőrruha SOS! 50-es méretű,szép áallpotú! i.á.: 63e Ft
sziasztok! tudnátok nekem véleményt mondani az alpinestars gp plus bőrruhákról? köszi!
Inkább te nyugtass meg, hogy nincsenek akkora darab nők mint te!
Most vettem észre, hogy az új alpin dzsekimnek fordítva van a zipzárja, mint a többi utcai kabátomnak Valaki megnyugtathatna, hogy nem női cuccot vettem....
200-250%
Vettem volna inkább egy jó első gumit ebből a pénzből
P..ba... most találtam egy motorosboltot ahol az 58ezres üvegszál-karbon HJC pont az én méretemben 20.000akciósan. Na nem utólag szívom a vérem csak nagy lett a kabátom, és néztem van-e valahol kissebb. Mostmár rohadtul elegem van. Én meg megvettem a sima kompozitot 40.000ért. 200%os haszon van ezeken vagy mi? Az egész egy nagy parasztvakítás
Itt a kék-fehér...
ALPINESTARS OCTANE 2 RÉSZES, PIROS-FEHÉR, FULL FEKETE, KÉK-FEHÉR, FULL-FEHÉR FEKETE CSIKKAL, van még néhány darab egy Ohio-i kereskedőnél 46-60 méretig. Budapestre 139.000.- Ft jön 15 nap alatt. Feketéből vettem 2 db 64-es méretet a bélpoklos haverjaimnak.
65
mennyen még a licit fel fel...
A Hein-Gericke-ben bőrruha akció, részletek itt, vagy ha írsz mailcímet, átküldöm neked is a hírlevelet!
60....
50é átveszem
jah és vatta új bontatlan dobozban, persze áron alul
volna egy laptopom eladó, esetleg érdekelhet valakit?
kép
specifikáció

akit érdekelhet vegyen fel msn re... craftpapa@hotmail.com
Eladó! teljesen új!

Érd:06-20-545-3546
bakonymotor@gmail.com
Akkor virithatod a lovét on-line
az van 3 is
VISA, MASTERCARD, mindegy hogy debit vagy credit card csak dombornyomott legyen. Comprende ?
Ja meg előtte nemtom felpróbálni.. Row okosíts ki a méretezéssel 44-es méretben eddig minden lábravaló tökéletes volt..de azé itt nem akarok kibaszni 50ezret csak úgy..
FCmotonál csak hitelkártyával lehet fizetni? Benevezek egy puma 1000-re ha má ilyen jó a huf
Off
Ez érdekes ha Magyar accountot regisztrálsz akkor kell a dombornyomott bank kártya VISA, Master, Amex.
Ugyanis a Paypal a kártyádat terheli a vásárlás összegével, az Amerikai az "más tészta".

Illetve az a kérdés milyen account-ot regisztrálsz Personal, Premier, Business, az utobbi kettővel fogadni is tudsz pénzt a Personal-al nem ahhoz "upgrade" kell.

On
Igen,amcsiban ac-12 néven fut.Most akarok venni,ha lesz megin 25ezer körül Csak az fura,hogy amcsiban 1400g körüli súlyt olvastam,itthon pedig 1250g-ot talán..
Szevasztok.
Elképzelhető hogy amcsiban a HQ1 AC-12 lenne mert egy gramm hq1 sincs az ebayon,ellenben ac-12 full carbon...meg úgy is néz ki...