Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Méretprobléma miatt eladó egy ÚJ, fekete-kék-szürke cordura motoros kabát, 46-os méret, kivehető termobélés, keprotec protektorok (váll, könyök, gerinc), fényvisszaverő csíkok, blablabla, minden ami kell. A cetlik is rajta vannak még.
http://www.vatera.hu/cordura_m...
Valamint egy szintén új, 8-as méretű, meleg termobéléssel rendelkező Bering kesztyű:
http://www.vatera.hu/bering_be...
Aki kapja, marja...
Ha valakit esetleg érdekel, írjon nyugodtan e-mailt.
jaaa, valahol azt olvastam h kell...
Hmmm, nekem a PayPalhoz egyáltalán nem kell kártya, csak a bankszámlaszámom adtam meg, és működik. Minek neki a bankkártya, ha a számláról vonja le a manit? Lehet, hogy számlatípus függő is a dolog.
grrr, igényelhetek azt is köszi
Lehet, hogy a reghez nem, de a későbbi vásárláshoz tuti...
paypal reghez csak dombornyomású kártyát fogadnak el?
Helloka emberek van pár eladó cuccom.
2 db Airoh FireFox 700-as 1 évesek. Full Carbon sisak Dupla D gyűrű cserélhető, mosható szivacsok...
1 S-es piros, 1 L-es fekete
NAgyon keveset használt sisakok, a fekete 1x volt használva a piros több alkalommal
A piroson 2 db Bitter Sanyi autogram, és 1db Talmácsi autogram is van
Úr áruk/db-onként 75.000.-
40.000.- /db
Most nem kell a PayPalhoz semmi, csak regisztrálás, és utánna már működik is.
Lehet, hogy csak én vagyok szerencsés... Csak 2-3 hónapja használom, de nekem nem kellett semmi. Működni pedig tuti működik mert a sisakom mellett vettem már plexi-takaró idomot, dzsekit meg egy rakás pólót is és soha nem volt se gond se vám se áfa.....
Most már nem kell semmi?Anno még meg kellett várnom míg kiküldenek egy ajánlott levelet a regisztrációs kóddal
Egy ebay meg egy paypal reg. kb. 3 perc.... Nem kell hozzá semmilyen kártya vagy levél vagy akármi, amire várni kellene....350-től meg már vannak RX-7-ek, sztem ne kvantumozz....
Mindenkinek Big Thx! Akkor majd okoskodok vmit nem Mo-rol
Igazatok volt talaltam is az ebay en 350 amcsi dolcsiert Arai quantum 2 ot kar hogy meg nincs regisztraciom
Azon gondolkodtam hogy regelni fogok ha hazamentem az amcsi ebay re talan az lessz a legjobb
De azert mindig van akcio Pl most is csak mar elfogyott a cash
....én nagy hülyeségnek tartom, hogy itthon (Mo.) vásárolj, de Te tudod....
Amcsiba van jo aruk a motoros cuccoknak ahogy eszrevettem itt ha nincs akcio majdnem stimmel az ara mint odahaza
Hat a nagybatyam most vett nekem a helyi legnagyobb motoros boltban csizmat Alpine smx plust rohej 367dolcsiert kedvezmennyel.
Én a helyedben nyakamba kapnám kanadát és szétnéznék gyorsan, ott tuti olcsóbb..
Meglehet kicsi a vilag
Az lehet, de en Kanadaban vagyok , es 3nap mulva otthon leszek, szoval valoszinu otthon fogok korulnezni.
...most nézem csak. hogy tatabányai vagy!
Van ott egy ismerősünk...
....hát én mégis tudok ékezeteket írni a norvég laptopomról!
Az ebay.com-on találsz egy csomó Arai RX-7-et meg Shoei X-Elevent (otthon X-Spirit) 350-500 dolcsiért ami otthon ugye 180-200e Ft..........Ne habozz, nincs jobb vagy olcsóbb megoldás!
Azt elfelejtetted mondani hogy hol vennél, de ha itt MO-on boltban akkor shark vagy suomy. Ha kint akkor ennyi pénzért kapsz shoei-t vagy arait is.
Udv mindenkinek!
Tanacsot szeretnek kerni, hogy 80e korul milyen sisakot erdemes venni, mert mar a boseg zavaraval kuzdok .

u.i. Bocs az ekezetek miatt csak kulfoldon vagyok meg,es itt nincs magyar bill.