Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

két hónapig árultam senkinek nem kellett, úgy döntöttem most már meghagyom... amugy 54 es a ruha
Hello! esetleg ha nem kell mit kérsz érte és milyen méretü kösszi.
..végülis a motoromat is lecserélhetném, mert a 2007-es fekete-fehér RR nagyon jól mutatna vele...
Csak gondoltam jól megy a mintája a sisakhoz
ki mondta h vedd meg? én csak mondtam, h sztem tök jól néz ki a ruha ennyi...
..és hol láttál olyat, hogy nekem kell?
nekem már nem kell, főleg nem női
vedd meg és viseld egészséggel
fej nélküli csajok bejönnek?
A testet is?
tök fajin ruha sztem, no meg dainese
azé vegyél már föl valamit léccives
má' mé' kéne nekem most új ruha? ...van felszerelésem, és hibátlan...
ezt meg egyébként sem venném meg
Szép,ajánlom mellé ezt
Azért megnyugodtam, köszi . Ja kicsit beparáztattak... Nem állt volna szándékomban kiadni 40rugót egy olyan sisakra amiben a +20ezret csak a kényelemre fizetem, és városi robogósisak lenne.
Amit írtam legutóbb azt nem ellenérvnek szántam, hanem csak gondoltam leírom mint szélsőséges eset. Ahhoz hogy védjen a bukó szerintem jól esni is tudni kell . És nem kamionnal, betonoszloppal stb. szemben .
...arra gondoltam, lefújatom " talma 2008"-ra, sztán elmérem 150-ért valami újgazdag köcsögnek...
Gyere már ki ide, az Isten háta mögé és próbálj meg "minden márkából felpróbálni..." Itt dagadt norvégok élnek, többnyire kordúrában tolják a BMW-ket....Innen vagy 600km a legközelebbi "bázis"... Nem eccerű....Csimma lefújva, télleg jobb megtartani...
Wazze a sisakod már sokkal olcsóbb, mint a Foktban volt akciósan! Ennyiért már igazán megérné... Kár, hogy van már egy RSX-em...
télleg csizmáddal mi lesz? milyen máret is az?
nagyon szép ágynemű
annyit tok neked mondani h próbálj fel minden szóba jöhető márkából méretet és ha már tod h melyikbe mi a méreted akkor keress cuccost... (sztem)
Eladó vagy értelmes dologra cserélhető 0 km-es Shark RSX Hook sisakom XL-es méretben, kék színben....58e Ft, vagy jöhet szinte bármilyen mocis jelmez XL-esben, Spidi chest&back protector előnyben....
Tudja valaki, hogy mennyire frankó a Spidi dzsekik/kétrészes ruhák mérete? Arra vagyok kíváncsi, hogy az 56-osnak mondott ruci vajon alpinban 54, 56 vagy 60? Lenne egy akciós jelmez bagóért, nagyon beleugranék, de nem tervezek 20-25kg-ot ledobni, csak kb a felét...
en is alig varom hogy meglegyen neked