Azért megnyugodtam, köszi . Ja kicsit beparáztattak... Nem állt volna szándékomban kiadni 40rugót egy olyan sisakra amiben a +20ezret csak a kényelemre fizetem, és városi robogósisak lenne.
Amit írtam legutóbb azt nem ellenérvnek szántam, hanem csak gondoltam leírom mint szélsőséges eset. Ahhoz hogy védjen a bukó szerintem jól esni is tudni kell . És nem kamionnal, betonoszloppal stb. szemben .
Gyere már ki ide, az Isten háta mögé és próbálj meg "minden márkából felpróbálni..." Itt dagadt norvégok élnek, többnyire kordúrában tolják a BMW-ket....Innen vagy 600km a legközelebbi "bázis"... Nem eccerű....Csimma lefújva, télleg jobb megtartani...
Tudja valaki, hogy mennyire frankó a Spidi dzsekik/kétrészes ruhák mérete? Arra vagyok kíváncsi, hogy az 56-osnak mondott ruci vajon alpinban 54, 56 vagy 60? Lenne egy akciós jelmez bagóért, nagyon beleugranék, de nem tervezek 20-25kg-ot ledobni, csak kb a felét...
ezt meg egyébként sem venném meg
Amit írtam legutóbb azt nem ellenérvnek szántam, hanem csak gondoltam leírom mint szélsőséges eset. Ahhoz hogy védjen a bukó szerintem jól esni is tudni kell . És nem kamionnal, betonoszloppal stb. szemben .