Hello Alex.Beszéltem az Ago-val,és R1-hez nincs O2 szenzor eliminator,mert elméletileg nem kell,ha ki van iktatva a szonda.Máshol kell keresnem a problémát.Kösz a segítséget Hali!
Ha lenne mivel Majd egyszercsak visszatérek és akkor kifújom az orrod a kanyarban, miután kicseréltem az első teló szimeringjeidet és elhúzok külső íven
Nekem tetszett az fg-14, de megláttam egy srácnál használtan és a belseje elrettentett. Nagyon ki volt bolyhozódva, pedig nem szakállas a srác inkább babaarcú, és nem kápráztatott el a szivacsozása. Van most már FG-15ös a kelomotor-nál elég olcsó.....
Semmi, ez várható volt, a vita áll, nem ír semmit. Most már okosabb leszek, várom a paypal kártyát jövő hétre meglesz szerintem. Az X-spirit versenysisak, azért hangos mert jól szellőzik. A jó szellőzés és a csandesség üti egymást vagy ezt kapod vagy azt, de együtt nem hiszem, hogy megtalálható 100%-osan.
Készülönk a jövő heti 24 órás versenyre Kunmadarasra......izgulok rendesen, még soha nem versenyeztem, ennyit meg főlleg nem és persze cb250-en sem ültem még, bár ha az fjr-el meg a 350 kilójával elvagyok csak nem lesz gond ezzel sem. A másik sisak megjött, szép állapotban jó vétel volt...
Jó kis sityak ennyi pézé..legalábbis én anno 25ért vettem akcióba.. Egy esést is túlélt,csak a plexi felfogatása tört szét,így egyik oldalon van csak rögzítve,de még így is halkabb mint az x-spirit Kényelmes. Kurvára párásodik..Jól szellőzik.. kb ennyi..
Poooohi ! Ma nagyon rossz vagy ! Gondolom a meleg teszi ! Vettem még egy Jordan 2K7 team replica kenguru Jackie-t bordó szinben full protector-s. Ahhoz jó lessz egy fekete bőr naci.
Vegyél hozzá egy rojtos fehér nacit ugyanilyen csillagokkal a bukóra meg ragassz fel egy cowboy kalapot és mehetsz a cbr-el rodeózni a hegyekbe jíííííííííííííííhaaaaaaaaaaaa
Nem tudom ki az a tájékozott aki a HJC sisakot no-name nek nevezi!Az Usa-ban az egyik legismertebb márka,ott rengeteg versenyző azt használja.Nekem HQ1-es van,és ez az eddigi legjobb sisakom,pedig átment a kezemen vagy száz top kupak!
Persze, hogy azt mondták, hogy a drágábbik jobb, mert nagyobb rajta a hasznuk... A HJC egy jó márka, egy 40e Ft-os sisak nem gagyi, és a túrához tökéletes lesz! Szóval ne búsulj, mert jó kupakod van! Aztán ha a túra után mégse tetszik, mert passzol elég jól, vagy zajos, vagy ilyesmi, még bőven ráérsz valami jobbat keresni. De a drágábbak se mindig olyan jók, nekem van AGV Ti-Tech, de hogy többet nem lesz, az is biztos... Belefolyik a víz meg hasonlók...
Ne aggódj, jól döntöttél.
A HJC a középkategóriás sisakok egyik legjobb márkája, nem fogsz benne csalódni - hosszú távon sem. Tény, hogy vannak jobbak, bár azoknak elkérik az árát. Ezzel nyilván te is tisztában vagy.
A SHOEI márkát biztosan ismered. Na, ők gyártják a HJC "tesztsisakjait". Ami bevált a SHOEI-nél, azt pár év múlva a HJC-nél találod meg, míg a SHOEI tovább fejleszti a top-kupakokat.
Gyere a Mátrába,ma!
Készülönk a jövő heti 24 órás versenyre Kunmadarasra......izgulok rendesen, még soha nem versenyeztem, ennyit meg főlleg nem és persze cb250-en sem ültem még, bár ha az fjr-el meg a 350 kilójával elvagyok csak nem lesz gond ezzel sem. A másik sisak megjött, szép állapotban jó vétel volt...
Pohi! Van vmi fejlemény?
ON
A HJC a középkategóriás sisakok egyik legjobb márkája, nem fogsz benne csalódni - hosszú távon sem. Tény, hogy vannak jobbak, bár azoknak elkérik az árát. Ezzel nyilván te is tisztában vagy.
A SHOEI márkát biztosan ismered. Na, ők gyártják a HJC "tesztsisakjait". Ami bevált a SHOEI-nél, azt pár év múlva a HJC-nél találod meg, míg a SHOEI tovább fejleszti a top-kupakokat.
szerintem döntsd el Te, miben motorozol mennyivel.