Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello Alex.Beszéltem az Ago-val,és R1-hez nincs O2 szenzor eliminator,mert elméletileg nem kell,ha ki van iktatva a szonda.Máshol kell keresnem a problémát.Kösz a segítséget Hali!
ő már az enyém ..1 hét múlva a kezemben lesz
Már nincs meg!Jön a GSR Lehet odaadom neki......de nem biztos
Gyere a szuperlotyóval!
Ha lenne mivel Majd egyszercsak visszatérek és akkor kifújom az orrod a kanyarban, miután kicseréltem az első teló szimeringjeidet és elhúzok külső íven
Pohi!
Gyere a Mátrába,ma!
Nekem tetszett az fg-14, de megláttam egy srácnál használtan és a belseje elrettentett. Nagyon ki volt bolyhozódva, pedig nem szakállas a srác inkább babaarcú, és nem kápráztatott el a szivacsozása. Van most már FG-15ös a kelomotor-nál elég olcsó.....
Semmi, ez várható volt, a vita áll, nem ír semmit. Most már okosabb leszek, várom a paypal kártyát jövő hétre meglesz szerintem. Az X-spirit versenysisak, azért hangos mert jól szellőzik. A jó szellőzés és a csandesség üti egymást vagy ezt kapod vagy azt, de együtt nem hiszem, hogy megtalálható 100%-osan.

Készülönk a jövő heti 24 órás versenyre Kunmadarasra......izgulok rendesen, még soha nem versenyeztem, ennyit meg főlleg nem és persze cb250-en sem ültem még, bár ha az fjr-el meg a 350 kilójával elvagyok csak nem lesz gond ezzel sem. A másik sisak megjött, szép állapotban jó vétel volt...
Jó kis sityak ennyi pézé..legalábbis én anno 25ért vettem akcióba.. Egy esést is túlélt,csak a plexi felfogatása tört szét,így egyik oldalon van csak rögzítve,de még így is halkabb mint az x-spirit Kényelmes. Kurvára párásodik..Jól szellőzik.. kb ennyi..

Pohi! Van vmi fejlemény?
hello azt szeretném kérdezni ha már ennyire beéefolytatok a HJC témába hogy az FG-14 esről mi a véleményetek tapasztalatok?
Sőt,a HJC-ből adják el az USA-ban a legtöbbet.
Poooohi ! Ma nagyon rossz vagy ! Gondolom a meleg teszi ! Vettem még egy Jordan 2K7 team replica kenguru Jackie-t bordó szinben full protector-s. Ahhoz jó lessz egy fekete bőr naci.
Vegyél hozzá egy rojtos fehér nacit ugyanilyen csillagokkal a bukóra meg ragassz fel egy cowboy kalapot és mehetsz a cbr-el rodeózni a hegyekbe jíííííííííííííííhaaaaaaaaaaaa
Off ! Szia Britt irtam a power commander topikba neked. Megoldodott a lamda sonda problémád?

ON
Nem tudom ki az a tájékozott aki a HJC sisakot no-name nek nevezi!Az Usa-ban az egyik legismertebb márka,ott rengeteg versenyző azt használja.Nekem HQ1-es van,és ez az eddigi legjobb sisakom,pedig átment a kezemen vagy száz top kupak!
Vettem egy ilyen Jackie-t tetszik is, de azt nem tudom hogy milyen nadrágot vegyek hozzá feketét ?
Persze, hogy azt mondták, hogy a drágábbik jobb, mert nagyobb rajta a hasznuk... A HJC egy jó márka, egy 40e Ft-os sisak nem gagyi, és a túrához tökéletes lesz! Szóval ne búsulj, mert jó kupakod van! Aztán ha a túra után mégse tetszik, mert passzol elég jól, vagy zajos, vagy ilyesmi, még bőven ráérsz valami jobbat keresni. De a drágábbak se mindig olyan jók, nekem van AGV Ti-Tech, de hogy többet nem lesz, az is biztos... Belefolyik a víz meg hasonlók...
Na és a HJC FG-14 ről mit tudtok? én most oylat vettem. Amúgy a GREX sem szar sisak mert azt meg a NOLAN kifutott szériáibol gyártják.
nyugodj meg.. ha 200-nál becsapódsz valahova, mindegy lesz, milyen bukó van rajtad... a nyakad fog eltörni
Ne aggódj, jól döntöttél.
A HJC a középkategóriás sisakok egyik legjobb márkája, nem fogsz benne csalódni - hosszú távon sem. Tény, hogy vannak jobbak, bár azoknak elkérik az árát. Ezzel nyilván te is tisztában vagy.
A SHOEI márkát biztosan ismered. Na, ők gyártják a HJC "tesztsisakjait". Ami bevált a SHOEI-nél, azt pár év múlva a HJC-nél találod meg, míg a SHOEI tovább fejleszti a top-kupakokat.
Helló!Nekem van egy ilyen rucim! Ha érdekel e-maailben érdeklődj! csincsak@citromail.hu
amúgy meg nem értelek, megkéred, h nyugtasson meg valaki aztán meg folyamatosan ellenérvelsz.
szerintem döntsd el Te, miben motorozol mennyivel.
Téged jól beparáztattak, no comment.
Én is most egy "gagyi" Grexben nyomom, de már ideje lenne cserélni valami komolyabbra, mint az IS-16