amúgymeg a Superbike egik tesztere virit mondog HJC-ben
adott egy jó márka, adott egy közepes kategóriájú bukó... nem értem mit szívod a saját véred.
én már fejeltem meg aszfaltot HJC-ben és jól vagyok. emberek túlmisztifikálják ezt a fiber-carbon-'bakelit' dolgot...
Konkrétan hogy sima kompozit műanyag... nem kevlár, vagy karbon vagy mittudomén...
Tehát lehet hogy egy városi motorozásnál védelemben "túlteljesít", de autópályán már lehet alul... Biztos nem 180-200km/h ra tesztelték...
Ne bőgj rajta, mondom én is ilyet szeretnék! Nekem tetszik és kit érdekel, hogy dupla műanyag. Nem szeretném a karbont se kipróbálni "bevetés" alatt...
Nem mindenkinek van 140 meg 80 ezre bukóra. Én is ezt az IS-16-ost néztem ki magamnak, szóval, ha már használod légyszi írd le, hogy milyen. Hangos e, rázza e a fejet, jó e a napszemcsi benne, meg hasonlók.
Én pont azért vettem HJC-t, mert az egyik ismerősöm szerint, aki az egyik motoros újságnak a szerkesztője meg tesztere, ez a legjobb. Tehát valószínű nem noname. Ő pl. épp az AGV-jét akarja HJC-re cserélni... (de gondolom nem a 40ezersre )
ja igen, ez csak buzi sznob duma hogy "szar műanyag", mert neki karbonból van a bal heréje is... úgyanúgy teljesíti a követelményeket, ráadásul a HJC egy jó márka.
nem tudom minek kell ilyen hoki sisakokat venni?....
én 2 hónapja vettem az agv ti tech em 60 ezer ft ért csak nagy lett a fejemre, feladtam hirdetésbe, igaz h 1 hónapig árultam mire elkelt, de addigra rakott fel egy emberke egy szinte ugyan olyan agv ti tech et mint az enyém csak S méretben ami jó már... de kifogtam 70 ezer pízbe vettem boltba 140... szoval lehet itt jó bukókat venni... (én szerény személyem szerint noname bukót nem vennék...)
Hát...konkrétan azt mondták hogy "szar műanyag" . Mondjuk annyit utánaolvastam hogy legalább dupla héjszerlezetű. De ugyan ezt megkaptam volna 16.000ért is ahogy nézem. A következő meg ami már kevlár volt nem ment rá a fejemre, kényelmetlen volt, és droidul néztem ki benne, a karbon meg már 100rugó lenne . Hát lehet ebben nem szívesen fogok lemotorozni Horvátországig.
Minden sisaknak meg kell fellnie egy bizonyos minőségi elvárásnak. Gondolom van ami robogó kategória és van ami utcai és van ami verseny és más a minőségi követelmény velük szemben. Ez ránézésre egy utcai sisak, oda jó is lesz... biztos van drágább és jobb de ettől még a fejed megvédi....elméletileg legalább is szerintem
sziasztok!
Ma sikerült vennem 40.000ért egy HJC IS16 -os sisakot, mert lehet lemegyünk motorral a nyáron Horvátországba ...
Az eladók viszont nem nyugatattak meg, mert miután megvettem azt mondták hogy a HJC-nek ez a típusa gagyi ..... Az egyfokkal jobb minőségű 55.000es viszont az én fejemre nagyon nem passzolt..
Ha valakinek esetleg van tapasztalata erről a típusúról légyszi írja meg! Vagy ha valaki tudja mennyire gagyi vagy nemgagyi, megnyugtatna....
Előre is köszi !
Tudnátok segíteni, hogy az angol számozás kesztyűkön minek is felel meg.
Pontosabban egy alpinestar kesztyűt szeretnék külhonból rendelni, de ott csak angol számozás van. Így nem tudom hogy a 7-es vagy a 8-as, stb. kesztyűt rendeljem meg.
Aki tud némi infót hogy mely szám mely méretnek felel meg (XS, S, M, L, XL) az kérem ossza meg velem.
hali, lenne pár eladó cuccom: grex robogó sisak kb 1x használt 6000ft, zeus zárt sisak pár alkalommal használt papírral, dobozzal 10000ft, Frank Thomas bőrdzseki kivehető CE protektorokkal karbonmintás kulcscsontvédővel 15000Ft. Érd: 06707754749 vagy itt nálam
adott egy jó márka, adott egy közepes kategóriájú bukó... nem értem mit szívod a saját véred.
én már fejeltem meg aszfaltot HJC-ben és jól vagyok. emberek túlmisztifikálják ezt a fiber-carbon-'bakelit' dolgot...
Tehát lehet hogy egy városi motorozásnál védelemben "túlteljesít", de autópályán már lehet alul... Biztos nem 180-200km/h ra tesztelték...
én 2 hónapja vettem az agv ti tech em 60 ezer ft ért csak nagy lett a fejemre, feladtam hirdetésbe, igaz h 1 hónapig árultam mire elkelt, de addigra rakott fel egy emberke egy szinte ugyan olyan agv ti tech et mint az enyém csak S méretben ami jó már... de kifogtam 70 ezer pízbe vettem boltba 140... szoval lehet itt jó bukókat venni... (én szerény személyem szerint noname bukót nem vennék...)
megmondhtnád, hol ne vásároljak...
Ma sikerült vennem 40.000ért egy HJC IS16 -os sisakot, mert lehet lemegyünk motorral a nyáron Horvátországba ...
Az eladók viszont nem nyugatattak meg, mert miután megvettem azt mondták hogy a HJC-nek ez a típusa gagyi ..... Az egyfokkal jobb minőségű 55.000es viszont az én fejemre nagyon nem passzolt..
Ha valakinek esetleg van tapasztalata erről a típusúról légyszi írja meg! Vagy ha valaki tudja mennyire gagyi vagy nemgagyi, megnyugtatna....
Előre is köszi !
Tudnátok segíteni, hogy az angol számozás kesztyűkön minek is felel meg.
Pontosabban egy alpinestar kesztyűt szeretnék külhonból rendelni, de ott csak angol számozás van. Így nem tudom hogy a 7-es vagy a 8-as, stb. kesztyűt rendeljem meg.
Aki tud némi infót hogy mely szám mely méretnek felel meg (XS, S, M, L, XL) az kérem ossza meg velem.
Köszönöm