Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm
Holnap megyek Győrbe, tudtok olyan boltot ahol van Alpinestars Supertech meg Sidi VERTIGO CORSA?
Jó lenne megpróbálni mind a kettőt!
Én megragadnám az alkalmat a helyedbe Disaster,de ez csak az én véleményem.

Ja és még mindíg azt mondom ha van egy üres hely a számomra az E-mail címem az adatlapomon
Ha fizetik a szállást és a kaját, és úgy marad tisztán 250e a zsebedbe, akkor tényleg megéri. A szabi kb. így is van, 32 nap körül jár évente minimum, plussz az ünnepek miatti hosszú hétvégéket se kell általában ledolgozni. Szóval havonta egy hét szabi a minimum. (egy profi német villanyszerelő sem kap 2000 eurónál többet, és abból a szállás-kaja miegyéb az ő reszortja)
Disaster esetében max élvezeti cikkekre megy el de ha van esze ezeket hanyagolja és akkor több pénze marad.
Hát ja 250 nem olyan sok ám. 100as simán elmegy egy hónapban. Gyertek Svájcba.Kurva jó szerpentinek,brutál motorok.Csak munkát nem könnyü találni.Ja meg egyedül öngyilkosság.Minimum haverral,de inkább barátnövel....
Frankó!Nálam is csöngetett a UPS egy csekkel.Én sem úsztam meg.
norvégia
mia z hogy ide gyere, én azt azt akarok! pénztkeresni
Nem akarok pénzről beszélni, de én itt többet szakítok az éves adóvisszatérítésemmel meg a nyári szabira járó fizummal, mint otthon egy év alatt hangzatos Key account manager pozíciómban. Segíteni sajna nem tudok senkinek, de aki kaszálni akar, az utánaolvas, felpakol egy raklap páncélost meg csokit és kijön ide szaglászni... Én sajna csináltam egy kisebb tarcsit otthon utolsó pár korhely, lump életem folyamán, de ha nem így tettem volna, hát nem kéne 2 napnál többet dolgozni egy RX-7-ért.... Mondjuk azt már megvettem, de amúgy kenyér meg víz....
Az biztos, ha valakinek nincs vaj a fején, az alaposan gondolja meg, mert qrva unalmas tud lenni a kinti munka, családról, haverokról jobb nem is beszélni...
Ha esetleg mégse mennél kimegyek helyetted
na mesélj mi a gáz?
Ezer ajróért kimenni?, Sztem ne tedd, ha még nem éltél külföldön előtte.... Ha pénzt akarsz keresni, ide gyere...
Holnap megyek Győrbe, tudtok olyan boltot ahol van Alpinestars Supertech meg Sidi VERTIGO CORSA?
Jó lenne megpróbálni mind a kettőt!
Ez már túlságosan is reális faterom volt kint cnc esztergályosként nemrég.. 3 hét meló,12óra, heti hét napon..szállást kapott,meg kb 450ezret.. de má hollandiába van ki kell mennem meglátogatni..legal zőőd
Reálisnak szerintem reális és ha esetleg van hely intézhetnél nekem is
Villanyszerelőként végeztem és most munkát keresek
segítsetek már dönteni... hívnak ki németbe dolgozni vasárnap indulnánk és 3 hét meló 1 hét itthon. 1 héten 40 óra tehát 5*8 óra a napi meló, hétvégén nincs meló....
szállás+ kaja+ pia+ minimál bérre bejelentve+ 250 ezer ft papír...
villanyt kell reszelni állítólag nem kell megszakadni...
szerintetek reálisak a dolgok? köszi
Sisaknál csak megjegyzem, hogy az ütéselnyelő betét öregedésére hivatkozással az arai leírás 5 év max használati időt javasol. Tökmindegy, milyen héjról van szó, nem ez a lényeg, hanem a becsapódáskori lassulás mértéke, tehát az agy koponyára 'simulása/kenődése', amit a hungarocell-szerű belső héj hivatott meggátolni. Ennélfogva a legjobb vétel a polikarbonát héjú (olcsón előállítható), de egyéb elemeit tekintve csúcsmodell felépítésű sisak volna. Persze ilyet nem gyártanak, mert ki venne akkor kevlár sisakot 2-3-szoros áron?
szerintem még idén...
Ez már tényleg durva! Mikor fox tudni motorozni?
Na azért ktm még mindig nincs olajpumpám is szar.
Dehogy mondok!

Buksit már régóta szerettem volna cserélni!
A Sharkot próbáltam, és bejött.
Főleg a mostani UVEX-emhez képest. Bár tény , h nem volt még rajtam ARAI,meg sok egyéb sem.
Nekem egyébként kicsit hosszúkás fejformám van.
De úgy döntöttem , nem veszek hasnált sisakot, szóval valószínűleg a Shark lesz.