árban mire gondoltál? épp ma próbáltam egy 46 os supertech et a pardiban és úgy tőnik az a megfelelő méret nekem bár kicsit nyomta a kis lábam újját de csak más volna ha használnám is...
Nem a Sharkra gondoltam, amikor gagyit írtam hiszen akkor nem lenne nekem is egy RSX-em... Nem akarok okoskodni, pusztán egy dolgot említek meg (immár tizedszer). Biztos van olyan ember, akinek a fejére minden sisakmárka megfelelő mérete passzol, hát én nem ilyen vagyok. Pechemre a 3 legdrágábbat (Arai, Shoei, Schubert) nagyon kényelmesnek érzem, az összes többi egyformán elviselhetetlenül kényelmetlennek. Legalább 15 gyártó 50 kupakja volt már minimum egy próba erejéig a fejemen, de az említett hármon kívül azonnal ledobtam mindet, pedig voltak köztük nagyon szépek és jók is. Te próbáltad már egyáltalán azt a 2 sisakot?
Nekem 60 ezerbe mivel FC-röl rendeltem Svájcba ahova nem kell adó.Remélem nem kapok én is csekket mint row.Otthon amugy 92-97 ezer között van azt hiszem.
Ja és row! Sztem ha már van egy ilyen csizmád el ne add.Azt sosem tudhatod hogy mikor mi lesz.Mert lehet hogy te csak turázol de 90el is lehet kurva nagyot esni.Vagy ha csak simán eldöl majd ( ne legyen ilyen de elöfordulhat) az a 250 kg-os MT elég szépen megnyomorgathatja a lábfejed ha befordul alá.Nem okoskodni akarok de sztem attól h lassan mész legyél biztonságban.
Nekem Vertigo Corsám van és nagyon meg vagyok vele elégedve.Sztem a Corsa sokkal jobban néz ki bármelyiknél élöben bár ezt mindenki döntse el maga.Ha nem használod még abban is örömöd leled ha csak ki van rakva a szobában a polcr és nézegeted.Az biztos hogy a Supertech kényelmesebb de 2 perc után a Vertigot sem érzed a lábadon bár nem egy turabakancs:-) Én nem bántam meg a döntésemet.Nyugodt szivvel ajánlom
Azért szerintem a Shark sem a gagyi gyártók közé tartozik:D
Utánozni meg ebben épp nem szeretném...
Áhh , tényleg nemtudom, kezdek döntésképtelenné válni...
Nem szenet (karbon) mondtam, hanem kevlárt... de egyébként az sem! A kevlár is csk műanyag, nem kell bedőlni a gagyi gyártók reklámjainak... Mindenesetre a legbiztonságosabb kupak akármit is tesznek bele. Nézd meg nakano perecét a youtube-on 300-nál, sztán utánozd !
Figyu! Arra gondoltam, hogy megvehetnéd az én csizmám is akár. Még nem vettem mocit - így nem is használtam soha - de valszeg egy nyugodtabb, túrásabb darab (MT-01?) lesz a vége, amihez biztonság ide vagy oda, én inkább vennék egy protektoros farmert meg egy magasszárú alpin motoros cipőt. A csizmát picit túlzásnak érzem az én vérmérsékletemhez. Pályára nem akarok menni, inkább szaladgálni kell a vas meg olyan "kordúrás" túrákhoz...
Vertigo Corsa, a csizma felépitését tekintve a "csúcs" ALPINESTARS-T ÉS VERTIGO CORSA-T is használtam, bár a boka protektor részen az ALPINSTARS is fejlesztett rendesen, szóval hmmm nehéz kérdés
Igen, közben utánanéztem, az RR4 és az aktuális corsair különbsége érdekelne.
Az RR4 sem szénszálas? Lehet akkor mégis maradok az RSX nél, Az azért mégiscsak én lihegem elöször össze...
Az RX-7-et már több mint 10 éve gyártják. A pontos különbséget nem igazán tudom, de évről évre elnevezték valahogy a szériákat. Volt RX-7 RR4 meg RR5 és a legutolsó széria a Corsair. Mivel ez a kupak nem kevlár erősítésű. ezért öregszik. Az Arai 7 évet szavatol a szerkezetre, ezért érdemes Corsair-t venned, ami az uccsó széria... Én pár hete rendeltem az enyém, de az is 2006 márciusi...
Sziasztok!
Egy kérdés a Alpinestars SUPERTECH vagy a sidi VERTIGO CORSA a jobb?Bár a kérdés így nem jó, de
ti melyiket választanátok!Nem a külsö a lényeg, hanem a biztonság!
Érdekesen mennek itt a dolgok.....godolom nekem épp szerencsém volt....
Rendeltem egy légszűrőt és egy dobot...az amcsik egyben küldték....de a posta ketté szedte....
a légszűrőt megkaptam.....a rendeléstől számolva kb 8 napra...és néztem ki a fejemből hogy hol a kipuff?
aztán jött egy levél hogy a számlával(amit a légszűrő dobozába tettek és nálam volt ugye) fáradjak be a xy címre és vámolás után megkapom a cuccot....
felhivtam a nőt aki a papírt küldte...aszonta hogy van egy papír(nem számla) a dobozban amin ez és ez és ez szerepel...légszűrő....kipufff...postaköltség...
mondom
neki a légszűrő már rég megvan....és nem fizettem rá semmi vámot meg áfát...és ha most bemegyek azt is ki kell fizetnem?
azt mondta ha viszek neki olyan számlát amin csak a kipuff van akkor az is jó.....kész mondom magamban....és gyártottam egy számlát az alapján ami nálam volt...úgy hogy csak a kipuff ára volt rajta ....elfaxoltam és 3-4 napra rá megkaptam a csomagot...
szóval össze vissza csinálnak ezek mindent...sok idióta.....
23-án krossz mezeket és nadrágokat rendeltem....ajándékként lett feladva....írtam az ebay-en a boltnak hogy nehogy legyen valami papir...számla...a dobozban...csak a ruhák...és 2-án megérkezett a címemre...vámolás...áfázás nélkül....
Lazer X-Pro4 buksi, Xs-es(53-54).
Ár: 13000Ft.
Agv-hez iridium plexit keresgélek. Valami tipp a SHOX-on kivül?
Te melyiket vennéd?
Utánozni meg ebben épp nem szeretném...
Áhh , tényleg nemtudom, kezdek döntésképtelenné válni...
Az RR4 sem szénszálas? Lehet akkor mégis maradok az RSX nél, Az azért mégiscsak én lihegem elöször össze...
Egy kérdés a Alpinestars SUPERTECH vagy a sidi VERTIGO CORSA a jobb?Bár a kérdés így nem jó, de
ti melyiket választanátok!Nem a külsö a lényeg, hanem a biztonság!
MOst azon hezitálok, vegyek-e ebayről újonnan egy shark RSX-et, vagy picit drágábban itthon egy használt Arai RX-7et?!
Szerintetek?
Rendeltem egy légszűrőt és egy dobot...az amcsik egyben küldték....de a posta ketté szedte....
a légszűrőt megkaptam.....a rendeléstől számolva kb 8 napra...és néztem ki a fejemből hogy hol a kipuff?
aztán jött egy levél hogy a számlával(amit a légszűrő dobozába tettek és nálam volt ugye) fáradjak be a xy címre és vámolás után megkapom a cuccot....
felhivtam a nőt aki a papírt küldte...aszonta hogy van egy papír(nem számla) a dobozban amin ez és ez és ez szerepel...légszűrő....kipufff...postaköltség...
mondom
neki a légszűrő már rég megvan....és nem fizettem rá semmi vámot meg áfát...és ha most bemegyek azt is ki kell fizetnem?
azt mondta ha viszek neki olyan számlát amin csak a kipuff van akkor az is jó.....kész mondom magamban....és gyártottam egy számlát az alapján ami nálam volt...úgy hogy csak a kipuff ára volt rajta ....elfaxoltam és 3-4 napra rá megkaptam a csomagot...
szóval össze vissza csinálnak ezek mindent...sok idióta.....
23-án krossz mezeket és nadrágokat rendeltem....ajándékként lett feladva....írtam az ebay-en a boltnak hogy nehogy legyen valami papir...számla...a dobozban...csak a ruhák...és 2-án megérkezett a címemre...vámolás...áfázás nélkül....