Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amit rendeltem 9 nap alatt az országban volt az usa-bol! utána pedig még 34 napig dekkolt itthon mire végre megkaptam,azt is csak ugy hogy kurva nagyot balhéztam mert már tele volt a tököm
Mostanában rendelgettem pár dolgot az ZUSÁBÓL...és ha magánszemélyként és "GIFT" ként adják fel akkor átcsúszik a vámon....és ne legyen a dobozban semmilyen számla vagy ilyesmi mert akkor az ár alapján egyből megvámolják....

1000euro alatti(tudom hogy usában nem euro van..át kell számolni) dolgoknál a posta csinálja a vámolást és náluk kell fizetni is...ez elég hamar megvan...
A cuccokra Áfát és a terméktől függően pár % áfát kell fizetni....a termék TARIC kódját a vámosok honlapján lehet megnézni....
Ja és a szemetek a postaköltséget is beleszámolják a vámolásnál....
Szóval úgy kell intézni hogy ajándékként jöjjön...semmi számla...semmi egyéb ne legyen a csomagban...

legutóbb a kipuffom jött haza(nem voltak hajlandoak számla nélkül és magánszemélyként küldeni) annak az ára 20% áfával és 3,7% vámmal lett több mint az eredeti....de még így is nevetséges volt az ár mint itthon
Tudtok abban még segíteni,hogy kik forgalmaznak arai sisakokat?hol lehet próbálni?Főleg vidék érdekelne ott is dél,ne kelljen már felmenni ezért pestre
Ne má... www.pardi.hu
Kollégák! A Pardi még mindig akciózza az ALPINESTARS bőr ruhákat?
Valaki tudna Mélyen Hazai ár Alatt Alpinestars SMX Plus-t,újat?Köszi!
400-450-ért kapsz RX-7-et, minek lejjebb adni? Minden Arai kupak qrva jó, de ha adott a lehetőség, sztem ne szalaszd el...A különbség főleg a szellőzésben van, az RX-7 verhetetlen! Ma volt szerencsém csapatni egy nagyot a zsír Matsudómmal és hát...... csak felsőfokban, mindenről !
arai...ez nem rx-7,de tetszik.erről tudtok valamit mondani?
En is az RX-7re szavazok mert olyanom van es nagyon jo legalabbis nekem.
de szerintem is probald fel.
Szerintem próbáld fel mindegyiket és az alapján dönts, ne mások véleménye alapján..
De látatlanba RX7
én az rx 7 re szavazok! én épp ma adtam fel az l es méretű agv ti tech em és már ha minden igaz itt is van nemsokára az S es méretű ugyan ilyen agv ti tech em csak full feketében
a szines a mult a fekete a jövőőő
Sziasztok.
Vélemények kellenének...leginkább elfogulatlanok,de mint tudjuk ilyen nincs.. Sisak vásárlás előtt állok megadatott az a lehetőség,hogy ismerősöm behozza amcsiból nekem.Melyiknek a legjobb az ár-érték aránya az alábbiak közül(valami indoklást is szeretnék):RX7,X-11,RF-1000,RSX ezek azok a kupakok amik nálam számításba jönnek.Az áruk ebayos ár,tehát mélyen a hazai(egy vicc..)ár alatt.
Típusa válogatja. A SHARK RSX-é kényesebb, mint a SHARK RSF2-é, de mindkettőnél érzékenyebb a Shoei XR1000-é. Ha csak sötétítettet veszel, azok strapabíróbbak. De azért nem jön le első mosásnál a tükrösréteg egyikről sem. A legnagyobb gondot az okozza, ha elkapsz egy esőt és a plexit vmivel (kesztyű) törölgetni kell, vagy ha véletlenül lefejelsz vele valamit és megkarcolod a plexit.
Saját tapasztalatom alapján én a télen be fogok szerezni mégegy tükröst, meg egy full sötét, nem tükröst is.
Sziasztok, ezek a tükrös plexik tényleg érzékenyek a bogarakra? Könnyen lejön a külső réteg?
A Pumákat be kell törni ! Ez az ára a későbbi totál passzos merevségnek. Első nap én sem bírtam felvenni, csak 30 perc rángatás után. Második nap 5 perc volt... Most belepattanok pikk-pakk, mint egy tahó kamionos a tehénszőr klumpájába...
A motorrevüs Ádám egy-egy másfeles kóláspalackot állított bele amikor nem használta, mert bokában Őt is nyomta. Bevállt. Nekem is...
Köszi!
Mondjuk én Shark RSX-et akarok 205 $ ért, szerintem énis megkérem h írja már vissza 80$ ra.
Ebből lehet bármi bajom? Azontúl, hogy a bitosító csak annyit térít, ha eltünne?
Sérülésmentes Shoei X11 Kagayama ákcijóban. Csak ott, csak neked, csak norris is megvenné, csak lóháton nem kötelező
igen késöbb már észre vettem
a cicimért? Előre kérem a fagyit, utólagos reklamáció nincs
...ne olvass vissza: itt van!
http://stores.ebay.com/Powersp...
linkeltem pár napja a címet, akonnan én vettem az Arai kupakom. 399 dolcsi volt az itthoni 179 e Ft helyett... A kereskedő kérés nélkül 80 dolláros vételárat írt a csomagolásra és így megúsztam a vámot és még az áfáért sem jelentkezett senki... Olvass vissza ha gondolod. Ez a cég Arait, Shoeit (kivéve X-Spirit), KBC-t és HJC-t árul...
Értem, köszi.
És áfa nyilván nincs a "buy it now" árban, az mennyi plusszköltség? Valamint a vám hány %?
amikor bejön az országba, akkor. De ne a magyar postával hozassd, mert sosem kapod meg.
Asszem csak 2 változat van a puma 1000-ből. A különbség szemre az, hogy a 2008-asnak (Puma 1000 V2) nagyobb a koptatója elöl, rálóg a klasszikus csíkra a kisujj tövénél. tehát a válaszom: NEM. nekem 2007-es van...Láthatod a képeim között.
adok érte egy fagyit