Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ennyiert megeri de hogy akarod hazahozni mert csak az usa-ba szalitjak ki
Szerintem igen, találsz 470.- USD körül is ...ha szerencséd van "buy it now"-ra van felrakva. De ha Magyarországra kéred elötte a shipping cost-t mindenféle képpen kérdezd meg az eladótól.

Roger
Marushin sisakokkal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Eladó vagy elcsrélhető egy 54-es méretű térdkoptatós Spidi bőrnadrág méretprobléma miatt.A hálós bélés kicsit kiszakadt de amúgy teljesen jó.Az ára 40 eft lenne vagy jó állapotú bőrdzsekire cserélném 52-es méretben.
azt írja, bemutató modell, kis karcokkal, doboz és egyéb dolgok nélkül, csak a sisak.....szerintem nem.
arai szerintetek ennyiért megéri?
de fasza ez a bukó pont menne a ruhámhoz Dainese sityka
Rendben,akkor majd csörögsz.
oké! bár mostanában megint nem jövök nagyon haza, kb 1-2 hét,,,
Ja,nekünk ez az UV-hét...Nincs aug-i vizsgaidőszak.Én szombattól otthon leszek elvieg,számom itt van az adatlapomon.Csörögj majd rám mikor otthon leszel.
pedig még lett volna vizsgám
csütörtökön megyek bp.re ,,,
de te még nyomatod a vizsgaidőszakot
nekem 3 vagy 4hete vége
Szombattól leszek otthon,még UV-zok...
Te otthon leszel akkor?
szeva itthon vagy? összefuthatnánk ha van kedved?
Ebben az évben? akkor asszem le kell tennem az ócsó felszerelésről...
Én azt sem bánnám, ha csak a forrást osztaná meg velünk, mi meg vinnénk tovább a boltot okosba...
na én beszéltem britt bácsival msn enen tegnap és nem lesz ebben az évben már cucca!
Valaki hívta is Britet vagy csak találgatunk...?
koszi megnezem
Nem pont ilyen, de ilyen funkciójú táskát a DANGER is árul a XIII. Gyöngyház u-ban.
Szegasztok
Valaki tud nekem segiteni abban hogy a mellekelt linken lathato plexi taskat itthon kis hazankban hol kaphato?
Elore is koszi

http://www.helmetharbor.com/Pr...
sajnálom... soha nem tudhatod ki a következő...
uff durva sztori.. részvét!

De szerintem is inkább a nyaralós verzió áll fent föleg ilyen árak és kereslet mellet!