centire lemérnéd h milyen hosszú a lábad? saroktól nagyláb újig.... mert akkor nem megyek el próbálni csizmát ha éppen akkora lenne a lábad mint nekem...
Hali skacok! Lenne egy eladó félszezonos xl-es x-lite x801rr battiani replika bukóm. Ha valakit érdekel az keressen meg és a részleteket megbeszéljük valamint az árat.
Látom már az apróban is keresed a csimmát... Az Fcmoto-ról ha rendelsz, akkor az vámmentes (unió) és az áfát sem kell mo-on kifizetned, hiszen egy másik uniós országban (németo.) már megtetted. Tehát 209 ajróból van nálad a lépő 5-6 nap alatt... Tekintettel az erős forintra (ilyenkor bezzeg erős, mikor külföldön dolgozom...) ne sokat vacillálj sztem, 50 rudi alatt otthon sem fox találni.
Még valami. Bár nekem már nagyon bejön a színe, eleinte fura volt. Az fcmoto-nál jelzett szürke/fekete az ugye világos szürke alapon fekete csíkot jelent - lásd képeim - , nem pedig fordítva...
Eladó egy vadi új Marushin RS-1 carbon bukósisak!
1050g, L-es méret, kivehető/mosahtó belső, dupla D-gyűrűs zár, fóliával a plexin, felpróbálva sem volt még.
Dobozban, karcmentesen.
Bolti ára 90e körül van.
Ára: 48.000Ft
próbáltam ma egy ilyen Daineset nem olyan nagy durranás... annak ellenére h nekem nagyon teccenek a dainese cuccok ez a csizma elég hokinak tűnik.... asszem marad a puma....
Nagyon fasza a link,csak én 450alatt itt sem láttam RX-7et(egyet igen,de az egyszinű szürke)...lehet én vok a vak.Cobrát meg egyáltalán nem láttam.Hát még hogy S-es is legyen...
Mint pár napja megírtam, a portéka tuti. Az ár és a szállítás szintén. A kupak viszont pinlock előkészítés nélküli plekóval jön, ami plusz 6 rongyot jelent a magyar importőrnél, viszont a fúrás ingyenes...45 dolcsiért vettem náluk hozzá sötét plekót, kurvaolcsó, de azt is fúrni kell...Ha valaki vásárolni akar, írja meg a kereskedőnek emailben, hogy tegyen bele a csomagba plusz egy plexit és akkor az külön shipping fee nélkül hazajön. Ti meg láttok a paypal számlátokon egy 45 dolcsis igényt, amit egy ok.-val el is tudtok utalni...
igy konnyu de azert a sisak meretere figyelj mer a parnak hozza nem olcsok itthon.En azt javaslom probalj fel arai sisakot abbol a tipusbol.Ez ugye rx-7es de ilyen nincs is hazankban nekem egyepkent rx-7 Nakano replika van es nagyon meg vagyok vele elegedve igaz ennyi penzert legyen is jo.
Köszi a válaszokat.Egy ismerősöm jön haza amerikából a jövő hónapba és megkérem hozza haza.De még körül nézek.Mindenféleképpen matsudo cobrat szeretnék. :D Kesztyűt meg az angol ebayon néztem...azokkal meg az a baj,hogy szinte senki nem küld Mo-ra.. Még jó hogy ott is van ismerősöm :D remélem összejön valami,ha már Britt így itt hagyott mindenki...
(tudom, hogy senkit nem érdekel, de én már várom )
Milyen színű lett ebből a fajtából?
arai rx7 tommy gun
Még valami. Bár nekem már nagyon bejön a színe, eleinte fura volt. Az fcmoto-nál jelzett szürke/fekete az ugye világos szürke alapon fekete csíkot jelent - lásd képeim - , nem pedig fordítva...
1050g, L-es méret, kivehető/mosahtó belső, dupla D-gyűrűs zár, fóliával a plexin, felpróbálva sem volt még.
Dobozban, karcmentesen.
Bolti ára 90e körül van.
Ára: 48.000Ft
Beteg vagy? Ugyanilyet vettem 399-ért.... Tegnap linkeltem a címet...Mozdulj rá, 80-85-ből otthon van...