Tavaly Raid II.-m volt, az sem volt ördöngős... Most már kiokosítottam magam pár youtube-os videóval és megy(menne) a dolog egyszerűen... Megtaláltam a letört 2 bepattintó pöcköt is és megpróbálom visszaragasztani bár már úton van 2 garnitúra takaró idom (30USD/pár) az államokból, megelőzendő, hogy a legközelebbi "balesetnél" itt kelljen megvennem tripla áron... Viszont a komfort az 101%! nagyon bejön ez a sapka, irgalmatlan kényelmes. Raid II.-m volt, XR-1000-et és X-spiritet meg próbáltam és hát nagyon kényelmesek voltak azok is, de ez.... Überkönig! Remélem motoron is az lesz... Viszont a pára-dolgot még nem értem Van ugyan a plekó felső részén két nyitható szellőző, de onnan sztem a homlok környéki szellőzőkbe megy a levegő. Pinlocknak meg nincs belső rögzítési pontja sem a gyári plexin, sem a sötéten amit vettem hozzá....Ötlete valakinek?
Sziasztok! Lassan (ezt mondom 2 hónapja...) kéne vennem valami normális gatyát főleg túrázásokhoz. Jobban örülnék ha cordurából lenne, az valahogy szimpatikusabb, igaz sok helyen a bőr ruhákat dícsérik. Maximum 20-25ezer forintom lenne gatyára, ennyiből lehet (hol?) venni minőségibbet, ami nem esik szét fél év után? Miket nézzek vásárlásnál (tehát mennyire legyen bő, v. szűk, hosszú, milyen protektorok legyenek, stb) Előre is köszi!
Bár motort még nem látott szegény sisakom, mégis sikerült már kárt tennem benne... Gondoltam megdöntöm a you tube-on látott csávó plexicsere rekordját (2 sec), de szakócához szokott kezeimmel letörtem egy-két kis pöcköt az oldalsó plekó-takaró idom belsejéből... Hát szagoltatok már ilyet? Biztos én vagyok béna, de ez az arai-s plekó-csere mechanizmus nekem nagyon ostoba... Most rögtön rendelhetek is 2 garnitúra kis izét oldalra... Ha valaki sokat megy éjszaka és gyakran cserélgeti a sötét meg a sima plexit, ezerszer is gondolja meg az RX-7-et... vagy legalábbis ne engem kérjen fel egy cserére...
Van egy shark sisakom,"m" méret.
képet holnap tudok. ára 20k
Én is onnan szereztem be mindent!