Sziasztok!
Egy ilyen B-star bőrdzsekit akartam volna venni használtan, de már eladták . Annyira megtetszett, hogy megvenném újonnan is, de fogalmam nincs hol lehet B-start kapni...? Eddig csak az RMC-nél találtam, de ott nincs ez a fazon. Nemtudjátok ki forgalmaz még B-start?
Ez a szegycsontvédős biztos jó de most gondolkoztam el rajta hogy tényleg leszedi a Shoxot hátamról a beton! Amúgy én is azt mondom hogy ezeknek mind bejön az ára már az első esésnél, de nem azért mert jónéhány strand meg diszkóbelépőt megspórolsz
Csizmában ha 1 centit hagyok a bőrnaci betűrésénél akkor full kényelmes, de nem is elsőre jöttem rá...
Meg 7 éve átugrottam az akkori motorom kormányát 70-nél (40-es tábla knee drag próbálgatás ), fél métert repültem és háttal feltekeredtem egy olyan sötétzöld derékig érő vasoszlopra amiből olyan sok van a városban, iskolatáska volt rajtam amiben az összes íróeszköz kettétört, a füzetek lapjaiban meg benne maradt az oszlop nyoma, meg lettek hengerítve, meg széttört az alkarom, kaptam 2 lemezt bele.... de ha van protektor akkor meg mivan ha ínszalag szakadást csinál a merevítése, ami rosszabb de ez így alakult.
Biztos faszság amit irtam akkor te miért nem ilyen tsüzuvozu ruhát vettél,ja hogy szarul néz ki?meg mégse clover,pontossan azért irtam azt hogy nézze meg az aproban mert annyiért már simán kifog egy Dögös márkás darabot
Ha a gerincvédő a kabáton kívül van, nem sokat ér, hiszem egy pillanat alatt leszakad, amint földet érsz benne. A mérete meg akkor jó, ha a farokcsonttól egészen felér a lapocka tetejéig. És persze befér a kabát alá, de lehetőleg derékban a nadrágot se zavarja (emiatt kezdtem fogyózni ).
Az sem baj, ha szegycsontvédős a protektor, de ilyet nagyon kevés cég gyárt sportmotorosok számára. Inkább csak egy különálló szegycsontvédőt, mint amiket a GP-n is látni a mellkasuknál.
A csizmádat meg én meg sem vettem volna, ha nyomja a bokámat. Az a baj, hogy minden ilyen jellegű apró probléma hosszú távon a figyelmed csökkenéséhez vezet, mert az agynak kompenzálnia kell a fájdalmat, a zavaró tényezőt, így az aktív figyelmedet csökkenti. Ez pedig motoron nagyon veszélyes. Pont olyan, mint amikor a sisakod nyom valahol és a 100dik km után már csak arra tudsz figyelni, hogy fáj.
Hellosztok! Bőrruha+gerincprotis kérdésem van, meg amire figyelni kell neked vásárláskor:
Arlen Ness 2 részes bőrruha alá ha felveszem a Shox gerincprotektort meg se tudok mozdulni, kívül hordom de eddig mindenki beszólt érte (nem úgy ahogy itt sokan...) csak azt mondta hogy mért nem előtte gondolkoztam meg hogy hordjak ezres speedhez kordurát. Néztem a bőrruhámba a gyári puha gerincproti helyére keményet de az kb. a fele hosszú mint a felsőm.
Stuff márkájú csizma az az amit csak akkor vegyél ha cipész/varrónő vagy mert amikor felpróbáltam akkor leszakadt a varrás ami a cipzárat tartja, na próbáljunk egy másikat... annak meg otthon de az egyik bokámat nyomja a másikat meg nem, de hosszban ugyanaz de szeretem! Vissza már nem vittem, hetente nem fogom cserélgetni
Semmire! Nem kell elhinni minden faszságot amit itt hordanak össze...Olvass utána picit és rájösz, hogy a Tschul egy kurvarégi német márka, már akkor motorversenyzőket szponzoráltak, amikor az alpin még egy kósza gondolat volt... Semmi baj nincs vele. Viszont nyilván nem jobb mint egy Spidi vagy Dainese és az is igaz, hogy konfekció méretben könnyen találsz itt vadi új "akciós" rucikat 80-90-ért...Én egy Clovert fogtam ki márciusban 75-ért a bolti 180 helyett....
spool dakar gatyám volt, nemrég eladtam. protik a szokásos, térdnél kemény, csípőnél lágy, varrások erősek, az anyag közepes, közepes esőben már átázik, a thermobélés elég meleg, ősszel jó, de nyáron bélés nélkül is nagyon szauna, nem szellőzik. ebben az árkategóriában sztem ilyen a kordura...
Senkinek nincs tapasztalata? Érdekelne a protektorok, varrások, magának a nadrág/kabát anyagának minősége, stb... Tényleg annyira 100%-ig vízálló? (Ha nem tudtok róla semmit, akkor a hasonló szintű ruhákról is írhatnátok )
mindenki aki fikázza a Vemart, kapjon már egyet a kezébe és ne az alap 15 ezres kupakokból induljon ki... Nagyon kemény a Diadem, nem véletlenül használják jóval többen a GP-ben is, mint a Suomyt... Kurva jó sisak, ha egy Corsinak meg Doviziosónak jó, Ti se bántsátok...
Páromnak nagyon bejött az a színösszeállítás. Egyébként amcsiban ventura a neve, nem explorer, ha így keresel rá, találsz több képet róla. Nagy felbontásút most nem találtam én sem, viszont ez a replika van spec1r típus alatt is, csak az explorernek szebbek a színei, a spec1r túl sárgás, nekem az nem jön be.
köszi