Van egy pár éves bőrkesztyűm. Kb. 3-4 éve úgy raktam el ősszel a szekrénybe, hogy bekentem vmi méhviaszos cuccal, amit magába is szívott valamennyire. Mostanra eléggé "ragacsos" a bőr, ráférne egy alapos pucolás kívül-belül. Mivel álljak neki, milyen technikával, tisztítószerrel, hogy ne legyen baja? Amúgy semmi baja nincs, csak azért mert koszos lett nem vennék másikat.
Köszi előre is a tapasztalatokat!
Én nem sok jót hallottam róla,és ha jól tudom 40 Rugó az ára,Sztem tegyél hozzá egy 10-est és most kapsz a pardinál érte Aplinestars sm-x et!Énis most vettem ,és nagyon megvagyok elégedve vele!
Nagyon jó Csizma
Érdekességképpen leírom mire jutottam Arai plekó ügyben: Nos a magyar forgalmazó - ezúttal is köszönet gyors, önzetlen segítségéért - szerint az Arai cirka 3 éve állt át a pinlockos plexik használatára. Elvileg (a motoroázisnál tuti) a 2006. január 1-je utáni kupakokhoz már a pinlock-előkészített plekókat adják. Az enyém a bevarrt cimke szerint 06. márciusi, így nem teljesen világos, hogy a kereskedő nyelte-e be a frankót vagy csak pechem van... Mindenesetre az Arai importőrök ingyen megfúrják, nem mintha bonyolult lenne, de azért jobb másra bízni... Ha valaki bay-ről vesz kupakot, nem árt ezt egyeztetni, mert bár a fúrás free, az utánajárás időbe telik, maga a pinlock meg cirka 6 rudi és asszem az is dukálna a gyári dobozba... Ha nem féláron vettem volna, akár dühös is lehetnék..
nem véletlenül nem szállítanak sok helyről magyarországra a magyar postával, csak fedex vagy UPS. Én így szoktam, biztosítással rendelni, a magyar postában nem bízok.
Most hívtak, hogy 11-re itt van a csomag. Hibát vétve nem adtam meg az e-bay-es feladónak a telefonszámomat. De a tegnapi és azelőtti panaszáradat után és telefonszámom megadása után ideér Tanultam ebből is a másik sisak küldőjének már megírtam, hogy karcolja rá a csomagra a telefonszámom . Majd teszek fel fényképet és szólsz, hogy érdekel e.
Hát ha volna szíves megjönni a postával akkor 65......De vannak gondjaim, míg az oszták posta 4 nap alatt átjuttatta hozzánk addig a magyar posta már 7 napja nem tudja kihozni........szétrúgom a seggüket ha elkeverték valahol vagy eltűnt. Holnap hívom őket.
Lesz egy eladó oxtar dunes 43-as csizmám jó állapotban.
Egy axo freestyle nadrágom fekete (kb 180 centis 90 kilós emberre) egyik lábszáron a csizmánál kis luk.
Egy axo 360 cross nadrágom ugyanekkora méret piros-fehér sérülésmentes.
hali!vettél sisakot?nekem volt vemar karbon sisakom.imádtam.olyan 80 környékén lefejeltem vele az aszfaltot (de keményen nem csak vmi himi-humi kocc volt és hátulról,tarkó résznél).semmi baja nem lett a fejemnek,se szédelgés se semmi komolyabb.na a sisak az ugrott a kukába (pókhálószerűen beszakadt mint asz autók szélvédője szokott) de a funkcióját tökéletesen ellátta...a Suomy Arai koppintás...nézd meg a formája is az 1 az 1-be...annak a Vemarnak amit néztél azt hiszem nem lehet a plexijét rögzíteni fixre,egyébként jó.ha ez nem zavar akkor jó sisak lehet-szerintem.a grafika meg ízlés dolga... mondjuk ilyen értékbe csak megnéznék egy Sharkot v HJC-t.nekem meg az nem volt de mindenhol azt hallom-olvasom,h a legjobb ár-érték arányú sisak.bár Neked volt ha jól olvastam szóval csak tudod,h megérte-e v sem?sok sikert.
Köszi előre is a tapasztalatokat!
Nagyon jó Csizma
Tapasztalatokat, véleményeket szeretnék kérni az Axo Primato nevezetű csizmáról. Miért jó, miért nem, kényelem, biztonság, stb :)
Én adok érte 2 HUF-et!
Gondolj bele,egyből a kikiáltási ás duplájját adnnám érte!
http://www.vatera.hu/item/view...
Egy axo freestyle nadrágom fekete (kb 180 centis 90 kilós emberre) egyik lábszáron a csizmánál kis luk.
Egy axo 360 cross nadrágom ugyanekkora méret piros-fehér sérülésmentes.