Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha OTP-s számlád van, akkor kérhetsz netszámlát is, aminek külön száma lesz, annyi pénzt utalsz át a főszámládról, amennyit el akarsz költeni és nem kell megadnod a hitelkártya számát senkinek. Így csak azt a pénzt bukhatod el (szinte kizárt), amit ezen az alszámlán tartasz.
Bocsi, nem Neked akartam válaszolni hanem Chrisnek természetesen...
Minek keresnék közepes angolost? (chriss mondta h nyelvet nem vágja olyan nagyon ha jól emléxem) Ha akarnék rendelni megoldanám magamnak mert angolban meg olaszban eléggé otthon vok szóval mint mondtam nem a nyelvtudás hiánya a probléma Amúgy lehet igazad van, meg nem is tudom minek van netes vásárlásra alkalmas kártyám ha nem épp ezért De nem létkérdés a plekó, egyelőre hanyagolom sztem a dolgot.
Marha jó csizma, csak úgy hallottam h már elkelt... (gondolom arra gondolsz amit itt az apróban hirdetnek)
Üzletből rendelted vagy magánszemélytől?
Hát ehez hozzá szólnék,ebayon rendeltünk alkatrészt és érdekes módón azóta se jött meg egy idom és kivan fizetve,és nemis fog már megjönni!
Te hallottál már ilyen esetről? Mármint, hogy tolod a lét, a cucc meg nem jön? Nem, ugye? Én sem. Más sem... Ha egy üzlet honlapjáról vásárolsz, kizárt az átbaszás. Ebay-en duplán kizárt. Ha Paypal-on keresztül fizetsz, akkor triplán... Sőt, ott még kárpótolnak is a visszaszerzett zsetonon felül... Sztem keress egy közepes angolost és ne szarozz a rendeléssel. (már Ferihegyen lenne a plekód tegnap óta...)
Hali!lenne egy olyan kérdésem hogy alpinestars sm-x csizma fehér színben milyen lenne,mármint hamar koszolódik és kopik,minden szar meglátszik rajta,érdemes inkább más színben gondolkozni?
Nolan N-com kábelek leírásával találkozott valaki? Nagyon drágák és megcsinálnám én ezeket magam, csak valami bekötési segédlet kellene. Jó, persze, ki tudom mérni szépen, nem nagy "tudomány" (de nekem az), bemenő 4 pólus van - földelés, bal és jobb fülhallgató meg a mikrofon. Na ezek sorrendje kellene a 4 pólusos 3,5mm dugóról ami az n-com-ba megy bele. (n-103 n-com-hoz).
Ha valaki tudna segíteni vagy a meglévőket megmérné nekem, nagyot segítene.
jah tel.:30-493-23-10
Help me!

SOS BE ELADÓ EGY CSIMMÁM MERT JÖT A MOCIHOZ ALKATRÉSZ DE PÉZEM NEM JÖTT MEG RÁ!
20ropi 44-45ös triálcsimma de cross vagy endurozni is jó extra kényelem és vizállo betéttel alu csatok!
Hali mindenki!
Akuma sisakokról tudtok valamit?
Konkrétan Erről?
Nekem meg nem ezzel van a gond, eléggé vágom az angolt is meg a bankkártyámmal is tok neten vásárolni csak érted vannak suttyók az egész világon és nem akarok úgy járni h utalom a pénzt de nem kapom meg a cuccot...jobban bízok abban ha találkozok az eladóval, megnézem az árut és ha minden ok akkor pengetem a lettát. Igazából nem létkérdés az irridium plekó csak a Vemaron irridium volt vagy 2 éve és meg van szokva h nem flesel a nap annyira a szemembe meghát jobban is néz ki egy irridium na...
a Biker-World forgalmazza, ha jól emlékszem. Fennt vannak a motorlapon.
Sziasztok! Erről tud valaki valamit?
én most innen hozatom a bukóm, szóval ha találsz valamit, ami kéne, akkor egy körrel hazajöhet az is
én nem netről rendelek, hanem simán felveszem a kapcsolatot az adott üzlettel, aztán egyezkedünk... ...a ruhámat is így hozattam haza, kedvesek voltak, segítőkészek, meg igazából kockázat nélkül megy a történet, mert nem utalok senkinek semmit, hanem az rendezi cash-ben, aki megy érte...
Zseby-baba!

Tudsz rendelni kintről Nekem plekót?
Mert Én süket vagyok az ilyenekhez sajnos!
15.500 mindennel eggyütt?
Annyiért teljesen jó lenne,csak Én nem vágom ezeket a netes rendeléseket,főleg nem kölföldről.
Bár annakidelyén jártam Angolra,...de sajnos csak bejártam.

Úgyhogy ha valaki elintézi,akkor Nekem az tök jó lenne!
Mindent? Mert akkor esetleg érdekelne egy Ferrari 599 ilyen 100 euró körüli áron Amúgy megköszönném ha rákérdeznél de jobban bízok az evilági üzletelésben mint a virtualban az igazat megvallva...
Hasznld egészséggel, aztán óvatosan.....
ahonnan hozatom a bukóm, ott pont Shoei nincs , pedig kb. ennyiért lenne és el is tudnám hozatni.. ha gondolod, azért rákérdezek, most már úgyis olyan jóban vagyunk, hogy mindent megtesznek nekem
50,5 font lenne szállítással együtt ami mai árfolyamon 15.500 így sem olyan rossz...
Egész jó...bár nemtom végére postaköltséggel meg mindennel mennyiben lenne, nem igazán bízok az ilyen netes dolgokban...