Lenne egy suomy felsőm, amihez szeretnék bőrnadrágot, de abból valószínűleg nem suomyt, mert az már túl drága lenne... Tudtok ajánlani valami olcsóbbat? Kecskeméti vagyok, parilla írtó drága. (vagyis a minőséghez képest nem, csak nekem)
Kéne egy kocsi, egy legény lakás...-on kívül egy KBC top gunnal szemezek. Itthon 40e.Mennyibe lenne az ottani 110-120dolcsin kívül míg eljut idáig és neked is megköszönöm a közreműködést?
Hát kinézetre nagyon ott van de ha nem találok róla infót akkor inkább vmi ismertebb márkát választok majd bár még van időm de időbe elkezdem feltérképezni a piacot
Huhhh, tényleg annyi ! Összekevertem valami "a"-betűs szarral... Én 399-ért vettem az Araimat, nem hiszem, hogy érdemes egy ilyenbe fektetned....vagy a fene tudja.
Egy ilyen 40 dolláros sisakokról nem fogsz itt sok hasznos vagy hízelgő infót hallani... Én legalábbis max a Margit-szigeti pedálos kisautókhoz venném fel... Ha biztonságban akarod tudni a búrád, nem akarsz belefulladni a saját izzadtságodba és 10 perc után is komfortosnak akarod érezni minimum 20-30 rongyot áldoznod kell sisakra... Asszem ott kezdődik egy alap HJC, Nolan, Suomy...egyebek.
Látom megy az ebayes téma.Én is ezel kapcsolatban szeretnék itt helpet kérni. valakivel nem lehetne elboltolni azt ha megtetszik onnan valami akkor ő rábidel elintézi az ebayes dolgokat amihez ütésem sincsen sajna ,angolom zéró és mikor megérkezik a cucc akkor találkozunk és némi plusz pénzért elbizniszelnénk?
Lenne egy suomy felsőm, amihez szeretnék bőrnadrágot, de abból valószínűleg nem suomyt, mert az már túl drága lenne... Tudtok ajánlani valami olcsóbbat? Kecskeméti vagyok, parilla írtó drága. (vagyis a minőséghez képest nem, csak nekem)
Előre is köszi!
felsőm1
felsőm2
A pinlock a plexi külső felén van?
Vedd meg,jó tökfödő, tapasztalatból mondom!
Az anyagi oldalát hagyjuk,hallani sem akarom!
06705933791
noarmy@citromail.hu