Sajna en ilyenkor mindig rosszra szoktam gondolni.Ugy nez ki total eltunt.Nemreg bonyolitottam le egy csizmauzletet egy sraccal.A nagy tavolsag miatt abban egyeztunk meg eloszor,hogy mivel nekem is illetve neki is Pesten van dolga a kovetkezo heten,ott megnezhetem es felprobalhatom a csizmat.Ekkor jott a sracnak egy otlete,hogy az o baratja ugyanabban a varosban dolgozik mint en,es mivel ok osszejarnak surun,vele kuldeti el majd a csizmat.Ha tetszik megveszem,ha nem akkor visszaviszi.Korrekt.Talalkoztam is sraccal vasarnap keso este,es proba utan ugy dontottem kell a csizma.Nagyon szep,szinte uj allapotu volt.Utanna egy hetig Pesten voltam,internettol tavol.Mikor hazaertem ,lattam hogy irt a srac akitol a csizmat vettem.Kerdezte,hogy hallottam e mi tortent.Ekkor kiderult hogy a bartja,akivel a csizmat kuldte nekem ,nem volt mas mint Ignacz Zoltan Fohadnagy,aki nemreg zuhant le az albatrossal.Annyira sajnalom a dolgot.Meg most sem tudok napirendre terni a dolog felett,pedig 15 percet beszelhettem a sraccal,korabban nem ismertem.Most gondolhatjatok hogy nezek ra arra a csizmara.....Mindig o jut eszembe rola.Akkor este olyan faradt es almos volt ,es ebben a pillanataban is egy szivesseget teljesitett.A srac irta ,hogy a csizma ara is a Zolinal maradt.Nagyon bant a lelkiismeret ezmiatt is.Holnap lesz a temetese,emlekezzunk ra !A Haza vedelmeben halt meg bekeidoben.Bocs ha elkalandoztam,de ez kikivankozott belolem
Eladósorba került egy HJC ZF-9 bukósisak, fekete, XS-es (valójában inkább S-nek felel meg) méret. Hibátlan állapotú, 1,5 éves, kb. 5x volt hordva (mindannyiszor csinos fiatal lányok , rajtam csak próbálni volt). Sisakzsák, doboz, stb. minden megvan hozzá. Irányára: 20e Ft.
Erre csak bólogatni tudok! Szerintem a Vertigo Corsa veri az összes csizmát kinézetre.Bár az Alpin iszonyat kényelmes.De szerintem senki sem turázni veszi.
szerintem mindegyikben van, a különbség tényleg annyi, hogy hosszabb... az előző ruhámnál kb. a sípcsontom közepéig ért a protektor, és egy idő után nekem nagyon nyomta a lábam, valahogy nem volt kényelmes... ...a Dainese-nál egészen a bokámig ér a védő, pont a "hajlatig", szóval tökéletesen kényelmes
ja, és a csizmám előbb megvolt ...bár az tény, hogy figyelnem kell, hogy rendesen be legyen tépőzárazva, mivel nyilván több helyet vesz el a protektor, kicsit jobban szétfeszíti... ...de emiatt nem kell új csizmát venni
Méretprobléma miatt eladó az ÚJ bőrruhám, IXS gyármány, 40-es méret (női), marha jól néz ki, csak 65e Ft (vagy tessék licitálni, esetleg alkudozni ).
Egomban meg lehet nézni, felpróbálni, stb. http://www.vatera.hu/ixs_noi_b...
Szívesen írok további infót e-mailben is.
pl nekem síp csontos van és alig lehet felvenni ja a dainese kesztyűvel kapcsba csak annyit h én vásárlás elött az összeset néztem és ami nekem van hát ez messze jobb akármelyik gyártó kesztyűjénél... EZ
Huhh. Még szerencse, hogy elbuktam liciten egy Dainese ruhát a hétvégén, most mehetnék új csizmát nézni hozzá... Ez a naciba rejtett sípcsontvédő mennyire gyakori ennél a márkánál?
Na akkor, ez a szar Dainese tele van karbonnal továbbá az a papirszerű anyag (ami persze nem igaz) sokkal többet bir mint más gyártóé és nem kell egy perkó után kihajitani! továbbá nem olyan nagy bunszkli mint az alpin. Ezt a csizót csak az fikázza aki csak képen látott ilyet! Ha Dainese ruhád van akkor csakis a ruhával menj csizit venni, mert ezekben a ruhákban a sipcsontvédő hosszabb mint a többiben és előfordulhat, hogy nem éri át a csizi a ruhát!
ehem, köszi. ezek szerint ha nincs vám és ÁFA, féláron megvan a holoyang. persze utóbbit csak remélem, de ha a 80$ vételár +70$ szállítás ( ) alapján számolnak ÁFÁt, az 4-5000HuF körül megállna.
Az én sapkám 399 volt és a kereskedő kérés nélkül 80-at írt a számlára, hogy ne legyen vám! A szállítás 70 dolcsi volt és ÁFÁért ezidáig nem jelentkezett a norvég állam...
Hát a Dainese cuccoktól én sem vagyok elájulva. A ruha semmivel nem tud többet mint a hasonló típusú Alpinestars, a kesztyű meg a csizma pedig elmarad szerintem.....
Szasztok! Szerintem a puma még túlságosan új cucc ebben az iparban!(Ahhoz képest túl drága!)
Ha biztosra akarsz menni:Sidi vertiggo corsa! Drága mint a dög,de szerintem ez a csúcs!
(Carbon,teflon,bokagéppel,STB!)
Még szerencse h én időbe szereztem tőle ketyüt!
hová tűnt Britt?
ja, és a csizmám előbb megvolt ...bár az tény, hogy figyelnem kell, hogy rendesen be legyen tépőzárazva, mivel nyilván több helyet vesz el a protektor, kicsit jobban szétfeszíti... ...de emiatt nem kell új csizmát venni
Egomban meg lehet nézni, felpróbálni, stb.
http://www.vatera.hu/ixs_noi_b...
Szívesen írok további infót e-mailben is.
Tőlük vettem. 369-től már vannak RX-7-ek....
http://stores.ebay.com/Powersp...
usabayről mennyi pluszköltséggel (futár, vám, tökömtudjamimég) kell kb számolnom 350 dodós kupak esetén?
Ha biztosra akarsz menni:Sidi vertiggo corsa! Drága mint a dög,de szerintem ez a csúcs!
(Carbon,teflon,bokagéppel,STB!)