Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nyílván nem szar, de én akkor sem szívesen bíznám a lábaim egy ilyen zokniszerű cuccra. A Daytona a másik amit nem értek. A világ legdrágább csizmája, de úgy néz ki, mint ha búvároknak találták volna ki... Amúgy a Dainese-s gyerekeken kívül nem is nagyon látni mást a GP-ben aki nem gyűri bele a nacit a csizmába... Fuck knows..
Többek közt Rossi is ilyenben nyomúl a MotoGP-n.Annyira talán nem lehet rossz.
Dainese még nem volt a kezemben, de szemre annyira papírnak tűnik, meg aztán qrva ronda is...
A házimamuszt a kényelemre írtam vazze, nem a protektorszettre! Ha a biztonság a fontos, vedd a Pumát. Az az egyetlen, ami fogja a lábad egyszerű előre-hátra irányban. Úgy értem, a többi csak az oldalirányú bokakicsavarodástól véd, míg a Puma (amit ugye a Sidivel közösen fejlesztettek) megvéd attól is, hogy a lábkörmeid feltapadjanak a sípcsontodra....
Ha olyan ruhád van akkor csakis Dainese!
Alpinstars. Próbáld fel és megérted. Nekem az van, 2007-es. Kényelmes, szellőzik, nem ázik be, és fogja a bokám......a többi ahogy itt valaki írta: házimamusz kategória....
Nekem hiányzik Britt!
csizmán kívül miből lehet még választani? Nyugodtan tehetsz fel képet, biztos lesz ami fog tetszeni
hát persze....
Miért amelyiket kiválasztom azt megveszed nekem?
A két alsót nem kérem mert abból csak 1 darab van, nem pedig 1 pár
ti melyik csizmát választanátok? érveket ha tud valaki akkor szívesen fogadom

Alpinestars supertech 2008
Puma hyper 1000
Puma 1000
Dainese Axial
Nem volt semmi él abban amit írtam, csak tudod én is Rossi fan vagyok és tudom milyen kevés időt tölt otthon az olasz futamokat leszámítva...
Úgy látom eléggé el vagy merülve a részletekben,nem mostani az aláírás csak most kaptam meg mert a barátom ma jött haza
Így más. Szerencséd van, hogy a Londonban élő Rossi pont meglátogatta a haverját mostanság.
egy kedves barátom Rossi egyik barátjától lakik nemmessze,de ez csak most derült ki hogy előhuzakodtam a motoros témával
Közös ismerős Rossival? Ne szivass vazze, ez nem az iwiw.... Ki a haverod? Capirex ?
Nem,kicsi a világ és kiderült hogy van közös ismerős,úgyhogy a taljánoktól jött a sityak
Pöpec kupak, Gratula! De honnan a szignó? Nem az fcmoto-ról rendelted?
sziasztok! suomy bőrruhákról mi a véleményetek? elég jó árban vannak, minőségre is jók?
Rossifumi
Ki firkantotta alá?
Engedjétek meg hogy büszkélkedjem,megjött ma a sapkám és rajta a dedikálás
azért is kérdeztem mer láttam a honlapon....
Gondolom ismered....
http://www.pardi.hu/