Köszi szépen! De ha megtennéd (ráérsz) küldenél a Poggiali-ról oldalról meg hátulról? Mert az érdekelne még igazából mert valószínű hogy az ára miatt a 2 sisak közül fogok választani.
Nekem nagyon bejött, most is azt hordom melóba..Meg ahhoz van sötétített plexim most még.
A külömbség a vandal és az explorer gold között:
Vandal kivehető bélésű, explorer nem
Vandalon a plexi biztonsági záras
Vandalon komolyabb a szellőzőrendszer, bár az igazságot megvallva én zárva tartom a sisakot, mert a vandal így eléggé hangos. Explorer halkabb sisak.
Az explorer bár grammal könyebb mint a vandal.
Az explorer 200-ig stabil, vandal 250 felett is.
Mindkettő jó sisak, mindkettő megéri a pénzét.
Még nem próbáltam, de a fém résznél a fele kihajtható elvileg. Megnézem majd a papírját, de ha jól láttam a shark sisakoknak ugyanez a mechanikájuk, és arra azt írták hogy egyszerű cserélni, ergo erről is egyszerű lecserélni a plekót.
Nekem most a Suomy Vandal típusból ez van, nagyon jó sityak. (Lorenzo Lanzi replika)
Van még egy olcsóbb kategóriás suomym is, de az is üvegszál és nagyon szeretem. Ben bostrom replika. sőt volt Poggiali replikám is ebből a fajtából.
Hi! Suomy egyértelmüen... nézz el az oldalra Parilla... van valami vandal meg a spec 1R mind kettőhöz jöttek uj modellek! Én meg pont akor vettem mikor csak a régiek voltak :( A vandalnal koomoly kupakok vannak! 72 ért!
Látom neked hasonló van. Azért kérdezem mert nekem HJC volt de cserélném és vagy suomy vagy vemar. A vemar csak azért mert tetszik a desig! A vemar 77.000.- a suomy 79.900. Szoval árban szinte egyforma csak nem akarok sz.....t venni ha már ennyi pénzt kiadok sisakra.
A két sisak köszönőviszonyban sincs egymással. A Vemar egy alapsisak, Műanyag szerkezetű.
A Suomy ha jól tudok üvegszál, vagy lehet ez már karbon-kevlár, profi kialakítás, stb..Egyértelmű suomy..
A külömbség a vandal és az explorer gold között:
Vandal kivehető bélésű, explorer nem
Vandalon a plexi biztonsági záras
Vandalon komolyabb a szellőzőrendszer, bár az igazságot megvallva én zárva tartom a sisakot, mert a vandal így eléggé hangos. Explorer halkabb sisak.
Az explorer bár grammal könyebb mint a vandal.
Az explorer 200-ig stabil, vandal 250 felett is.
Mindkettő jó sisak, mindkettő megéri a pénzét.
Ennek a plexijét hogy mütöd le? mert képek alapján nem gyütem rá....
Van még egy olcsóbb kategóriás suomym is, de az is üvegszál és nagyon szeretem. Ben bostrom replika. sőt volt Poggiali replikám is ebből a fajtából.
Üdv!
A Suomy ha jól tudok üvegszál, vagy lehet ez már karbon-kevlár, profi kialakítás, stb..Egyértelmű suomy..
Mi a véleményetek erről a sisakról?