Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van egy elado noi IXS borruham! A merete 40-es, és teljesen uj! Nagyon vaganyul nez ki! Ha valakit esetleg erdekel, kerem, hogy kuldjon e-mailt.
ha azt írom h 160 volt boltba és én kiírom h 100, meg se nézi senki, ha érdekel valakit felhív és megegyezünk....
197ezer helyett 110000Ft..bogárhálóval,orrvédővel..
SHOEI X-SPIRIT ÚJ,KAGAYAMA piros-fehér REPLICA
06705933791
noarmy@citromail.hu
Miért kell titkosan kezelni az árát? Sosem értettem az ilyet! Most el akarod adni, vagy semm?
nekem volna egy fajin bukóm eladó! agv
mennyit kérsz érte?
kettő szopás is volt a mai napban...egyrész, nem lett jó az xl-es méret, amit felpróbáltam, másrészt megállított a rendőr (kocsival voltam), és kiderült 3 hete lejárt a műszakim, elvette a forgalmim, és feljelentett...ergo nem hogy ezt a bukót, de úgy néz ki semmilyen új bukót nem veszek mostanában...az összespórolt pénzem megy büntetésre, kpm műszakira, tárgyalásra meg ügyvédre...
azért köszi, hogy feltetted...szép kupak, mondjuk
Íme!
(Nem árulok zsákbamacskát. A kupak bolti ára...pár hete 120 volt. Azóta sajna leakcióztak egy-két kifutó grafikát a Fokt-ban 69.9-re... Köztük ezt is. Gondold meg, az a 10 is csak pézzz! )
Persze. Miért ne küldené?
később teszek fel fotót.
Vadonat ÚJ, Arai Condor Doohan replika, L-es (59-60cm), méretprobléma miatt eladó.
Érd.: 06202500038, cressida77@freemail.hu
meg tudtad vele beszélni,hogy küldje Mo-ra?
59,9 az még okés is, egy vadiúj rsx-ért...valami képet tudnál ide nekem feltenni?
mert ha teccőgecókökólás, akkor gyorsba berohanok 1 shark üzletbe és a fejembe nyomok egy xl-es rsx-et, hátha jó
Nem tudom...remélem mielőbb, de most te motorozol körbe
és mikor motorozunk együtt megint?
Nekem pont kék kéne
Mutass légyszives képet
eladó de nagyon Dainese 54 es ruha
Végül is ez lesz, mert jobban megy a ruhához színben mint a kék A srác tök rendes a postaköltséget is elengedte, mert a plexin van 2 karc
Szóval XR-1000
Nekem jön egy shoei xr-1000 kagayama festéssel (kék-fehér) amit el fogok adni 65.000-ért, mivel másik színn is összejött ami jobban tetszik. Ez "m"-es lesz de használt.
Én kíváncsi vok rá!

Vagy valaki aki Tud M-es méretű bukót szerválni nekem :)
jó árban... amihez ti értetek
Én a Lehel téren támasztanám le a cangát a helyedben. Ott 5-10 perc alatt sétálva elérsz 4 mocis boltot... (karasna, motoroazis, euromotor, yamaha-city)
Többek között Dainese, Prexport, Clover, Spyke, IXS, Bering...vannak arrafelé.

A honlapokat megtalálod azonos néven...
59.9 a vége.... Kevesebbért nem adom, inkább ültetek bele valamit...