kettő szopás is volt a mai napban...egyrész, nem lett jó az xl-es méret, amit felpróbáltam, másrészt megállított a rendőr (kocsival voltam), és kiderült 3 hete lejárt a műszakim, elvette a forgalmim, és feljelentett...ergo nem hogy ezt a bukót, de úgy néz ki semmilyen új bukót nem veszek mostanában...az összespórolt pénzem megy büntetésre, kpm műszakira, tárgyalásra meg ügyvédre...
azért köszi, hogy feltetted...szép kupak, mondjuk
Íme!
(Nem árulok zsákbamacskát. A kupak bolti ára...pár hete 120 volt. Azóta sajna leakcióztak egy-két kifutó grafikát a Fokt-ban 69.9-re... Köztük ezt is. Gondold meg, az a 10 is csak pézzz! )
59,9 az még okés is, egy vadiúj rsx-ért...valami képet tudnál ide nekem feltenni?
mert ha teccőgecókökólás, akkor gyorsba berohanok 1 shark üzletbe és a fejembe nyomok egy xl-es rsx-et, hátha jó
Nekem jön egy shoei xr-1000 kagayama festéssel (kék-fehér) amit el fogok adni 65.000-ért, mivel másik színn is összejött ami jobban tetszik. Ez "m"-es lesz de használt.
Én a Lehel téren támasztanám le a cangát a helyedben. Ott 5-10 perc alatt sétálva elérsz 4 mocis boltot... (karasna, motoroazis, euromotor, yamaha-city)
Többek között Dainese, Prexport, Clover, Spyke, IXS, Bering...vannak arrafelé.
SHOEI X-SPIRIT ÚJ,KAGAYAMA piros-fehér REPLICA
06705933791
noarmy@citromail.hu
azért köszi, hogy feltetted...szép kupak, mondjuk
(Nem árulok zsákbamacskát. A kupak bolti ára...pár hete 120 volt. Azóta sajna leakcióztak egy-két kifutó grafikát a Fokt-ban 69.9-re... Köztük ezt is. Gondold meg, az a 10 is csak pézzz! )
Érd.: 06202500038, cressida77@freemail.hu
mert ha teccőgecókökólás, akkor gyorsba berohanok 1 shark üzletbe és a fejembe nyomok egy xl-es rsx-et, hátha jó
Vagy valaki aki Tud M-es méretű bukót szerválni nekem :)
jó árban... amihez ti értetek
Többek között Dainese, Prexport, Clover, Spyke, IXS, Bering...vannak arrafelé.
A honlapokat megtalálod azonos néven...