Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mindenféle sisakplexik Angliából

Az XR1000 tükrös plexije 38 font, ami nem egész 12ezer+postaköltség, viszont kapsz érte egy védőtáskát is ingyen.
Még mindig jobb megtakarítottál 2500-at mintha annyit fizettél volna rá
A sisakkal ugyanígy jártam.
Megvettem 105.000HUF-ért SHOEI XR-1000,mire hazaért lett belőle 114.000HUF a postaköltség miatt.
Üzletben meg 116.500HUF.
Ja-ja,igen már látom Én is.
Csak ez még mindig 23.000HUF
Én már most látom,hogy kénytelen leszek venni annyiért,mert még ha találok is olcsóbban,a postaköltséggel ógyis ugyanott leszek mintha megvenném,üzletben.
Ja még vmi chriss! Sztem amit Dani belinkelt az ugyanaz a plekó ami neked kell csak olyan hülye kép van róla h nem látszik ahogy tükröződik Azért mondom mert faterom XR-1000 sityakján ez az irridium silver van és a valóságban rendesen tükrös...
Oksa!
Szólni fogok!
Alex! Nem tudsz esetleg szerválni irridium silvert is ilyen ár körül? Ez azért már viszonylag barátságosabb mint a bolti 23...
Am én hoztam el a csizmát
Szia!Tükrös plexi nem tudod mennyibe kerül,esetleg majd hozni tudnál?
Szia Shoei-X11-re hoztam valakinek "dark-smoke" szinben az 15.000 Ft-ért volt itt. Nekem a Shark RSX-re iridium silver 14.000.- Ft - volt.
Ha esetleg találsz vhol jó áron plekót akkor szólj már plz, nekem is kéne a Spiritre csakhát én is sokallom érte a 20+ árat...
Igen Én követtem el ez a büntettet Megvettem valakinek, majd az illetőnek nem kellett, igy rám maradt ugy gondoltam jó lesz ez nekem, aztán felprobáltam, majd mentem benne 4 lépést illetve felültem benne mocira és megkellett állapitanom hogy ez nekem nem kényelmes. Igy maradtam az ALPINESTAR-NAL.
Ami fontos volt nekem: az alpine-nál hogy a lábfej része alacsonyabb igy számomra jóval kényelmesebb, mig a diadora-nak magas a lábfejrésze ami engem zavart és igy "olyan csónak efektusom" volt benne.
Tudja é esetleg valaki hogy ár-érték arányban lehet-e jobb speed csizmát kapni mint ami a Parillánál van?
Alex! Te az Euromotornál vettél egy Diadorát? Naaaa!
Ez olyan, mint ha én tengervizet hoznék Norvégiába...
A csizma elkelt uram!
Majdnem.
Amit Én néztem,az tükrös!
csitte ez nem publikuss jer a jóbarátokba ha mersz, ne rontsd itt a levegőt
...hát nálad is csak az évek száma lett több
egy helyet már találtam (itt), ahol kb. 20e, de gondolom, ezzel még nem vagy beljebb..
egyáltalán nem gondoltam bele, én egy mélyen vallásos kommunista vagyok a klasszikus értelemben te megtaláltad a tudat? és alatta mi volt? erről beszélek, mit sem
ér a tu ha nincs fellengősség! látod e! iratkozz be egy robotképzőbe azonnal mert nem tűröm ezt a deviáns viselkedést!
Skacok!
Ilyen plexit keresek a sisakomhoz,SHOEI XR-1000
Tükrös.
Üzletben majd 25.000HUF,ugyhogy kicsit szívom a fogam.
...te már bele is gondoltál, mi? ..és még én vagyok huncut
..de igazad van ...elnézést kérek, hamut szórok a fejemre, és kukoricán térdelek legalább egy órán át a sarokban... ...többet nem fordul elő, ígérem... ...mindezt felelősségem teljes tudatában jelentem ki ..mert nekem van olyan (mármint nem felelősség... hanem tudat! )
állandóan ez a felelőtlen hülyülés... légy szíves gondolkodj el azon, hogy
milyen következményekkel bír a meggondolatlan tréfálkodás és 'ártatlan' huncutkodás!