Ja-ja,igen már látom Én is.
Csak ez még mindig 23.000HUF
Én már most látom,hogy kénytelen leszek venni annyiért,mert még ha találok is olcsóbban,a postaköltséggel ógyis ugyanott leszek mintha megvenném,üzletben.
Ja még vmi chriss! Sztem amit Dani belinkelt az ugyanaz a plekó ami neked kell csak olyan hülye kép van róla h nem látszik ahogy tükröződik Azért mondom mert faterom XR-1000 sityakján ez az irridium silver van és a valóságban rendesen tükrös...
Igen Én követtem el ez a büntettet Megvettem valakinek, majd az illetőnek nem kellett, igy rám maradt ugy gondoltam jó lesz ez nekem, aztán felprobáltam, majd mentem benne 4 lépést illetve felültem benne mocira és megkellett állapitanom hogy ez nekem nem kényelmes. Igy maradtam az ALPINESTAR-NAL.
Ami fontos volt nekem: az alpine-nál hogy a lábfej része alacsonyabb igy számomra jóval kényelmesebb, mig a diadora-nak magas a lábfejrésze ami engem zavart és igy "olyan csónak efektusom" volt benne.
egyáltalán nem gondoltam bele, én egy mélyen vallásos kommunista vagyok a klasszikus értelemben te megtaláltad a tudat? és alatta mi volt? erről beszélek, mit sem
ér a tu ha nincs fellengősség! látod e! iratkozz be egy robotképzőbe azonnal mert nem tűröm ezt a deviáns viselkedést!
...te már bele is gondoltál, mi? ..és még én vagyok huncut
..de igazad van ...elnézést kérek, hamut szórok a fejemre, és kukoricán térdelek legalább egy órán át a sarokban... ...többet nem fordul elő, ígérem... ...mindezt felelősségem teljes tudatában jelentem ki ..mert nekem van olyan (mármint nem felelősség... hanem tudat! )
állandóan ez a felelőtlen hülyülés... légy szíves gondolkodj el azon, hogy
milyen következményekkel bír a meggondolatlan tréfálkodás és 'ártatlan' huncutkodás!
Az XR1000 tükrös plexije 38 font, ami nem egész 12ezer+postaköltség, viszont kapsz érte egy védőtáskát is ingyen.