Sisakvásárlás előtt állok. Eddig M-es méretü sisakjaim voltak, vásárlásnál kellően szorosak voltak,de kb 1 hónap használat után kitágultak egy picit, pont annyira, hogy ugratásnál 1-2 centit leleffentek a fejemen előrefelé.. Most kinéztem egy NZI SMX sisakot és azon gondolkodtam, hogy S-es méretüt vegyek csak nem tudom, hogy tágul-e mert próbánál szoros volt .. Mi a véleményetek, mit csináljak?
Szerintem csak a gagyi márkáknál van ez a baszakodás a külön méretekkel.... Én látatlanban is megvennék egy 46-os alpint, sidit, tcx-et.....vagy egy pumát még egyszer... Mostanság már utcai lépőt sem próbálok, pláne nyáron.... Soha nem volt problémám belőle.
Az amcsi ebay-jel nem konkurálhatnak az európaiak szinte semmiben. Mocis kiegészítőkben legalábbis biztos nem... Engem egyáltalán nem érdekel, hogy az Arai RX-7-esemre nincs worldwide gari, csak amerikai, egyszerű szerkezet ez mint a faék, nincs ami tönkremenjen, kivéve a kopó cuccok... Shipping-et meg mindenhol fizetsz, legfeljebb máshogy hívják, vagy ingyenesnek vallják de valójában bele van építve az árba... Az tuti, hogy RX-7-et 400 dolcsiért sehol nem találsz (nekem 100k huf alatt megállt szállítással, vámmal, áfával és egy plusz sötét plekóval együtt) és tegnap is linkelt be kolléga 140ezres Shark RSR2 kupakot 160(!) dollár környékén! Én napok óta bőrruhát keresek a német, az angol, az olasz és az amcsi oldalakon, de az európaiak max. használt cuccokba konkurálhatnak a .com-mal, de az meg nekem nem kell...
Sisakvásárlás előtt állok. Eddig M-es méretü sisakjaim voltak, vásárlásnál kellően szorosak voltak,de kb 1 hónap használat után kitágultak egy picit, pont annyira, hogy ugratásnál 1-2 centit leleffentek a fejemen előrefelé.. Most kinéztem egy NZI SMX sisakot és azon gondolkodtam, hogy S-es méretüt vegyek csak nem tudom, hogy tágul-e mert próbánál szoros volt .. Mi a véleményetek, mit csináljak?
Sziasztok gyors segítség kéne! alpinestars sm-x white csizmának hogy van améretezése az utcai cipőkhöz képest ha nekem 42-es pacskerem van(utcai cipő) rá megy a 42 es alpinestars?S.O.S
Eladó Diadora speed csizma fekete-piros vizálló kivitelben. A csizmát az euromotornál vettem 49.900.- Ft-ért.
1 x volt a lábamon akkor sem motoroztam benne. Dobozzal együtt vihető. Irányár: 39.900.- Ft Alkudni kötelező!
hat ja ennyi penzert legyen is jo meg hat ha a profiknak jo akkor nekem is az lesz.
Amugy meg ez egy sisak csak a ket oldala mas Nakano replica e szerintem jo.
Hát igen, ez is egy opció, csak azért szerettem volna vmi európai oldalt, mert ha jól tévedek, a .com amcsi érdekeltségű és ahogy olvastam, a shipping, meg mindenféle adó, áfa stb. miatt nem akarok annyira belefolyni ebbe... de körülnézek azért, csak a shipping-nek és utólagos fizetnivalóknak utána kell járni akkor.
Lenne egy hülye kérdésem: Körül szeretnék nézni valami EU-s ebay-en vagy hasonló funkciójú oldalon, hirtelen az ebay.de jutott eszembe, de angolul és franciául tudok sajna... Kérdés, h át lehet vhol állítani a nyelvet véletlen? ^^'
SHARK RSX-re nem tudsz hozni plexire "tépőfóliát" (tear off)?
Eladó Diadora speed csizma fekete-piros vizálló kivitelben. A csizmát az euromotornál vettem 49.900.- Ft-ért.
1 x volt a lábamon akkor sem motoroztam benne. Dobozzal együtt vihető. Irányár: 39.900.- Ft Alkudni kötelező!
Amugy meg ez egy sisak csak a ket oldala mas Nakano replica e szerintem jo.
angol oldal - ebay.co.uk
francia oldal - ebay.fr
de az ebay.lap.hu-n az összes fel van sorolva..
Lenne egy hülye kérdésem: Körül szeretnék nézni valami EU-s ebay-en vagy hasonló funkciójú oldalon, hirtelen az ebay.de jutott eszembe, de angolul és franciául tudok sajna... Kérdés, h át lehet vhol állítani a nyelvet véletlen? ^^'
Pá-pá.