Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia Drága.
2 napja nem aludtam, most készülök szunyára, nem értem. Magyarázd el, mert ezen fogok agyalni sokat-sokat.
...annyian nem férünk be
Csaó.
Hát nem tudom, skacok! Nekem Gp Pro-m van, és imádom! Halk, kényelmes, könnyű, szellőzik rendesen, és a plexi is hibátlan. A társaságban még van 2 Ti-Tech is, és a tulajok imádják. Nekem is az lessz a következő az tuti. Már ha Brit barátunk is úgy akarja. Szerintem....bukóba is, mint mindenben, kinek a pap, kinek a papné!
Ja és a pirosat válaszd, űberfasza
Azt hiszem,hogy RX-7-e Zemának van/volt/
Ő tudna róla véleményt mondani.De tuti,hogy jó sisak.
VEDD MEG!
Milyen tapasztalatot vársz egy csúcskategóriás sisaktól? Ha van pénzed, vedd meg, nem fogod megbánni hidd el
sisakvásárlásnál fel kell próbálni, és az a lényeg hogy tartsa a fejedet. kicsit szorítson, de ne annyira hogy nem bírsz ki benne 10 percet. Fontos hogy mindehol találkozzon a bélés a fejeddel, ha valahol nem tartja akor hiába szép bukó, ott kell hagyni..
akkor sisakvásárláskor egy mérettel vegyen az ember kisebbet?
nekem van egy noname járműboltos bukóm..hát simsonon végsebesség közelében épp eltűnik a páraxD
Arai RX-7 valakinek valamilyen tapasztalata van e mert nekem teteszik es lehet ilyet vennek.
Elore is koszi
Nolan X-lite 901-ről van valakinek tapasztalata?
Meg AGV K2-t se mert az is egy sz. Úgy párásodok a plexije mint állat.Már alacsony sebességnél is száraz időben! És még azt írják rá hogy pára mentes plexi! Na persze. Nekem volt de alig vártam hogy megszabaduljak tőle.
"Csak úgy mellesleg a Shoei XR1000-hez sincs bogárháló, de még orrspoiler se, a bélése nem kivehető, csak az arcpárnák"

-bogárhálót, orrspoilert leht hozzá venni, az x-spirit bélése kivehető, bár az xr-1000-é valóban nem

"a plexije nagyon vékony, az iridiumos kurvára érzékeny, a plexije hol záródik, hol nem (adnak is hozzá egy szerszámot, hogy állítsd be magadnak)."

-a plexihez van egy kölön biztonsági zár is, bár szerintem felesleges de így már értem miért

"Az egyetlen előnye a Pinlock.
Akkor már inkább a SHARK. Annak legalább nem változik a mérete, a 4 éves RSF2-őm pont úgy áll a fejemen, mint mikor megvettem."

-ok, nem vitatkozom, majd kipróbálom azt is egyszer de egyenlőre ismerőseim tapasztalata alapján az xr-1000 a nyerő nálam .
Csak úgy mellesleg a Shoei XR1000-hez sincs bogárháló, de még orrspoiler se, a bélése nem kivehető, csak az arcpárnák, a plexije nagyon vékony, az iridiumos kurvára érzékeny, a plexije hol záródik, hol nem (adnak is hozzá egy szerszámot, hogy állítsd be magadnak). Az egyetlen előnye a Pinlock.
Akkor már inkább a SHARK. Annak legalább nem változik a mérete, a 4 éves RSF2-őm pont úgy áll a fejemen, mint mikor megvettem.
hát egyszer megmértük és 58-59 cm lett tehát pont az l meg az m határán.szerintem inkább m-es elég lenne és akkor talán pont annyit tágulna hogy jó legyen.
Mérd le a fejed körbe és az alapján vegyél sisakot. Az enyém 56-57 cm pont az s és m között van. De cabergból s-est vettem 1 hónapig szorított, most már nagyon jó. Próbáná L-es lett volna kényelmesen szorítós, de már felkészült voltam
Nekem jó nagy lófejem van,szerintem egy m-es biztos kéne de lehet hogy még egy l-es is. Nem tudom HJC jó lesz-e majd rá.Meg hogy mennyit tágulna mert hogyha úgy járnék vele mint Te a Caberggal akkor kibobott pénz.
a caberggal is az volt a baj hogy XS-esnek vettük azt kitágult vagy 2számot
már mint a bukó volt nagy,nem én ez a gP1 is XS-es és hát...pontjó
olyan nagy
Olyan nagy vagy olyan kicsi?
én HJC-t akartam venni csak nem volt jó a buksimra egyikse
Jól látod
rosszabb átfúj rajta a szél (plexi nem zár rendesen,az állnál nincs bogárfogó) szal olyan mintha nem is lenne elötted semmi.Már 19-20fokban is párásodik,menetközben is 40alatt elkezdett párásodni...jójó olcsó sisak meg minden de ez már sok...bár gyanítom egy Rossi-techtől se azt kapnám amit annyi pénzért elvárok...
Annyira nem vagyok elájulva a cuccaiktól sem. A Dainese nagyon felkapott és a 68.000 Ft-os csúcskesztyűjük egy nagy semmi és lehetne még sorolni. Az Alpinestars jobb szerintem, de mindenki azt vesz amit akar. Én most már inkább veszek japán sisakot Shoei, arról panaszt még nem nagyon hallotttam.