Szolgálatba Caberg Justissimót vettem. Itt már elővigyázatosságból "s"-est így 1 hónap hordás után jó a fejemre, mert annyit tágult. A nyakvarrásnál már enged a cérna, justissimo matricák első héten leestek, egyébként jó sisak
Hát nekem AGV V-flyer van, de ezt sem ajánlom senkinek. Bár a belseje kényelmes és mosható béléses meg van D gyűrűs csat is. De a szárnyak illesztése botrányos, a plexi karcolódik, a belseje sokat tágul. "L"-est vettem annak idején, akkor szorult a fejemen, most meg lötyög eszméletlenül. Bár taknyoláskor leért és karcolódott, tehát panaszom nem lehet a védelmére, hacsak nem az, hogy a plexi elrepült róla földet éréskor.......ez nem szerncsés......Dehát olasz cucctól mit vár az ember
A Suomy bőrruhát én is csak ajánlani tudom, egyszer megfeködtem vele 160-al bal oldalt és hátul, majd esőben egyszer jobb oldalt és elől csak hogy tökéletes legyen a szimetria és tökéletesen védett, nem szakadt ki, csak a festék jött le róla mivel az aszfalton elég sokat csúsztam
Nezd meg a parillanal a Suomy ruhakat, nekem olyan van, kengurubör, jol szellozik, könnyü es az ara is jo volt. Az enyem is 58-as. Bocs az ekezetek hianyaert, nemet billentyüzeten irok...
ha veszek egy kis héjméretű RSR2-t, kapok hozzá valahol S-es arcpárnát?
ha jól tévedek 2 mérettel gyártják, felteszem az XS és az S héja egy méret... [link]
A HJC FG-15 nevű sisakról nincs valakinek valamilyen tapasztalata vagy van-e ilyen valakinek?Ha valakinek van vele tapasztalata az ne fogja vissza magát!
itt
én kifejezetten egy típust vadásztam, ami már kifutott modell volt, szóval nem volt könnyű dolgom, hogy még a szín és a méret is stimmeljen, de kitartó voltam és náluk találtam..
..gyorsan reagáltak, kedvesek és segítőkészek voltak
...a bukóm pedig innen lesz
Ne általánosíts, motoros témában (főleg ruha, felszerelés, kiegészítő) eléggé otthon vannak. A motorjaik más téma, azokat vagy imádod, vagy gyűlölöd.
valami Tresport, Techsport, Teksport, vagy valami ilyesmi.
Tud valaki segíteni, hogy mi ez? :)
ha jól tévedek 2 mérettel gyártják, felteszem az XS és az S héja egy méret...
[link]
méhviasz?
Crosscsizmát bőrápolóval vagy testápolóval kenjem be,hogy puha legyen vagyis könnyen betörjön ?
http://www.imet.hu/index.php?c...
én kifejezetten egy típust vadásztam, ami már kifutott modell volt, szóval nem volt könnyű dolgom, hogy még a szín és a méret is stimmeljen, de kitartó voltam és náluk találtam..
..gyorsan reagáltak, kedvesek és segítőkészek voltak
...a bukóm pedig innen lesz