Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hali! Szintúgy ilyen sisakom van és személyem szerint nem nagyon ajánlanám, inkább várj egy pár hónapot és ruházz be komolyabb sisakra. Szélzaj ténylegesen elég nagy, utángyárott füst plexit vettem rá és "nagy "a rés a sisak és a plexi között (kb 2-3mm) ahol bejön a levegő és ha a szemed érzékeny erre akkor kellemetlen is lehet. Próbáld ki mindenképpen menet közben, az a legbiztosabb megoldás.
Hello!
Szeretnék kérni tőletek egy linket ahol tudok NOLAN sisakomhoz plexit venni.
Előre is köszi!
Én eddig csak úgy vettem,hogy a számlámon volt lóvé. Paypalba sose vittem át.
Figyu! Ha a PayPal számlámon kevés a lé, de a hozzátartozó bankszámlán van elég, akkor tudok vásárolni ebay-ről anélkül, hogy átutalnék (5 nap...) a PP-ra? Ha igen, hogyan megy? köszi
Hali!
Nekem a Shox Monzával megegyező minőségű ruhám van...csak az enyémet Glaringnek(mostmár Rush-M),de ugyan az csak olcsóbb volt...
szal tapasztalat:2szer estem benne:egyszer kanyarban kicsúsztam...lehorzsolódott a könyöke..cérna elszakadt...a második már keményebb volt...előzés közben balra befordult elöttem egy autó...elég nagyot estem, a dszeki kilukadt két helyen(könyök és kulccsont!)meg mivel nekem nagy volt méretben,elfordult a protektor,kicsit kilukadt a könyököm(azóta is sebes ) meg kisebb horzsolások..
DE nem törött el semmim,pedig elég nagy csatt volt...
összességében ár érték arányba szerintem elég jó,fontos hogy rád passzentos méretet vegyél...úgy mondanám,hogy egy ilyen belépő szint...most én is veszek vmi mást..előszeretettel vmi púpos bőrkombit...
Sziasztok

Megtetszett a Shox Monza cordura dzseki. Valakinek van tapasztalata róla?Tartósság,kényelem, szellőzés?
Köszi...
Erről a bukórol valakinek valami tapasztalat?
48000 tisztességes magyar forintot kérne érte!
Szerintem nem egy jó sisak! Az enyém pl esik szét. A gyártása is megszűnt. A helyedben mást keresnék!
Kell másra a lóvé..
Simpson
és a simpson márkával kapcsba?
OGK sitykákról valakinek valami tapasztalata?
mi is a bajod vele? méret probléma?
Má kurvára mennék benn egy kört,de akko má használt lenne
áá,akkor megtartom 110 az nem rossz érte..
megy ez még lentebb is
ÁKCIÓÓÓ! SHOEI X-SPIRIT M-es,ÚJ,KAGAYAMA festéssel baráti 110ezer pénzé vihető! Sürgősen!
noarmy@citromail.hu
0670 5933791
Ezt mindenképpen meg akartam tenni, mivel a sisak nálam van és még nincsen kifizetve.
Kényelmesnek kényelmes, a versenycsatt után kicsit furcsa ez a gyorskioldós dolog, de semmi gondom vele.
Igazából a szélzaj ami nagyon érdekel.
Nem az számít, hogy én hogyan éreztem magam benne, hanem, hogy te hogyan érzed benne magad. Próbáld ki, járkálj benne egy kicsit, vagy esetle menj egy kört vele!
Összességében elégedett voltál vele?

Nekem most egy HJC ZF-9-em van.
Hát nem a megtestesült gyönyör.

Mindenesetre köszönöm.
Mivel a jelenlegi sisakomhoz képest nem kis előrelépés, ezért meg fogom venni.
Használható, de nem egy TiTech. Ha szép állapotban van, annyit megérhet. Ha jól emlékszem, én olyan 45 körül vettem az enyémet, de akkor már akciós volt. Úgy emlékszem, hogy a belseje nem kivehető, a szellőzés csak alul állítható, felül szinte nem is érzett semmi. A gyári plekó 1 évet birt ki, elég hamar karcolódott. Emlékeim szerint nem túl zajos, de akkoriban egy naked motorom volt, amivel 140 fölé nem nagyon lehetett merészkedni. Hát ennyi, már nincsen meg, odaadtam a tesómnak.
szia!
csak informálni akartalak, hogy tegnap elkelt a kabát.
üdv: Margo.
Írj nekem légyszives egy rövid bemutatót a dolgról, mert semmit nem tudok róla.

A plexin van kb két karc összesen.
Egy arany foncsoros és egy tiszta plexivel adná 30000-ért(csak nekem).
Mibe kerül újonan?
AGV Daemon Vtop-nak nézem, nekem volt ilyen, csak matt feketében. Tudomásom szerint a legalapabb üvegszálas modell. 2003-2004 körül váltották le. Nekem elég gyorsan kitágult a belseje.
Tegnap kiderült, hogy az egyik ismerősöm árulja ezt a sisakot: http:
//www.kepesmotor.hu/bukosisak/i?...

Van valakinek infója mi ez? Mit tud?
Neten csak e-bay-en találtam, meg egy-két helyen egy sort, hogy ilyen is létezik.
Szia Alex!Érdekelne Haga kupakja!Milyen méret?