az Intense és a Hook sem rossz, de a Holo mégiscsak szimpatikusabb
amúgy is ki kéne tömnöm újságpapírral, vagy 4 maszkot alávenni.
alszom még rá egyet, hátha addig villant valamit Brit barátunk
Sziasztok! Eladnám a képen látható 43 as méretű Alpinestars S-MX R Black Red típusú új csizmámat mérethiba miatt! Ár: 48.000Ft Érdeklődni: +36-30-237-8755
Sokat bukott, tapaszatlt motorosok!
Legytek szívesek megosztani velem, hogy motoros ruházatnál milyen szempontok szerint válasszak bukót, csizmár stb. Nem profi felszerelésekre vagyok kíváncsi, hanem középkategóriás megbízható cuccokra. Tudom hogy naívan hangzik, de lehetőleg olcsók legyenek
Előre is köszi
A sújbeli különbséget nem csak akkor érzem amikor a kezemben van, hanem akkor is amikor forgatom a fejemet.
Igen a HJC-met két havonta teljesen kibontottam és átmostam, majd pontosan vissza is tudtam helyezni.
Viszont ezt a tisztító habot nem ismerem, erről írhatnál egy-két sort.
Súlyra mindenképpen könnyebb mint az előző.
Ez egy fura kérdéskör. A régebbi RSF2 Sharkom leírás alapján könnyebb, mint az RSX, de viselve pont fordított az érzés, valószinűleg az aerodinamikája miatt nem kell annyira tartani izomból.
Ami kicsit zavar, hogy nem kivehető a belseje.
Szedtél már ki bélést? És vissza is tudtad rakni patent módon? Nekem minden sisakom kivehető béléses, de sosem szedtem még ki. Van olyan tisztítóhab, amivel tudom takarítani. Az RSF2 állán lévő levegőbeömlő külső spoilerét kellett már cserélnem, ahhoz meg kell bontani, na az sem egyszerű feladat.
Legegyzserűbb az Euromotor-nál, ők a hazai forgalmazói.
Vagy nézd meg itt, ez egy német oldal, de van nekik Nolan plexi is, a nemrégen belinkelt angol site-on nincsenek.
Tegnap kipróbáltam a sisakot.
Szélzaj védelem sokkal jobb benne mint a HJC-ben.
Nekem a szemem mellett nem jön át levegő.
Súlyra mindenképpen könnyebb mint az előző.
Ami még feltűnt, hogy az aerodinamikája miatt, baromi erősen tartja a fejem egyenesben.
A HJC-ben a motor hangját nem lehetett hallani kb 170-től a szélzaj miatt.
Tegnap ebben még 210-nél is simán hallottam magam alatt a gépet.
Csak azért veszem meg, mert a jelenlegihez képest ez is előrelépés, ráadásul aprópénzért.
Minden sisaknál van egyel jobb, ami csak kis pénzel kerül többe.
Ami kicsit zavar, hogy nem kivehető a belseje.
USA-ba szeptemberig nem szállít a Shark, úgyhogy ez is Svájcból fog érkezni, mint a ruhám...