Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ilyen is van
nincs a képen, de ez egy kushitani mérettáblázat...
En kb 3 eve voltam Colopnel ,mert nagy lett ram a Prexport bornadrag,illetve szetment a cipzaram is,amivel a kabat illetve a nadrag kozott kapcsolatot teremthetek:)
Nagyon szep munkat csinalt,tolem 28 ezret kert es kapott
A minosegnek ara van.Na persze nem eri meg egy ,,ratyi" cuccot hozza vinni megcsinaltatni,de egy jot,amivel hosszu tavra tervezel,mindenkepp
Mutatott nekem amikor ott voltam nala egy 30 ezer forintos no name ruhat,ami Kawazoldben-kekben viritott.Mutatta,hogy hol cserelt benne cipzart,meg egy ket helyet ahol varrast erositett benne.Miutan elkeszult ,megrangatta,es a gatya ugy foszlott mint egy szethipozott szarosgatya:)Persze nem a varrasnal....
Állitasa szerint egy kiscsaj hozta hozza,mert megakarta lepni a ferjet a ruhaval....Gondolom sikerult,hiszen kiadott a tree ruhaert 30ezret,+a varras.Mondjuk permetezni meg jo lehet Mar megint elkalandoztam
Zseby, segíts please, a női bőrruháknak hogy vannak a számozásai? kushitani egyébként...
Köszi a segítőkész "kollégáknak". Azt elfeljtettem mondani, hogy Vas megye környéke lenne nekem jó, vagy ha meg lehet beszélni akkor postán küldenének 2 db cipzárat és én meg beletetetném. Amúgy még nem vettem meg a bőrszerkót, csak akkor ha tudok bele szerezni cuccot. Ha mondjuk max 10-ből meg lehetne csináltatni akkor már meg is veszem a szerkót.
azt tudom egy betűt 800 ft ért varr fel! rendes csoka, és segitőkész,,, nyugodtan hivd fel,,,
Jó kis interjú.
Érdekes,hogy a drága versenyruhák csak a varrásban külömböznek az utcaitól.
És azért a DAINESE a legjobb ruha a mester szerint is,amivel csak egyet tudok érteni.
nem, hülye vagyok
majd meg is kérdezem, de egy 30ezres gatyónál ha 20ér varrják át itt-ott, akkor már nem éri meg. érti kedves?
Ádám, sokkolni foglak, de nem én vagyok Fekete Béla ...ott a száma, kérdezd meg tőle
..az árhoz csak annyit, hogy vannak dolgok, ahol a minőség fontosabb..
mi pénz egy bőrruha okoskodás? félek hgy drága lenne
én hozzá fordulnék, meg is csinálja neked
Cölöp (Fekete Béla) 20/337-2355 Cegléd
nekem a shoxosban ment szét, és gariba megcsinálták. amúgy a battyányi utcában a moto.hu -s bolt fölött van bőrös
Sziasztok.
Tudja valaki, hogy hol tudok szerezni bőrruhába (Spyke) cipzárat. Amivel a mellkasnál összehúzom + amivel a nadrághoz.
Köszi
Nekem cipőben általában 44-44.5 kell, de a SIDI-kből 46-os(!) és az 1000es PUMA 46osa nem jött fel a lábamra.
Hát 1 kupak megjött a 2-ből.....a másik vita alatt van. Most már csak szigorúan paypal lesz ha megjön a kártyám, addig meg semmi.
íbéj?
Akkor rákattantál a bizniszre?
nm akar valaki elcserélni egy XXL-es börgatyót XXXL-esre? vagy eladó XXXL?
Teljesen Új eredeti FOX Racing protektoringek eladók S-Xxl-ig! Váll-, gering-, mellkas-, csípő-, felkar-, illetve alkar protektorral felszerelt protektoring!
Ár:25.000Ft+1500Ft postaköltség
Ha a méretezéssel merül fel benned kétség, akkor a lenti mérettáblázatot segítségül veheted!
Elérhetőségek:
-Tel.:06302334445
-E-mail: sira.mark@c2.hu
-Msn: sira.mark@hotamil.com

Mérettáblázat:
S M L Xl XXl
Méret: 44-46 48-50 52-54 56-58 60-62
Mellkas: 86-91 97-102 107-112 117-122 122-127