Brutus, szerintem nem tudsz utánvétel rendelni! Majdnem biztos, hogy előre ki kell fizetni a cuccot (átutalással). De aztán lehet, hogy most már elküldik így utánvétel is, de nekem gyanús, hogy nem (tavaly rendeltem utoljára, akkor még nem lehetett).
De ha mégis van utánvétel, akkor forintban kell fizetni!
Helo! Attól függ,hogy magamnak milyen sityakot veszek,s annál az egy eladónál milyen cuccok vannak mennyiért..rx-7 300-400$ körül megvan kb,viper gt nincs amcsiban..de még átném német,angol sellereket... de még nincs pénzem rá.. ez még 1-2 hét min,akkor tudok biztosabbat mondani..
Az amcsi piacos shoei x-eleven nem az x-spirit mása nem tudja vki?
vagy..a shoei rf 1000 nem az xr-1000 mása?
vagy esetleg vki megmondhatná mien sisakot vegyek me fogalmam sincs már
Még egy kérdés: ha külföldröl rendelek és nem átutalással fizetek hanem kp-val a szálltisákor akkor ha mondjuk németböl rendelek akkor euroval kell fizetni?
Felprobálnám én csak nem pesti vagyok és szinte csak ott vannak normális dolgok.Szar annak aki nem pesti.... A méretet amuy tudom ugyh csak nem lesz gáz.
Köszönöm szépen!Hát probálni nem nagyon fogok mert külföldröl rendelném.de ha nem jo még ugy is el tom adni itthon árában.Én is probáltam Vertigot és nagyon bejött.A Pumárol meg azt hallottam hogy olyan mint vmi sibakancs,hogy olyan kényelmetlen.De az tuti hogy nagyon jo:-)
Nekem nagyon bejött a Puma, bár megfogadtam a motorrevüben olvasottakat, miszerint bokában tágítani kell éjszakánként egy-egy másfeles palackkal...
Felvenni eleinte pokol, sőt lehetetlen. Nekem szerdán fél órába telt, csütörtökön 5 percbe...
Mindennap felveszem, hogy betörjön mire megjön a moci.
Pont azon gondolkodtam, hány ezer ember lábán lehetett az a hasonló méretű darab, amibe egy kereskedésbe úgy ugrottam bele, mint egy micimackós házimamuszba...
De ha egyszer végre felkínlódtam, utána nagyon tuti! Kölcsönmotorral teszteltem már picit, nagyon lehet érezni benne a váltót meg a féket...
A sidi állítólag a legkényelmesebb, az én medvetalpamra picit szűk volt, akárcsak az alpin.
Az tuti, hogy a felsorolt skárpik top cuccai a legjobbak a piacon - kiegészítve talán a TCX-el - bármelyik jó választás ha átlagos lábfejed van. Ha magas a rüsztöd és széles a lábfejed akkor mindenképp próbálj!
De ha mégis van utánvétel, akkor forintban kell fizetni!