ja ezt kifelejtettem ----- ez a sisak is szénszálas (Karbon-kevlár konstrukció, Titánium lég be/ki ömlőkkel)
amugy meg a referencia nem csak egy részről Rossi adja hanem Ghost Rider is, neki egy fekete ti tech van
na megérkeztem edzésen voltam! Nem tudom h minek kell fikázni az AGV t ? akinek nem tetszik az vegyen mást nekem teljesen megfelelt és a másik is AGV titech lesz csak kisebb mert versenyzés miatt ez már nem jó.... szellőzés kiváló nem hangos mi kell még? teljesen igaz h a rossi hordja és azért kell megfizetni... de nekem volt fejem soumy meg minden franc és nem voltam vele megelégedve.... kinek a pap kinek a paplan.... sztem fél ár több mint korrekt leszámítva h rajtam csak párszor volt mert felhajthatós bukót használok sokat csak mikor állatkodni mentem akkor vettem fel ezt, de nagy sebességnél már nagynak bizonyult a fejemre.... záró szónak igaz h minden cigány a saját lovát dicséri de nekem télleg nem volt vele semmi bajom!
most nem tudom menynire használt sisakot akart eladni a srác, de mondjuk ha egy évig hordta , vagy nézehünk máik siskot is, ha valki egy évig hord egy sisakot én akkor se venném meg féláron sem, párszor beleizzadhatott a nyár foylamán,meg szivacs alakja is az ő fejéhez igazodott, persze a bélése kivehető,moshato,
de ez személyes vélemyényem , ruhát ,sisakot ,cipőt, használtba nem veszek,,,
Tévedtek. Rossi a Titech-et hordja. A difi mindössze a fejre szabott belső, 50grammal könnyebb fényezés, verseny plekó mechanika és kevesebb szellőzés. A bázis ugyanaz, a belsőt meg mindenki cserélheti magának - legalábbis a shoeinél létezik 6 féle arcpárna méret...-
Én már kifejtettem párszor a véleményem márkaügyben (motorra Arai és Shoei, robeszre a többi... ), de az az álláspontom, hogy a komfortot leszámítva az N94, az X-801R, a TiTech, Az RSR2, az RSX és a Spec1/Extreme ugyanolyan jó sisakok. Az AGV-nél a simsonos kategóriára panaszkodnak sztem, nekem volt már a fejemen Titech és bár a sokat emlegetett fejformám miatt nem passzolt, kidolgozása, grafikája elsőrangú. Azt meg fogadjuk el, hogy a magyarországi forgalmazó ennyiért adja és kész. Ehhez képest a kolléga féláras ajánlata sztem minimum korrekt. Ne Britből induljunk ki, Ő hamarosan kinyírja a magyar moto-kiegészítő piacot!
A Suomy is frankó (szvsz az Extreme australian style a legszebb kupak a földön), de ha valaha volt a fejeden RX-7 vagy X-Spirit, virágot ültetsz bele másnap!
szoval AGV nál már inkább a márkanevett kell megfizetni, mint a minőséget! kolegának emg igaza van hogy nem olyan sisakokat árulnak mint ami Rossinak van. mert hogy gondolom neki külön legyártanak az ő fejére, a bolt ba meg méretek vannak
Amit Rossi hord azt Te nem fogod tudni megvenni boltban..Én próbáltam AGV-t, nagyon nem jött be, de lehet attól még jó sisak. Viszont ár érték arányban kurvaszar. Ha fele annyi lenne mint amennyi akkor talán megérné, de csak Rossi neve miatt ér valamit, nem nyújt annyit amennyi az ára. Ráadásul sokan panaszkodnak a pontatlan illesztésekre..
tavaly vettem a sisakom mindet végig jártam pesten, én csomo boltban azt mondták még ha nem veszem meg náluk a sisakot de agv ne vegyek, mert hogy már manapság mindenhol gyártják,,,
monjuk ha összetennénk egy hasonlo tudásu hjc vagy akármilyen sisakot akkor az agv majdnem kétszeresébe fog kerülni,
Tudtok ajánlani Nekem csizmát,vagyis,tanácsot adni,esetleg konkrét tippet,hogy milyen lábbelit vásároljak?
Kényelem és strapabíróság szempontjából.
És persze az ár sem elhanyagolható.
Honnan veszed ezt a baromságot? Ki fikázza az AGV-t? Rossi?
A HJC egy nagyon jó ár/érték arányú sisak, de hidd el, ami jó a világ legjobb motorversenyzőjének, az jó lesz a srácnak is...
70-80 rugóért ott vannak a karbon suomy-k. Fele superbike, supersport versenyző ilyet hord, plusz a GP-ben is sokan hordanak suomy-t, pl Capirossi. A versenyzők replikái megvásárolhatók, nagyon szép grafikák vannak. Nekem pl Ben Bostrom és Lorenzo Lanzi replika van, gyönyörűek..De volt már Poggialli replikám is pl. Nagyon jó sisakok, ha a versenyzőknek megfelel, akkor szerintem Nektek is
70 rugóért kapsz egy UJ hjc karbon sisakot HQ-1, ennek a 2008as tovább fejlesztése hq-10 ami gonolom még jobb ,pontosan nem emlékszem hány gramm de 1350 nél könyebb! HJC
persze a kolega ületét se akarom rontani,
de már manapság az AGV ről nem zengenek odákat,,,
"ha komolyan érdekel akkor ne negyed áron ha nem felébe vidd el! annyiért oda adom ne mond azt h nem korrekt az ár!"
tehát 80 ezer kemény magyar forintos! aki ennél jobbat tud ilyen bukónál azt lelövöm!
amugy meg 3 an csinálják a videókat ha jól tudom, nem egy állat van