Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Pedig akit kérdeztem, az nem is hoz, vagy nem tud. Pl. a HJC-t az előbb hívtam, és nem tudja mikor (már tavaly sem tudta). A Kelomotor már a kínálatból is kivette. Én balga vidéki tavaly odamentem blindre (alig találtam oda, BP "OKP"), hogy veszek egyet, mert a weboldalon fent van.
Bírom az olyan boltokat, ahol árlista van, de áru nincs.
Ezt stírold meg! Kurva jó sisak. Márkás, szép, olcsó, kompozit. X-lite X-601http://www.fc-moto.de/epages/f...
Ja az ebayon van csak a szállítás/macera. Meg jobb lett volna előtte élőben látni/próbálni. De lehet, hogy akkor kénytelen leszek kockáztatni, és rendelek egyet.
(Még a Spirro-t megnézem.)
Halihó!

Tudna valaki mondani tapasztalatot MARUSHIN bukókról?

előre is köszi!

üdv.: szobbal
Az, hogy nincsen raktáron még nem azt jelenti, hogy nem is hoznak rendelésre!
Tavaly megörültem, mert volt egy a weblap szerint. Regisztráltam is miatta (rühellem, ha egy vásárláshoz előtte fél órát baszakodni kell a regisztrációval)
Aztán egy nap múlva visszaírt, hogy bocsi, de mégsincs.
Azóta sincs. Tavaly óta.
Hölgyeim, Uraim!Jelentem a kétkedőknek, Brit kolléga jött, látott, leszállított! Beszarás, hogy a GP Pro bolti áránál kevesebbért megdobott még egy 67 ezres X-metallal is pluszban... Ajánlom mindenki figyelmébe!
"Raktárkészlet 0 db"

(azért köszi)
Szia!

Mizu Veled?
Foxi, hogy Te milyen pontos vagy...
Ebayon látni sokat... Spirro nem tud? Ha kell vkinek Arai rx-7, Shoei rf1000,HJC carbon,hasonló sityak az szóljon,me közeljövőben veszek magamnak vmi béjről,s lehet társulni olcsóbb posta reményében esetleg még csizma,kesztyű,ruha,ami az adott eladótól szóbajöhet
Maci! Minek az a GP tech? Stonernek akarsz öltözni a GSR-en? SBK-n mennek GP Proval, az Neked smafu? És a Rossi X-metalja? Én rögtön vettem mindkettőt...Remélem jogosan használom a múlt időt...
hjc jó!
a carbon-kevlár 100körüli(min.80),szerintem neki van a legolcsóbb carbonja,az agv-k láttam még 100-alatt,leértékelve...nézzd meg a teszteket(boncterem).
Köszi a fülest! Fel is hívtam skype-ról rögtön és ha minden igaz, fél óra múlva gazdagabb leszek 2 kesztyűvel...
Szerencse, hogy nem szaraxik az internetem, gyorsnak kell lenni, ha valaki szeretne egy szeletet a tortából...
köszi még1x!
Sziasztok! Bukót keresenék olyan 40e,- körül. Naked-re, zártat. Eddig HJC-ről olvastam meggyőző véleményeket, de nem tudom merjek-e venni. Vagy akár egy Sharkot, de ennyiért még csak műanyagjaik vannak. Valakinek ötlete?
"Icon leg" térdvédőt keresek (kb. már egy éve). Nem tudja valaki, hogy hol lehetne ilyet venni?
Brit úton van pesten, osztja le a cuccokat... én telefonon tudtam elérni...
Brit!
Kell a GP Pro!
Elutalom most rögtön külföldről (5 munkanap...) vagy haver átveszi Pesten bármikor!
Nos?
Row
sziasztok!
sajnos erdélyi túrám során elvesztetem;ixs rancing (L,fekete)kesztyűm jobb felét,ha valakinek van
1jobbos vagy valami hasonló szivesen megvenném...
szabó attila:06205812381
Eladó női L-es méretű chopperes barna koptatott bőrkabát. Sérülésmentes. bélése tökéletes állapotban sok cipzáras zsebbel derékövvel. iá 15000ft képek sajna csak este lesznek.
Rendben,de akkor írj fel valahova nagy PIROS betűkkel,hogy most én következek egy fehér-fekete(vagy fekete)L-es GP-PRO kesztyűvel.Én is folyamatosan jelentkezek nálad és többször is hívtalak.De gondolom mostmár nekem is jut egy.Köszi
Illetve egy Dainese Intruder ezüst szinben XL-es méretben 12 000Ft-ért